גיל דהן בבית ספר דנון

ימי קולינריה בדנון

ימי קולינריה

השפים המשפיעים של ישראל בסדרת מפגשי השראה

שף חיים כהן דנון בית ספר לבישול

ימי קולינריה בדנון

מפגשי השראה עם מעצבי הקולינריה הישראלית

במסגרת המגמה ללימודי המשך, מקיים בית הספר כל השנה סדרת מפגשים עם צמרת השפים של ישראל. התכנית נועדה לאפשר מפגש אישי ואינטימי עם השפים המשפעים בישראל.
במסגרת המפגשים משתפים השפים בתפיסת עולמם המקצועית ובמנות הדגל שלהם. המפגשים נערכים בפורמט הדגמה ומיועדים לתלמידי ולבוגרי בית הספר.

במסגרת המגמה ללימודי המשך, מקיים בית הספר כל השנה סדרת מפגשים עם צמרת השפים של ישראל. התכנית נועדה לאפשר מפגש אישי ואינטימי עם השפים המשפעים בישראל.
במסגרת המפגשים משתפים השפים בתפיסת עולמם המקצועית ובמנות הדגל שלהם.

Image

איתיאלה וניסים מירוקל׳ה 

"ירוק'לה" – עסק לחקלאות קולינרית. במפגש ישתפו אותנו בסיפור האישי שלהם ובקשר המיוחד בין חקלאות למטבח המקומי. במפגש יהיה הדגמה וטעימות
להרשמה מקוונת
תומר טל מרצה בבית ספר דנון

השף תומר טל 

תומר טל מגיע להשתלמות מטבח ישראלי מודרני, תומר אחד השפים המובילים היום בארץ שזכה לשבחים ותארים רבים בארץ ובעולם.
Image
 מיכאל גרטופסקי 
מיכאל גרטופסקי, אחד השפים המוערכים בארץ בעל ניסיון של שנים העומד מאחורי כמה מהמסעדות המצליחות היום בארץ
להרשמה מקוונת
Image

השף גיא אריש 

מפגש השראה עם אחד מהשפים הצעירים והמוערכים, עבד בכמה מהמסעדות הטובות בעולם והיום השף של מסעדת סנטי.
שני קולינריה - לימודי קולינריה בדנון בהנחיית השפים הטובים ביותר בארץ ובעולם

השף חיים כהן 

שף ומסעדן מהמוערכים בארץ בעלים של קבוצת מסעדות מוצלחת
בהן יפו תל אביב, דיקסי, פילדלפיה ועוד..

Image

השף מושיק רוט

מושיק רוט, שף ומסעדן מעוטר בכוכבי מישלן.
המתמחה בתחום הגסטרונומיה המולקולרית.

Image
תמר כהן צדק
שפית בעלת שם וניסיון רב-שנים, היא אחת השפיות היצירתיות והחדשניות בארץ, מתמחה במטבח האיטלקי.
להרשמה מקוונת
Image
השף בנצי ארבל 

שף ובעלים של כמה מהמסעדות האיטלקיות המובילות היום בארץ, כפרה מיו, קלבריה וטברנה רומנה.

להרשמה מקוונת
Image
השף מושיקו גמליאלי

שף ובעלים של שתיים מהמסעדות המצליחות ביותר בתל אביב
ומונא הירושלמית 

Image
השף אסף גרניט

שף ומסעדן, בעלים של מספר מסעדות מהמובילות בארץ ובעולם 
בהן מסעדת מישלן

תאריך 19/12 | 17:00-21:00
Image
השף בנצי ארבל 

שף ובעלים של כמה מהמסעדות האיטלקיות המובילות היום בארץ, כפרה מיו, קלבריה וטברנה רומנה.

ניר מסיקה בדנון
השף ניר מסיקה

שף ושותף של מסעדת תמנע הידועה, עטורת השבחים
בעל עבר קולינרי מפואר בארץ ובעולם.

יחי זינו בבית ספר דנון
השף יחי (יחיאל) זינו 
שף של מסעדת פסקדו עטורת הפרסים,
אחת המסעדות המצליחות היום בארץ
Image
השף ירון קסטנבוים

שף ומסעדן של מסעדות m25 איש בשר ואטליז המיטמרקט
ונחשב לאחד מהשפים המוערכים בישראל 

רז רהב בדנון

השף רז רהב

השף והבעלים של קבוצת OCD.
אחד השפים הצעירים המוערכים בישראל.

אייל שני בהדגמה לתלמידי בית הספר דנון

השף אייל שני 

מחלוצי הקולינריה הישראלית בעל עשרות מסעדות בארץ ובעולם בהן גם מסעדת מישלן.

מיקי שמו ימי קולינריה דנון

הקונדיטור מיקי שמו

 קונדיטור של אחת מהקונדיטוריות המוכרות ביותר בארץ
המונה 12 סניפים בצפון הארץ ומרכזה.

Image

הקונדיטור אלון שבו

 שף קונדיטור מוערך, בעלים של קונדיטוריית אלון שבו.
מרצה ומוביל סדנאות קונדיטוריה.

מתן אברהמס בית ספר דנון

השף מתן אברהמס

שף ובעלים של מסעדת הדסון
נחשב לאחד מאנשי הבשר המוכרים והמובילים בישראל.

גיל דהאן בית ספר דנון
השף גיל דאהן

שף של מסעדת צ׳נה 
אחד מהשפים הצעירים והמוערכים בקולינריה הישראלית

הלל תווקולי מרצה בבית ספר דנון
השף הלל תווקולי

 שף של מסעדת אנימאר,דריה, אחד השפים המצליחים בארץ.
בעל רזומה עשיר ומרשים בארץ ובעולם.

שני קולינריה - לימודי קולינריה בדנון בהנחיית השפים הטובים ביותר בארץ ובעולם

השף ענר בן רפאל 

השף של מסעדת תריסר בעל רזומה עשיר של מעל 20 שנה 
בעל גישה ייחודית המאפיינת את המטבח שלו.

רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.


* שדות חובה
אישור דיוור שיווקי
דנון - ספר מתכונים - שיעורים בקונדיטוריה יצרתית
ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת

70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת


לפרטים נוספים
דנון - ספר מתכונים - שיעורים בקונדיטוריה יצרתית

ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת

70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת


לפרטים נוספים