ימי קולינריה השפים המשפיעים של ישראל בסדרת מפגשי השראה
ימי קולינריה בדנון
מפגשי השראה עם מעצבי הקולינריה הישראלית
במסגרת המגמה ללימודי המשך, מקיים בית הספר כל השנה סדרת מפגשים עם צמרת השפים של ישראל. התכנית נועדה לאפשר מפגש אישי ואינטימי עם השפים המשפעים בישראל.
במסגרת המפגשים משתפים השפים בתפיסת עולמם המקצועית ובמנות הדגל שלהם. המפגשים נערכים בפורמט הדגמה ומיועדים לתלמידי ולבוגרי בית הספר.
במסגרת המגמה ללימודי המשך, מקיים בית הספר כל השנה סדרת מפגשים עם צמרת השפים של ישראל. התכנית נועדה לאפשר מפגש אישי ואינטימי עם השפים המשפעים בישראל.
במסגרת המפגשים משתפים השפים בתפיסת עולמם המקצועית ובמנות הדגל שלהם. המפגשים נערכים בפורמט הדגמה ומיועדים לתלמידי ולבוגרי בית הספר.
תמר כהן צדק
שפית בעלת שם וניסיון רב-שנים, היא אחת השפיות היצירתיות והחדשניות בארץ, מתמחה במטבח האיטלקי.
השף בנצי ארבל
שף ובעלים של כמה מהמסעדות האיטלקיות המובילות היום בארץ, כפרה מיו, קלבריה וטברנה רומנה.
השף בנצי ארבל
שף ובעלים של כמה מהמסעדות האיטלקיות המובילות היום בארץ, כפרה מיו, קלבריה וטברנה רומנה.
מפגש מרתק עם אחד מחלוצי הקולינריה הישראלית בעל עשרות מסעדות בארץ ובעולם בהן גם מסעדת מישלן.
אחד השפים המובילים, שף של מסעדת ג׳ורג׳ וג׳ון, שזכתה לשבחים ותארים רבים.
השף אסף גרניט
שף ומסעדן, בעלים של מספר מסעדות מהמובילות בארץ ובעולם
בהן מסעדת מישלן
תאריך 19/12 | 17:00-21:00
מושיק רוט, שף ומסעדן מעוטר בכוכבי מישלן. המתמחה בתחום הגסטרונומיה המולקולרית.
שף ומסעדן מהמוערכים בארץ בעלים של קבוצת מסעדות מוצלחת
בהן יפו תל אביב, דיקסי, פילדלפיה ועוד..
השף מושיקו גמליאלי
שף ובעלים של שתיים מהמסעדות המצליחות ביותר בתל אביב ומונא הירושלמית
השף עינב אזגורי
אחד השפים המוערכים בתחום
שהוביל את יוליה, בר א וין וקפה נורדוי.
השף והבעלים של קבוצת OCD. אחד השפים הצעירים המוערכים בישראל.
השף ניר מסיקה
שף ושותף של מסעדת תמנע הידועה, עטורת השבחים בעל עבר קולינרי מפואר בארץ ובעולם.
השף יחי (יחיאל) זינו
שף של מסעדת פסקדו עטורת הפרסים,
אחת המסעדות המצליחות היום בארץ
השף ירון קסטנבוים
שף ומסעדן של מסעדות m25 איש בשר ואטליז המיטמרקט ונחשב לאחד מהשפים המוערכים בישראל
שף ובעלים של מסעדת הדסון
נחשב לאחד מאנשי הבשר המוכרים והמובילים בישראל.
השף גיל דאהן
שף של מסעדת צ׳נה
אחד מהשפים הצעירים והמוערכים בקולינריה הישראלית
השף הלל תווקולי
שף של מסעדת אנימאר,דריה, אחד השפים המצליחים בארץ. בעל רזומה עשיר ומרשים בארץ ובעולם.
השף של מסעדת תריסר בעל רזומה עשיר של מעל 20 שנה בעל גישה ייחודית המאפיינת את המטבח שלו.
שף קונדיטור מוערך, בעלים של קונדיטוריית אלון שבו. מרצה ומוביל סדנאות קונדיטוריה.
קונדיטור של אחת מהקונדיטוריות המוכרות ביותר בארץ המונה 12 סניפים בצפון הארץ ומרכזה.
רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.
ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת 70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת
ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת
70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון. מהדורה מוגבלת