

מטבחי אסיה // צוות המורים הבכיר של המגמה לבישול
בשנים האחרונות תופסים המטבחים האסייתים מקום הולך וגדל בתפריט העולמי. מטבחים אותנטיים ומסורתיים אלו עשירים בטעם ומבוססים על מגוון עשיר של חומרי גלם נגישים, טכניקות יחודיות וידע אינסופי.
-
מנחה הקורס: צוות המורים הבכיר של המגמה לבישול
-
מספר מפגשים: 5
-
תאריך פתיחה: טרם נקבע מועד נוסף
קהל יעד
- חובבים שמעוניים להכיר ולחקור לעומק את הידע והטכניקות שמאחורי המטבחים המופלאים של אסיה.
- טבחים ובוגרי בתי ספר לבישול הרוצים להחשף למטבחים המרתקים של אסיה

מטבחי אסיה
בשנים האחרונות תופסים המטבחים האסייתים מקום הולך וגדל בתפריט העולמי. מטבחים אותנטיים ומסורתיים אלו עשירים בטעם ומבוססים על מגוון עשיר של חומרי גלם נגישים, טכניקות יחודיות וידע אינסופי. שפים מובילים ופורצי דרך מהעולם שהשכילו לחקור, לגלות ולשלב טכניקות וטעמים אסייתיים במטבחיהם, מעוררים סקרנות וזוכים לשבחים בקרב הקהילה המקצועית וחובבי המזון המושבעים. הקורס מיועד לטבחים, קונדיטורים, בוגרי לימודי בישול וחובבים שמעוניים להכיר ולחקור לעומק את הידע והטכניקות שמאחורי המטבחים המופלאים של אסיה.
סגל המגמה
את הקורס יעבירו סגל המגמה לבישול.
השתלמויות נוספות
בית הספר מציע מגוון מסלולים וקורסים שמתעדכנים מעת לעת
רוצה להצטרף?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת