ג'פרי קנייה - להמציא מחדש את הקלסיקה
ג'פרי קנייה הוא אחד הקונדיטורים הצעירים המעניינים בפריז. הוא עומד בראש קונדיטורית סטהורר המיתולוגית.
קנייה החזיר בשנים האחרונות את הקונדיטוריה המסורתית הזו למרכז הזירה כשהוא מעניק ברק חדש לקלאסיקה הצרפתית המאפיינת אותה.
המשתתפים קיבלו הזדמנות מיוחדת ליצור מחדש את הקלאסיקות של הקונדיטוריה הצרפתית.
ג'פרי קנייה - להמציא מחדש את הקלסיקה
24-28 ביוני 2018
ג'פרי קנייה הוא אחד הקונדיטורים הצעירים המעניינים בפריז. הוא עומד בראש קונדיטורית סטהורר המיתולוגית.
קנייה החזיר בשנים האחרונות את הקונדיטוריה המסורתית הזו למרכז הזירה כשהוא מעניק ברק חדש לקלאסיקה הצרפתית המאפיינת אותה.
בואו ליצור מחדש את הקלאסיקות של הקונדיטוריה הצרפתית.
הפטיסרי של ג׳פרי קנייה - פורמט הדגמה.
קהל יעד: קונדיטורים מנוסים ואנשי מקצוע המעוניינים להכיר את עבודותיו של קנייה ואינם מעוניינים לתרגל את המנות הנלמדות. ההדגמה מתורגמת סימולטנית ומאפשרת הבנה מלאה של החומר והתהליכים הנלמדים. קורס זה בן 5 מפגשים גם כן, מתקיים בשעות אחה"ץ 16:00-20:00 בין ב-24-28 ביוני 2018, בפורמט של הדגמה בלבד.
הפטיסרי של ג׳פרי קנייה - פורמט מעשי.
קהל יעד: בוגרי בתי ספר לקונדיטוריה בארץ ובחו"ל, קונדיטורים צעירים המעוניינים לתרגל מיומנויות ולקבל משוב ולקיים ולתרגל יחד את הטכניקות הנלמדות. קורס זה בן 5 מפגשים מתקיים בשעות הבוקר בין השעות 09:00-15:00 בין ב-24-28 ביוני 2018, בפורמט הדגמה משולב תרגול מעשי.
ג'פרי קנייה - להמציא מחדש את הקלאסיקה
24-25 ביוני 2018
ג'פרי קנייה הוא אחד הקונדיטורים הצעירים המעניינים בפריז. הוא עומד בראש קונדיטורית סטהורר המיתולוגית.
קנייה החזיר בשנים האחרונות את הקונדיטוריה המסורתית הזו למרכז הזירה כשהוא מעניק ברק חדש לקלאסיקה הצרפתית המאפיינת אותה.
המשתתפים קיבלו הזדמנות מיוחדת ליצור מחדש את הקלאסיקות של הקונדיטוריה הצרפתית.
מידע למתעניינים
הקמפוס הקולינרי
סטאז' בצרפת
סימולטור האפייה
מסעדת תרגול לסטודנטים
מלגות לימודים
קורסים אפייה ולחם
קורס לחם
קורס יסודות האפייה
לימודי המשך
השתלמויות ממוקדות