התקשרו
התקשרו
0778054428
קורס מבוא לניהול עסקי מזון בדנון
מבוא לניהול עסקי מזון בדנון

מבוא לניהול עסקי מזון // יעל קפלן

בעלי עסקים רבים כבר יודעים שיועץ עסקי טוב וליווי ייעוצי הם אלו שיכולים לשפר את ביצועי העסק ולאפשר עסק רווחי לטווח הארוך.

  • מנחה הקורס: יעל קפלן
  • תאריך פתיחה: 28.04.25
  • מספר מפגשים: 4
  • שעות הקורס: 17:00-20:00
  • מחיר הקורס: 2800

קהל יעד

  • תלמידי ובוגרי דנון המעוניינים לבחון השתלבות במטבח המקצועי.
  • תלמידי ובוגרי דנון, בעלי עסק בתחום המזון .

ניהול עסקי מזון בדנון - מבוא מסעדנות

מבוא לניהול עסקי מזון

ארבעה מפגשים עיוניים עם המרצה יעל קפלן עם למעלה מ20 שנות ניסון בעולם היזמות העסקית במהלך הקורס נלמד על הקמה וניהול של עסקי מזון, הגדרת קהלי יעד, בניית קו מוצרים, עצי מוצר, תמחור, עלויות הקמה ותפעול ובניית תוכנית שיווק.

יעל קפלן

יעל קפלן

יעל, מרצה עם ניסיון של למעלה מ 25 שנה, נותנת כלים ומלמדת להשתמש בהם כדי לנהל עסק יציב לטווח ארוך תוך הבנת כל התהליכים ובניית שיטות עבודה.

השתלמויות ולימודי המשך

היכנסו להתרשם ממגוון המסלולים שמציע בית הספר לאנשי מקצוע ולמתקדמים.

  • פטיסרי טבעוני

    השתלמות

    סגל ביה״ס

    09 יוני
  • שרקוטרי צרפתי

    הדגמה

    חגי לרנר

    06 יולי
  • מטבח טבעוני

    השתלמות

    עומר טל

    29 יולי
  • התססה

    הדגמה

    דיוויד פרנקל

    הסתיים
  • ק. ללא גלוטן

    הדגמה

    אורן גירון

    הסתיים
  • שמרים למתקדמים

    הדגמה

    יניב תמרי

    הסתיים
  • קורס קצבות

    הדגמה

    ירון קסטנבוים

    הסתיים
  • עלים למתקדמים

    הדגמה

    עידן קושניר

    הסתיים
  • פיצה נפוליטנית

    השתלמות

    מיה דנון

    הסתיים
  • ק. ללא סוכר

    השתלמות

    אורן גירון

    הסתיים
  • ק. ללא חלב

    הדגמה

    אורן גירון

    הסתיים
  • מטבחי אסיה

    השתלמות

    סגל המגמה

    הסתיים

רוצה להצטרף?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת

* שדות חובה
אישור דיוור שיווקי