

קורס פיצה נפוליטנית // מיה דנון
השתלמות פיצה נפוליטנית, השתלמות מקצועית המביאה היכרות מעמיקה עם עולם מרתק. הדגמה משולבת בהתנסות ומעשית בעבודה עם קמחים ייעודיים, לישה, התפחה, כדרור והכנת פיצה נפולטנית קלאסית לצד גרסאות מודרניות עם טוויסט.
-
מנחה הקורס: מיה דנון
-
תאריך פתיחה: טרם נקבע
-
מספר מפגשים: 2
-
שעות הקורס: 16:00-20:00
-
מחיר הקורס: 2800
קהל יעד
- .טבחים וקונדיטורים המעוניינים לפתח את את יכולות האפייה שלהם
- חובבי אפייה שמעוניים להתחיל את דרכם בעולם הפיצות

קורס פיצה נפוליטנית
עולם הפיצה בישראל חווה בשנים האחרונות צמיחה אדירה והתפתח ללא היכר. הרמה עולה והדרישה לפיצה בסטנדרטים גבוהים גוברת. הקורס יעסוק בשיטות עבודה והכנה עדכניות ומסורתיות לפיצה נפוליטנית ויציג גם אסקולות חדשות כמו פיצה גורמה. הוא יכלול מבוא לעולם הקמחים ולתהליכי היצור והאפייה.
השתלמויות ולימודי המשך
היכנסו להתרשם ממגוון המסלולים שמציע בית הספר לאנשי מקצוע ולמתקדמים
רוצה להצטרף?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת