ימי קולינריה בדנון
מפגשי השראה עם מעצבי הקולינריה הישראלית
איתיאלה וניסים מירוקל׳ה
השף תומר טל
השף גיא אריש
השף חיים כהן
שף ומסעדן מהמוערכים בארץ בעלים של קבוצת מסעדות מוצלחת
בהן יפו תל אביב, דיקסי, פילדלפיה ועוד..
השף מושיק רוט
מושיק רוט, שף ומסעדן מעוטר בכוכבי מישלן.
המתמחה בתחום הגסטרונומיה המולקולרית.
שף ובעלים של שתיים מהמסעדות המצליחות ביותר בתל אביב
ומונא הירושלמית
שף ובעלים של כמה מהמסעדות האיטלקיות המובילות היום בארץ, כפרה מיו, קלבריה וטברנה רומנה.
שף ושותף של מסעדת תמנע הידועה, עטורת השבחים
בעל עבר קולינרי מפואר בארץ ובעולם.
אחת המסעדות המצליחות היום בארץ
שף ומסעדן של מסעדות m25 איש בשר ואטליז המיטמרקט
ונחשב לאחד מהשפים המוערכים בישראל
השף רז רהב
השף והבעלים של קבוצת OCD.
אחד השפים הצעירים המוערכים בישראל.
השף אייל שני
מחלוצי הקולינריה הישראלית בעל עשרות מסעדות בארץ ובעולם בהן גם מסעדת מישלן.
הקונדיטור מיקי שמו
קונדיטור של אחת מהקונדיטוריות המוכרות ביותר בארץ
המונה 12 סניפים בצפון הארץ ומרכזה.
הקונדיטור אלון שבו
שף קונדיטור מוערך, בעלים של קונדיטוריית אלון שבו.
מרצה ומוביל סדנאות קונדיטוריה.
השף מתן אברהמס
שף ובעלים של מסעדת הדסון
נחשב לאחד מאנשי הבשר המוכרים והמובילים בישראל.
שף של מסעדת צ׳נה
אחד מהשפים הצעירים והמוערכים בקולינריה הישראלית
שף של מסעדת אנימאר,דריה, אחד השפים המצליחים בארץ.
בעל רזומה עשיר ומרשים בארץ ובעולם.
השף ענר בן רפאל
השף של מסעדת תריסר בעל רזומה עשיר של מעל 20 שנה
בעל גישה ייחודית המאפיינת את המטבח שלו.
רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.