התקשרו
התקשרו
0778054428
קורס לחם 101
קורס לחם בדנון

קורס יסודות האפייה // בהובלתו של ארז קומרובסקי

קורס ממוקד בן 6 מפגשים, המעניק למשתתפים היכרות עם היבטים שונים מעולם הלחם. כל מפגש מוקדש לנושא אחר, מלחמי מחבת ולחמים שטוחים ועד לעבודה עם סוגים שונים של מחמצות. הקורס מיועד לטבחים ולקונדיטורים המבקשים להיכנס לעולם הלחם, וגם לחובבי אפייה, שמעוניינים להעמיק את הידע שלהם.

  • מנחה הקורס: סגל מגמת הלחם
  • מספר מפגשים: 6
  • שעות הקורס: 16:00-22:00
  • תאריך פתיחה: 03/03/2025
  • מחיר הקורס: 5460₪

קהל יעד

  • חובבים הרוצים רוצים להחשף לעולם אפיית הלחמים.
  • טבחים ואנשי מקצוע הרוצים לעשות את צעדיהם הראשונים בעולם הלחם.

קורס אפיית לחמים

קורס יסודות האפייה

קורס לחם ממוקד בהובלתו של האופה ארז קומרובסקי. האפשרות ללמוד אפיית לחמים בצורה מתודית ומעמיקה היא חלום של רבים מחובבי הלחם. עבורם יצרנו את קורס ״לחם 101״ שמטרתו להנגיש את עולם הלחם על נגזרותיו, ולאפשר לתלמידים להתנסות בהכנת מגוון מוצרי לחם. כדי להשתתף בקורס לא צריך ניסיון או ידע מוקדם, רק הרבה חשק ואהבה לבצק. בין התכנים שיילמדו בקורס: סוגים שונים של חלות ובריוש, לחמים שטוחים ולחמי מחבת, לחמים איטלקיים ופיצות, לחמי מחמצת על בסיס קמח מלא, שיפון ודגנים נוספים, לחמים ים-תיכוניים ממולאים ועוד.

ארז קומרובסקי מנהל מגמת לחם בדנון

ארז קומרובסקי

בראש הקורס עומד ארז קומורובסקי, שף ואופה הנחשב לאבי האפייה הישראלית ולאחד מאנשי הקולינריה החשובים בישראל, ולצידו צוות המרצים הבכיר של דנון.

השתלמויות נוספות

בית הספר מציע מגוון מסלולים וקורסים שמתעדכנים מעת לעת

  • שמרים 101

    קורס מעשי

    סגל המגמה

    11 יוני
  • לחמי מחמצת

    קורס מעשי

    יובל אלחדף

    15 יולי
  • בולונז׳רי צרפתי

    השתלמות חו״ל

    פיליפ הרמנייה

    הסתיים

רוצה להצטרף?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת

* שדות חובה
אישור דיוור שיווקי