התקשרו
התקשרו
0778054428
קורס בישול טבעוני 2
בישול טבעוני

מטבח שף טבעוני // עומר טל

ארבעה מפגשי הדגמה והשראה, בהם נכיר את המטבח הטבעוני, מבוסס הצומח. מבוא לבישול טבעוני מקצועי, צירים ורטבים, תחליפי גבינות וחמאות, עבודה עם אגוזים, מעבר בין חלב, "שמנת" אל גבינות קרמיות וגבינות חצי קשות וקשות, מבוא לפרוביוטיקה/תחליפי בשר, ואיך יוצרים אותו ללא חלבון מן החי/אמולסיות, תחליפי ביצה מתחלבים ובסיס למייצבים.

  • מנחה הקורס: עומר טל
  • תאריך פתיחה: טרם נקבע
  • מספר מפגשים: 4
  • שעות הקורס: 16:00-20:00
  • מחיר הקורס: 2820

קהל יעד

  • חובבי בישול המעוניינים להעמיק את ידיעותיהם ברמה הגבוהה ביותר.
  • .בוגרי בתי ספר לבישול המעוניינים להחשף לעולם הבישול הטבעוני

DSC_0212

מטבח שף טבעוני

מטבח טבעוני, הוא קורס בן ארבעה מפגשים שמטרתו להעניק ידע מקיף ופרקטי בנושא הבישול הטבעוני, תוך התייחסות נרחבת למסורות בישול ולחומרי הגלם המקומיים. הקורס עוסק באחד התחומים החמים והחשובים בעולם הקולינריה העכשווית ומיועד לטבחים ולחובבים המעוניינים להתמחות ולרכוש ידע תיאורטי וטכני מעמיק בנושא.

omer_tal

עומר טל

שף עומר טל ממובילי הבישול הטבעוני בישראל, יזם קולינרי השף של חברת redefine meat טבעוני ושף של מסעדת אנסטסיה. לאחר שעבד במטבחים מובילים בארץ ובחו״ל והתמחה במסעדת 3 כוכבי מישלן בשוודיה, התאהב טל במטבח הטבעוני ומאז הוא פועל לקידומו ולהנגשתו לסועדים, שפים ואנשי מקצוע כבר כעשור.

השתלמויות ולימודי המשך

היכנסו להתרשם ממגוון המסלולים שמציע בית הספר לאנשי מקצוע ולמתקדמים

  • שרקוטרי צרפתי

    הדגמה

    חגי לרנר

    06 יולי
  • התססה

    הדגמה

    דיוויד פרנקל

    הסתיים
  • קורס קצבות

    הדגמה

    ירון קסטנבוים

    הסתיים
  • ניהול

    השתלמות

    יעל קפלן

    28 אפריל
  • מטבחי אסיה

    השתלמות

    סגל המגמה

    הסתיים

רוצה להצטרף?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת

* שדות חובה
אישור דיוור שיווקי