

קורס יסודות האפייה // בהובלתו של ארז קומרובסקי
קורס ממוקד בן 6 מפגשים, המעניק למשתתפים היכרות עם היבטים שונים מעולם הלחם. כל מפגש מוקדש לנושא אחר, מלחמי מחבת ולחמים שטוחים ועד לעבודה עם סוגים שונים של מחמצות. הקורס מיועד לטבחים ולקונדיטורים המבקשים להיכנס לעולם הלחם, וגם לחובבי אפייה, שמעוניינים להעמיק את הידע שלהם.
-
מנחה הקורס: סגל מגמת הלחם
-
מספר מפגשים: 6
-
שעות הקורס: 16:00-22:00
-
תאריך פתיחה: 03/03/2025
-
מחיר הקורס: 5460₪
קהל יעד
- חובבים הרוצים רוצים להחשף לעולם אפיית הלחמים.
- טבחים ואנשי מקצוע הרוצים לעשות את צעדיהם הראשונים בעולם הלחם.

קורס יסודות האפייה
קורס לחם ממוקד בהובלתו של האופה ארז קומרובסקי. האפשרות ללמוד אפיית לחמים בצורה מתודית ומעמיקה היא חלום של רבים מחובבי הלחם. עבורם יצרנו את קורס ״לחם 101״ שמטרתו להנגיש את עולם הלחם על נגזרותיו, ולאפשר לתלמידים להתנסות בהכנת מגוון מוצרי לחם. כדי להשתתף בקורס לא צריך ניסיון או ידע מוקדם, רק הרבה חשק ואהבה לבצק. בין התכנים שיילמדו בקורס: סוגים שונים של חלות ובריוש, לחמים שטוחים ולחמי מחבת, לחמים איטלקיים ופיצות, לחמי מחמצת על בסיס קמח מלא, שיפון ודגנים נוספים, לחמים ים-תיכוניים ממולאים ועוד.
השתלמויות נוספות
בית הספר מציע מגוון מסלולים וקורסים שמתעדכנים מעת לעת
רוצה להצטרף?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת