שמרים 101 - בצקי שמרים ומאפי בוקר
עולם מרתק של ידע ויצירה בקורס אפייה מקצועי וממוקד
אפייה היא אחד המקצועות המרתקים בעולם. באמצעות קמח, מים ושמרים יוצרים אופים ברחבי העולם עושר אין סופי של עוגות ומאפים.
אומנות ה Viennoiserie הצרפתי נהנית מפריחה מחודשת בשנים האחרונות. אופים וקונדיטורים צעירים ופורצי דרך, מפיחים חיים חדשים במסורת הכל כך עשירה ומגוונות של תחום מרתק זה.
קורס השמרים הוא קורס מקצועי וממוקד בהנחיית הסגל הבכיר של מגמת הקונדיטוריה.
הקורס מיועד לכל מי שמעוניין לרכוש ידע מעמיק בתחום בצקי השמרים ומאפי הבוקר ומתאים במיוחד לחובבים, בוגרי בתי ספר לבישול, טבחים, ואנשי מקצוע המעוניינים לדעת להכין מגוון רחב של בצקים, עוגות ומאפים מתוקים ומלוחים.
בין המוצרים שילמדו בקורס: חלה קלאסית, קוגלהוף, בבקה, רוגעלך, קרואסונים בטעמים ומילויים שונים, קרנצים, פרסבורגר ועוד מגוון רחב של מאפים.
*מחיר מיוחד לתלמידי ובוגרי מגמת הבישול של בית הספר.
מתכונת הקורס: מעשית | שעות: 16:00-22:00 | משך הקורס: 6 מפגשים | תאריך פתיחה. 31/07/24
שמרים 101 - בצקי שמרים ומאפי בוקר
עולם מרתק של ידע ויצירה בקורס אפייה מקצועי וממוקד
אפייה היא אחד המקצועות המרתקים בעולם. באמצעות קמח, מים ושמרים יוצרים אופים ברחבי העולם עושר אין סופי של עוגות ומאפים. אומנות ה Viennoiserie הצרפתי נהנית מפריחה מחודשת בשנים האחרונות. אופים וקונדיטורים צעירים ופורצי דרך, מפיחים חיים חדשים במסורת הכל כך עשירה ומגוונות של תחום מרתק זה.
קורס השמרים הוא קורס מקצועי וממוקד בהנחיית הסגל הבכיר של מגמת הקונדיטוריה.
הקורס מיועד לכל מי שמעוניין לרכוש ידע מעמיק בתחום בצקי השמרים ומאפי הבוקר ומתאים במיוחד לחובבים, טבחים, ואנשי מקצוע המעוניינים לדעת להכין מגוון רחב של בצקים, עוגות ומאפים מתוקים ומלוחים.
בין המוצרים שילמדו בקורס: חלה קלאסית, קוגלהוף, בבקה, רוגעלך, קרואסונים בטעמים ומילויים שונים, קרנצים, פרסבורגר ועוד מגוון רחב של מאפים.
*מחיר מיוחד לתלמידי ובוגרי מגמת הבישול של בית הספר.
מתכונת הקורס: מעשית | תאריך פתיחה: 31.07.24 | שעות: 16:00-22:00| משך הקורס: 6 מפגשים
רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.
ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת
70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת
ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת
70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת
מידע למתעניינים
הקמפוס הקולינרי
סטאז' בצרפת
סימולטור האפייה
מסעדת תרגול לסטודנטים
מלגות לימודים.
קורסי אפייה ולחם
קורס לחם
קורס יסודות האפייה
קורס שמרים 101
לימודי המשך
השתלמויות ממוקדות
קורסים במגמה לקונדיטוריה
לימודי קונדיטוריה רב תחומיים
קורס קונדיטוריה מקצועית / Pro
קורס קונדיטוריה מורחב / Pro Plus
קורס קונדיטוריה בינלאומי
קורסים במגמה לבישול
לימודי שף רב תחומיים
קורס בישול מקצועי / Pro
קורס בישול מורחב / Pro Plus
קורס בישול מתקדם / Chef
קורס בישול בינלאומי
English culinary course
קורסים במגמה לבישול
לימודי שף רב תחומיים
קורס בישול מקצועי / Pro
קורס בישול מורחב / Pro Plus
קורס בישול מתקדם / Chef
קורס בישול בינלאומי
English culinary course
קורסים במגמה לקונדיטוריה
לימודי קונדיטוריה רב תחומיים
קורס קונדיטוריה מקצועית / Pro
קורס קונדיטוריה מורחב / Pro Plus
קורס קונדיטוריה בינלאומי
קורסי אפייה ולחם
קורס לחם
קורס יסודות האפייה
קורס שמרים 101
מידע למתעניינים
הקמפוס הקולינרי
סטאז' בצרפת
סימולטור האפייה
מסעדת תרגול לסטודנטים
מלגות לימודים.