מיה דנון, מוזיקאית בעברה, מצאה את דרכה לעולם האפייה לאחר קריירה מצליחה בתחום המוזיקה. המעבר ללחם לא היה מקרי, הרקע המוזיקלי, העשיר שלה אפשר לה גישה ייחודית לתחום. דנון מצאה ביטוי חדש ביצירת הלחם שם היא הצליחה לשלב בין תיאוריה ודיוק טכני לבין אינטואיציה ויצירתיות.
את תחילת דרכה בתחום הלחם עשתה דנון, לצד אופי הלחם הבכירים בארץ. לאחר התמחות באפיית לחמים ארטיזנלית בסגנון צרפתי אצל הבולונז׳ר הצרפתי המוערך פסקל טפר גילתה את כישרונה הטבעי בתחום האפייה והבצקים והחלה בשורת השתלמויות והתמחויות בתחומי האפייה השונים.
בזכות הידע הנרחב והניסיון הרב שצברה הפכה דנון, לאחת מאנשי האפייה הבולטים במגמה. היא מובילה את ענף הלחם בדנון מאז הקמתו ומנהלת את מאפיית בית הספר. כישרון ההוראה וההדרכה של מיה דנון נובע לא רק מהידע והניסיון הרחב שלה, אלא גם מהקסם האישי והיכולת שלה ליצור חיבור אמיתי עם תלמידיה.
הלחם והחמאה…
“שליטה בידע ובתאוריה של אפייה היא הבסיס לכל יצירה והצלחה בתחום. רק כשמבינים לעומק את החוקים והעקרונות, אפשר להתחיל לשחק איתם, לפרוץ גבולות וליצור משהו באמת ייחודי”.
מרצים נוספים במגמת הלחם
רוצה להצטרף?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת