המגמה ללימודי המשך וחוץ מציעה מגוון קורסים והשתלמויות ממוקדות במגוון נושאים מקצועיים ובתחומי הניהול והמסעדנות. הקורסים פתוחים בפני תלמידי ובוגרי בית הספר וחלקם אף פתוח לנרשמים מבחוץ.
ימי קולינריה בדנון
סדרת מפגשי השראה עם השפים והקונדיטורים המשפיעים בישראל. במסגרת הרצון של בית הספר לחשוף את התלמידים לסגנונות בישול שונים ולספק הצצה למטבחם ולסיפורם האישי.
שמרים 101 בצקי שמרים ומאפי בוקר
קורס מקצועי וממוקד, בו תקבלו מבט מעמיק אל העולם המרתק של בצקי השמרים ומאפי הבוקר. כל הידע המסורתי לצד טכניקות ויישומים מודרניים.
קורס אפיית לחמים
מחזור נוסף של קורס לחם 101 יוצא לדרך! 6 מפגשים מעשיים בניהולו הפדגוגי של ארז קומרובסקי, המאפשרים לתלמידים להכיר את עולם הלחם על נגזרותיו. רוצים לדעת עוד פרטים? כנסו פנימה
קורס בינלאומי בפריז
בית הספר מציע לתלמידיו קורס מקצועי בפריז בירת הקולינריה העולמית רוצים לדעת עוד? כנסו פנימה!
עולם השוקולד של פיליפ ברטרנד
פיליפ ברטרנד אחד השוקולטיירים הגדולים בעולם, חוזר לדנון להעביר כיתות אומן בתחום השוקולד. רוצים לדעת עוד פרטים? כנסו פנימה
English culinary course
Elevate your cooking skills, immerse yourself into a world of diverse cuisines, and connect with a passionate community of food lovers
in Israel's first culinary course in English.
הפטיסרי הפריזאי של ג׳פרי קנייה
במסגרת המגמה ללימודי המשך של בית הספר התקיימה כיתת אומן בהנחיית ג׳פרי קניה, הקונדיטור הצעיר והמבריק מפריז. היה זה ביקורו השני של השף בדנון. הוא חזר לדנון, בכדי לחלוק עם המשתתפים את קו המוצרים החדש והמדובר בזכותו הצליח להסעיר את מבקרי וחובבי הפטיסרי המושבעים ביותר.
קורס פיציולו מקצועי עם אלסנדרו לוסטוקו
קורס פיציולו מקצועי בהנחיית אלסנדרו לוסטוקו אשר נחשב למומחה בעל שם עולמי בתחום הפיצה. השף אלסנדרו הוא אחד ממומחי הפיצה הגדולים בעולם והוא עתיד להגיע אלינו לקראת סוף 2023 למחזור נוסף של קורס הפיציולו המקצועי בפעם הרביעית.
קונדיטוריה ללא חלב / ללא סוכר
עקב הביקוש הגדול וההצלחה של ההשתלמויות הקודמות בקינוחים ללא מוצרי חלב וללא סוכר, החלטנו לקיים השתלמויות נוספות לכל מי שרצה ולא הספיק. במהלך הההשתלמות ראינו כיצד ניתן להכין טארטים, קינוחי צלחת, עוגות ראווה ללא שימוש בסוכר או חלב.