סגל בית הספר
סגל בית הספר מונה שפים, קונדיטורים, אופים, מסעדנים ואנשי מחקר קולינרי מובילים בתחומם.
בנוסף לסגל הקבוע, מלמדים בבית הספר בכירי אנשי המקצוע בארץ, שותפים לחזון המצוינות הם מעבירים לתלמידים את הידע הרב שרכשו ומאפשרים הצצה לתפיסת עולמם המקצועית.
ניסיונם המקצועי העשיר בארץ ובעולם לצד הותק רב השנים בתחום ההדרכה הקולינרית הופכים את דנון למרכז האקדמי הקולינרי החשוב בישראל.
סגל בית הספר
סגל בית הספר מונה שפים, קונדיטורים, אופים, מסעדנים ואנשי מחקר קולינרי מובילים בתחומם.
בנוסף לסגל הקבוע, מלמדים בבית הספר בכירי אנשי המקצוע בארץ, שותפים לחזון המצוינות הם מעבירים לתלמידים את הידע הרב שרכשו ומאפשרים הצצה לתפיסת עולמם המקצועית.
ניסיונם המקצועי העשיר בארץ ובעולם לצד הותק רב השנים בתחום ההדרכה הקולינרית הופכים את דנון למרכז האקדמי הקולינרי החשוב בישראל.
ארז קומרובסקי
ראש המגמה לאפייה
יניב תמרי
ראש המגמה לקונדיטוריה
חגי לרנר
ראש המגמה לבישול
מאיר דנון
מנהל בית הספר
יניב תמרי
ראש המגמה לקונדיטוריה
מיכל פינקלמן
מרצה בכירה במגמה לקונדיטוריה
צח יאירי
מרצה בכיר במגמה לבישול
עידן קושניר
מרצה בכיר במגמה לקונדיטוריה
אורן גירון
מרצה בכיר במגמה לבישול ולקונדיטוריה
אביחי מזרחי
מרצה בכיר במגמה לבישול
רוני הרצנו
מרצה בכירה במגמה לקונדיטוריה
מיה דנון
מרצה בכירה במגמה לאפייה
ליאור חורי
מרצה בכירה במגמה לקונדיטוריה
סבינה ולדמן
מרצה בכירה במגמה לבישול
יובל אלחדף
מרצה בכיר במגמה לאפייה
אולג מדורה
מרצה בכיר במגמה לקונדיטוריה
לירון גרינברג
מרצה בכירה במגמה לבישול
אורן חיו
מרצה אורח במגמה לקונדיטוריה
סטיבן לובל
מרצה בכיר במגמה לבישול
אלכס ברמן
מרצה אורח במגמה לקונדיטוריה
עידן קושניר
מרצה בכיר במגמה לאפייה
מיה דנון
מרצה בכירה במגמה לאפייה
אורן גירון
מרצה בכיר במגמה לבישול ולקונדיטוריה
מיכל פינקלמן
מרצה בכירה במגמה לקונדיטוריה
צח יאירי
מרצה בכיר במגמה לבישול
סבינה ולדמן
מרצה בכירה במגמה לבישול
יובל אלחדף
מרצה בכיר במגמה לאפייה
רוני הרצנו
מרצה בכירה במגמה לקונדיטוריה
אביחי מזרחי
מרצה בכיר במגמה לבישול
ליאור חורי
מרצה בכירה במגמה לקונדיטוריה
לירון גרינברג
מרצה בכירה במגמה לבישול
אלכס ברמן
מרצה אורח במגמה לקונדיטוריה
אולג מדורה
מרצה בכיר במגמה לקונדיטוריה
סטיבן לובל
מרצה בכיר במגמה לבישול
אורן חיו
מרצה אורח במגמה לקונדיטוריה
70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת
ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת
70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת
מידע למתעניינים
הקמפוס הקולינרי
סטאז' בצרפת
סימולטור האפייה
מסעדת תרגול לסטודנטים
מלגות לימודים.
קורסי אפייה ולחם
קורס לחם
קורס יסודות האפייה
קורס שמרים 101
לימודי המשך
השתלמויות ממוקדות
קורסים במגמה לקונדיטוריה
לימודי קונדיטוריה רב תחומיים
קורס קונדיטוריה מקצועית / Pro
קורס קונדיטוריה מורחב / Pro Plus
קורס קונדיטוריה בינלאומי
קורסים במגמה לבישול
לימודי שף רב תחומיים
קורס בישול מקצועי / Pro
קורס בישול מורחב / Pro Plus
קורס בישול מתקדם / Chef
קורס בישול בינלאומי
English culinary course
קורסים במגמה לבישול
לימודי שף רב תחומיים
קורס בישול מקצועי / Pro
קורס בישול מורחב / Pro Plus
קורס בישול מתקדם / Chef
קורס בישול בינלאומי
English culinary course
קורסים במגמה לקונדיטוריה
לימודי קונדיטוריה רב תחומיים
קורס קונדיטוריה מקצועית / Pro
קורס קונדיטוריה מורחב / Pro Plus
קורס קונדיטוריה בינלאומי
קורסי אפייה ולחם
קורס לחם
קורס יסודות האפייה
קורס שמרים 101
לימודי המשך
השתלמויות ממוקדות
מידע למתעניינים
הקמפוס הקולינרי
סטאז' בצרפת
סימולטור האפייה
מסעדת תרגול לסטודנטים
מלגות לימודים.