סדנאות זום בלעדיות לתלמידי ובוגרי המגמה לקונדיטוריה
עם הקונדיטור הצרפתי ג׳יל מזונב
בימים בהם טיסה לפריס נשמעת כמו חלום רחוק, הענקנו לבוגרים ולתלמידים שלנו הזדמנות נדירה להיכנס למטבחו של אחד מהקונדיטורים האהובים עלינו בצרפת - ג׳יל מזונב.
בסדנאות הזום הייחודיות חשף השף מנות אהובות מהרפרטואר הקונדיטורי הצרפתי-מסורתי.
סדנאות זום בלעדיות לתלמידי ובוגרי המגמה לקונדיטוריה
עם הקונדיטור הצרפתי ג׳יל מזונב
בימים בהם טיסה לפריס נשמעת כמו חלום רחוק, הענקנו לבוגרים ולתלמידים שלנו הזדמנות נדירה להיכנס למטבחו של אחד מהקונדיטורים האהובים עלינו בצרפת - ג׳יל מזונב.
בסדנאות הזום הייחודיות חשף השף מנות אהובות מהרפרטואר הקונדיטורי הצרפתי-מסורתי.
רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.
ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת
70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת
ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת
70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת
מידע למתעניינים
הקמפוס הקולינרי
סטאז' בצרפת
סימולטור האפייה
מסעדת תרגול לסטודנטים
מלגות לימודים.
קורסי אפייה ולחם
קורס לחם
קורס יסודות האפייה
קורס שמרים 101
לימודי המשך
השתלמויות ממוקדות
קורסים במגמה לקונדיטוריה
לימודי קונדיטוריה רב תחומיים
קורס קונדיטוריה מקצועית / Pro
קורס קונדיטוריה מורחב / Pro Plus
קורס קונדיטוריה בינלאומי
קורסים במגמה לבישול
לימודי שף רב תחומיים
קורס בישול מקצועי / Pro
קורס בישול מורחב / Pro Plus
קורס בישול מתקדם / Chef
קורס בישול בינלאומי
English culinary course
קורסים במגמה לבישול
לימודי שף רב תחומיים
קורס בישול מקצועי / Pro
קורס בישול מורחב / Pro Plus
קורס בישול מתקדם / Chef
קורס בישול בינלאומי
English culinary course
קורסים במגמה לקונדיטוריה
לימודי קונדיטוריה רב תחומיים
קורס קונדיטוריה מקצועית / Pro
קורס קונדיטוריה מורחב / Pro Plus
קורס קונדיטוריה בינלאומי
קורסי אפייה ולחם
קורס לחם
קורס יסודות האפייה
קורס שמרים 101
מידע למתעניינים
הקמפוס הקולינרי
סטאז' בצרפת
סימולטור האפייה
מסעדת תרגול לסטודנטים
מלגות לימודים.