שיעורים במסעדנות
סדרת השתלמויות חד יומיות בנושאי שירות ומסעדנות בשיתוף עם סטיבן לובל ו- LTD
שיעורים במסעדנות
סדרת השתלמויות חד יומיות בנושאי שירות ומסעדנות בשיתוף עם סטיבן לובל ו- LTD
מנהל מסעדה הינו המודל המקצועי במתן שרות, תקשורת בינאישית ומכירה אפקטיבית. מטרת ההשתלמויות להקנות למשתתפיו הבנה מעמיקה של תפקידי המנהל בהנעת הצוותים השונים לשיפור הביצועים.
פיתוח יכולות ניהוליות היא נקודת המפתח ביכולת הצמיחה של צוות העובדים והמסעדה להשגת החזון והיעדים העסקיים. מטרת סדרה זו לפתח יזמים, מנהלים צעירים ומנהלי מסעדות השואפים ולפתח את העסק ואת המשאב האנושי – המפתח לנאמנות גבוהה של הלקוחות.
מנהל מסעדה הינו המודל המקצועי במתן שרות, תקשורת בינאישית ומכירה אפקטיבית. מטרת ההשתלמויות להקנות למשתתפיו הבנה מעמיקה של תפקידי המנהל בהנעת הצוותים השונים לשיפור הביצועים.
פיתוח יכולות ניהוליות היא נקודת המפתח ביכולת הצמיחה של צוות העובדים והמסעדה להשגת החזון והיעדים העסקיים. מטרת סדרה זו לפתח יזמים, מנהלים צעירים ומנהלי מסעדות השואפים ולפתח את העסק ואת המשאב האנושי – המפתח לנאמנות גבוהה של הלקוחות.
מנחי התוכנית: סטיבן לובל ושרון שקד
סטיבן לובל
חי ונושם ניהול, תפעול ושירות מסעדות ומקדיש מעצמו בהענקת חוויות אירוח לאורחיו במקצועיות ובאהבה. מוביל את תחום ניהול המסעדנות והאירוח בארץ. דרך שנים של עשייה כיזם, בעלים, שותף, מנהל, יועץ ומורה, פיתח מערכות תפעול, ניהול ושרות המבוססות על ניסיונו העשיר והידע הרב שצבר. מערכות ההדרכה שלו בניהול ושרות נמצאות בשימוש ברשתות ובמסעדות מובילות בארץ.
שרון שקד
מתמחה בייעוץ, הנחייה והדרכה לקבוצות מנהלים ועובדים. מובילה תהליכים לעידוד ופיתוח החשיבה היצירתית של מנהלים, כאמצעי להשגת תוצאות ופיתוח מוצרים ושירותים חדשים, התמודדות עם שינויים בסביבת הארגון ושיפור האפקטיביות והתקשורת הפנים ארגונית. מלווה עשרות ארגונים בתהליכי הדרכה וייעוץ אישי מול הנהלה בכירה, קבוצת מנהלים בדרגי ביניים.
מנחי התוכנית
סטיבן לובל
חי ונושם ניהול, תפעול ושירות מסעדות ומקדיש מעצמו בהענקת חוויות אירוח לאורחיו במקצועיות ובאהבה. מוביל את תחום ניהול המסעדנות והאירוח בארץ. דרך שנים של עשייה כיזם, בעלים, שותף, מנהל, יועץ ומורה, פיתח מערכות תפעול, ניהול ושרות המבוססות על ניסיונו העשיר והידע הרב שצבר. מערכות ההדרכה שלו בניהול ושרות נמצאות בשימוש ברשתות ובמסעדות מובילות בארץ.
שרון שקד
מתמחה בייעוץ, הנחייה והדרכה לקבוצות מנהלים ועובדים. מובילה תהליכים לעידוד ופיתוח החשיבה היצירתית של מנהלים, כאמצעי להשגת תוצאות ופיתוח מוצרים ושירותים חדשים, התמודדות עם שינויים בסביבת הארגון ושיפור האפקטיביות והתקשורת הפנים ארגונית. מלווה עשרות ארגונים בתהליכי הדרכה וייעוץ אישי מול הנהלה בכירה, קבוצת מנהלים בדרגי ביניים.
ההשתלמויות הקרובות
קהל יעד: יזמים, מנהלי מסעדות, מנהלי משמרת והעוסקים בענף המזון השואפים להתקדם ולהתפתח בענף תחרותי ומאתגר זה.
שרות שמוכר
ההשתלמויות הקרובות
קהל יעד: יזמים, מנהלי מסעדות, מנהלי משמרת והעוסקים בענף המזון השואפים להתקדם ולהתפתח בענף תחרותי ומאתגר זה.
מנהיגות אפקטיבית
שרות שמוכר
שרות קודם לכל
רוצים לשמוע עוד?
השאירו לנו פרטים ונשוב אליכם בהקדם.
ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת
70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת
ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת
70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת
מידע למתעניינים
הקמפוס הקולינרי
סטאז' בצרפת
סימולטור האפייה
מסעדת תרגול לסטודנטים
מלגות לימודים.
קורסי אפייה ולחם
קורס לחם
קורס יסודות האפייה
קורס שמרים 101
לימודי המשך
השתלמויות ממוקדות
קורסים במגמה לקונדיטוריה
לימודי קונדיטוריה רב תחומיים
קורס קונדיטוריה מקצועית / Pro
קורס קונדיטוריה מורחב / Pro Plus
קורס קונדיטוריה בינלאומי
קורסים במגמה לבישול
לימודי שף רב תחומיים
קורס בישול מקצועי / Pro
קורס בישול מורחב / Pro Plus
קורס בישול מתקדם / Chef
קורס בישול בינלאומי
English culinary course
קורסים במגמה לבישול
לימודי שף רב תחומיים
קורס בישול מקצועי / Pro
קורס בישול מורחב / Pro Plus
קורס בישול מתקדם / Chef
קורס בישול בינלאומי
English culinary course
קורסים במגמה לקונדיטוריה
לימודי קונדיטוריה רב תחומיים
קורס קונדיטוריה מקצועית / Pro
קורס קונדיטוריה מורחב / Pro Plus
קורס קונדיטוריה בינלאומי
קורסי אפייה ולחם
קורס לחם
קורס יסודות האפייה
קורס שמרים 101
מידע למתעניינים
הקמפוס הקולינרי
סטאז' בצרפת
סימולטור האפייה
מסעדת תרגול לסטודנטים
מלגות לימודים.