הוא היה השף של מסעדת ז׳אן ז׳ורז׳ המכוכבת, והיום הוא מוביל את מסעדת The Burn הטרנדית בטוקיו, המקדמת אג׳נדה של קיימות בתחום הבשר. אבל אם תשאלו את השף פומיו יונזאווה, האוכל שהוא הכי מתגעגע אליו הוא האוכל של אמא שלו. באפריל 2019 הוא הוא הגיע לדנון לקורס מיוחד, שחיבר בין זיכרונות, טעמים וחומרי גלם, ולימד את המשתתפים פרק חשוב בתולדות המטבח היפני המסורתי.
הפטיסרי של ג'פרי קנייה
ג'פרי קנייה הוא אחד הקונדיטורים הצעירים והמעניינים בפריז, הוא עומד בראש קונדיטורית סטורר, הקונדיטוריה העתיקה בפריז. בסטורר מוביל קנייה קו קונדיטוריה מסורתי בראייה עדכנית ומחדש את הקלאסיקות בקו ייחודי ומרהיב. בואו להכיר גישה מרהיבה לקונדיטוריה מסורתית.
שרקוטרי צרפתי למסעדות
השרקוטרי הצרפתי הוא אחד התחומים המרתקים במטבח. קורס ראשון מסוגו מציג את כל הידע הטכני הדרוש להכנה של מנות הדגל האהובות כל כך. ז׳אן מישל בנווארט, MOF שרקוטייה מציג קו של מנות שרקוטרי באוריינטציה מסורתית. בנווארט הוא אחד המומחים לתחום השרקוטרי הצרפתי וחתום על תפריטי השרקוטרי של גדולי השפים של צרפת.
הפטיסרי של גיום מביו
גיום מביו, הוא אחד הקונדיטורים הצעירים והמעניינים בעולם. סגנונו הנקי והמודרני המשלב טכניקה ברמה גבוהה וטעמים עדינים קנה לו שם ברחבי העולם והוא עומד בצנעה במקורם של לא מעט טרנדים בתחום עוגות הבוטיק.
צרפתית קולינרית, בואו לדבר בשפת המטבח
צרפתית היא השפה בה נוצרו והתפתחו מקצועות המטבח, ולמרות שהקולינריה המערבית מושפעת גם מתרבויות אוכל אחרות, התקבעה הצרפתית כשפת המקצוע בעולם כולו. לראשונה בישראל ובשיתוף המכון הצרפתי בישראל, קורס המעניק את בסיס השליטה בשפה הצרפתית המקצועית. לאנשי מקצוע וחובבים שמעוניינים להתחבר לשורשי הקולינריה המערבית.
יאן קוברר – הכוכב הצעיר של הפטיסרי הפריזאי מגיע לדנון
יאן קוברר הוא אחד הקונדיטורים הצעירים המעניינים בעולם. לפני כשנה פתח את אחת הקונדיטוריות המדוברות בפריז בה הוא מכין קו קונדיטוריה צעיר ומודרני עם קו מאד אישי. ביוני השנה ביקר קוברר בדנון והעביר כיתת אומן נדירה. קוברר אינו מעביר סדנאות וזו הפעם הראשונה בה העביר קורס מקצועי. הדבר התאפשר בשל עבודה משותפת והקשרים של בית הספר בפריז. בוגרי קורס הקונדיטוריה שמעוניינים יכולים לעשות סטאז׳ בקונדיטוריה שלו בפריז.
שיעורים במסעדנות
דנון בשיתוף סטיבן לובל ו- LTD יוצאים בסדרת השתלמויות חד יומיות במטרה לפתח יזמים, מנהלים צעירים ומנהלי מסעדות. המטרה: להתפתח ולפתח את המשאב החשוב ביותר בכל מסעדה – העובדים.
השף תומר טל מבשל עם תלמידי דנון
תלמידי המגמה לבישול מארחים את השף תומר טל לארוחה חד פעמית. הארוחה שמתקיימת במסגרת קורס הבישול של בית הספר מתקיימת בסקוליארד, מסעדת הקמפוס והיא פתוחה לכל.
"אני מעדיף למות מתשוקה, מלמות משעמום" אמר וינסנט ואן גוך, וככה אני מרגיש כלפי הבישול, המקום שבו כל החושים עובדים, הגוף דרוך התודעה עפה גבוה.
ההרגשה הזאת מתעצמת פי כמה, שאני מדריך אחרים בבישול…
ז׳אק ג׳נה חוזר
לאור הצלחת המחזור הראשון והביקוש הרב, ז'אק ג'נה יחזור לקורס נוסף במהלך החודשים הקרובים. הפעם יעסוק הקורס גם בתחום השוקולד והפרלינים. פרטים נוספים בקרוב.
הפטיסרי של ז'וליאן אלברז
ז׳וליאן אלוורז הוא אחד מהקונדיטורים המעניינים בפריז. אלוורז העביר בבית הספר סדרת הדגמות בנושא הקונדיטוריה שלו ושל מלון הפנינסולה בו הוא משמש קונדיטור ראשי.