ערוץ הוידאו של דנון
להכיר אותנו מקרוב
דנון עושה לכם בית ספר
תכנית טלוויזיה שבועית לבית הספר ברשת 13.
בכל שבוע מתארחים בתכנית, שפים, קונדיטורים ותלמידים ומכינים יחד עם השף מאיר דנון, מנהל בית הספר, מנות סביב טכניקה מרכזית אחת. המתכונים המלאים במתחם התכנית באתר פודי.
האקדמיה הדיגיטלית של דנון
טכניקות, מאמרים ועולם של ידע מצולם, להרשמה לחצו כאן >>
השפים הגדולים של ישראל
במסר אישי אל דור העתיד של המטבח המקצועי
"הפואטיקה שלי לא נבנתה ביום אחד, זה לקח הרבה שנים... אני חושב שאחרי שהגעתי למתת זיקקתי את מה שאני קורא לו בישול גלילי, ישראלי, מקומי אזורי, לא מתבייש מהעולם הגדול. בישול שעושה כבוד לאדמה ולעונות השנה..."ארז קומרובסקי
חיים כהן
השף חיים כהן מספר איך נכנס לעולם הבישול והמסעדנות ומציע לטבחים צעירים לרכוש ידע לפני שהם נכנסים למקצוע
ארז קומרובסקי
השף ארז קומורובסקי מספר איך הגיע לתחום הלחם ואיך לאורך השנים התפתחה השפה האישית והכל כך ייחודית שלו.
ישראל אהרוני
השף ישראל אהרוני מספר איך המפגש עם אוכל סיני שינה את התפיסה שלו לגבי אוכל וגרם לו להיכנס לתחום הבישול המקצועי.
דיוויד פרנקל
השף דיויד פרנקל מדבר על החשיבות של עקביות וזיקוק שפה אישית ומדגיש שאסור לשכוח שבסופו של דבר אנחנו מכינים אוכל לסועדים ולא בשביל האגו.
השפים הגדולים של ישראל
במסר לדור העתיד של עולם המטבח
השפים חיים כהן, ישראל אהרוני, ארז קומרובסקי, דיוויד פרנקל, מאיר דנון ואוראל קמחי מספרים חוויות ותובנות אישיות על מקצועות המטבח.
"הפואטיקה שלי לא נבנתה ביום אחד, זה לקח הרבה שנים... אני חושב שאחרי שהגעתי למתת זיקקתי את מה שאני קורא לו בישול גלילי, ישראלי, מקומי אזורי, לא מתבייש מהעולם הגדול. בישול שעושה כבוד לאדמה ולעונות השנה..."ארז קומרובסקי
ישראל אהרוני
השף ישראל אהרוני מספר איך המפגש עם אוכל סיני שינה את התפיסה שלו לגבי אוכל וגרם לו להיכנס לתחום הבישול המקצועי.
ארז קומרובסקי
השף ארז קומורובסקי מספר איך הגיע לתחום הלחם ואיך לאורך השנים התפתחה השפה האישית והכל כך ייחודית שלו.
חיים כהן
השף חיים כהן מספר איך נכנס לעולם הבישול והמסעדנות ומציע לטבחים צעירים לרכוש ידע לפני שהם נכנסים למקצוע
דיוויד פרנקל
השף דיויד פרנקל מדבר על החשיבות של עקביות וזיקוק שפה אישית ומדגיש שאסור לשכוח שבסופו של דבר אנחנו מכינים אוכל לסועדים ולא בשביל האגו.
למה להיות שף? איך מפתחים שפה אישית?
השפים מתייחסים לסוגיות המפתח של החיים המקצועיים במטבח.
עצה למי שמתחיל
למה להיות שף
מה צריך כדי להצליח
איך מפתחים שפה אישית
למה להיות שף? איך מפתחים שפה אישית?
השפים מתייחסים לסוגיות המפתח של החיים המקצועיים במטבח.
למה להיות שף
איך מפתחים שפה אישית
עצה למי שמתחיל
מה צריך כדי להצליח
רוצים לשמוע עוד?
השאירו לנו פרטים ונשוב אליכם בהקדם.
70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת
ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת
70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת
מידע למתעניינים
הקמפוס הקולינרי
סטאז' בצרפת
סימולטור האפייה
מסעדת תרגול לסטודנטים
מלגות לימודים.
קורסי אפייה ולחם
קורס לחם
קורס יסודות האפייה
קורס שמרים 101
לימודי המשך
השתלמויות ממוקדות
קורסים במגמה לקונדיטוריה
לימודי קונדיטוריה רב תחומיים
קורס קונדיטוריה מקצועית / Pro
קורס קונדיטוריה מורחב / Pro Plus
קורס קונדיטוריה בינלאומי
קורסים במגמה לבישול
לימודי שף רב תחומיים
קורס בישול מקצועי / Pro
קורס בישול מורחב / Pro Plus
קורס בישול מתקדם / Chef
קורס בישול בינלאומי
English culinary course
קורסים במגמה לבישול
לימודי שף רב תחומיים
קורס בישול מקצועי / Pro
קורס בישול מורחב / Pro Plus
קורס בישול מתקדם / Chef
קורס בישול בינלאומי
English culinary course
קורסים במגמה לקונדיטוריה
לימודי קונדיטוריה רב תחומיים
קורס קונדיטוריה מקצועית / Pro
קורס קונדיטוריה מורחב / Pro Plus
קורס קונדיטוריה בינלאומי
קורסי אפייה ולחם
קורס לחם
קורס יסודות האפייה
קורס שמרים 101
לימודי המשך
השתלמויות ממוקדות
מידע למתעניינים
הקמפוס הקולינרי
סטאז' בצרפת
סימולטור האפייה
מסעדת תרגול לסטודנטים
מלגות לימודים.