חדש בדנון - השתלמויות קצרות בקונדיטוריה
ברוכים הבאים ליחידה ללימודי המשך בקונדיטוריה. כאן תוכלו לגלות טרנדים חדשים בעולם המתוקים, ללמוד טכניקות עדכניות, עבודה עם טקסטורות, אספקטים בעיצוב עוגות וקינוחים, ולהכיר שימושים חדשים בחומרי גלם.
בימים אלו אנו משיקים 4 קורסים בני 2 מפגשים, שעוסקים בתחומים שמעניינים אתכם. הקורסים מיועדים לאנשי מקצוע - קונדיטורים, טבחי ושפים המעוניינים להרחיב את הידע שלהם וללמוד מיומנויות חדשות. להלן רשימת הקורסים הקרובים:
חדש בדנון - השתלמויות קצרות בקונדיטוריה
ברוכים הבאים ליחידה ללימודי המשך בקונדיטוריה. כאן תוכלו לגלות טרנדים חדשים בעולם המתוקים, ללמוד טכניקות עדכניות, עבודה עם טקסטורות, אספקטים בעיצוב עוגות וקינוחים, ולהכיר שימושים חדשים בחומרי גלם.
בימים אלו אנו משיקים 4 קורסים בני 2 מפגשים, שעוסקים בתחומים שמעניינים אתכם. הקורסים מיועדים לאנשי מקצוע - קונדיטורים, טבחי ושפים המעוניינים להרחיב את הידע שלהם וללמוד מיומנויות חדשות. להלן רשימת הקורסים הקרובים:
שמרים למתקדמים א׳
22, 24 ביולי
הקורס יסקור בצורה יסודית את הטכניקות השונות לכריכת בצקי שמרים. בקורס נציג קו מוצרים מסורתיים ומודרנים, היכרות עם קמחים ייעודיים, בצקים בצבעים שונים, וטכניקות מילוי ועיצוב. את הקורס ילמד אלכס ברמן, אלוף ישראל באפייה ומרצה בכיר בדנון.
שמרים למתקדמים ב׳
23, 25 באוגוסט
הקורס ידגים את היישומים השונים של בצקי בריוש, באמצעות פרשנות מחודשת למתכונים קלאסיים: בוסטוק, טרופזיין, פולונז, פנטונה, קוגלהוף, וגם ווריאציות חדשניות לבאבא או רום. את הקורס יעביר אלכס ברמן, אלוף ישראל באפייה ומרצה בכיר בדנון.
קינוחי ביסטרו
16, 18 בספטמבר
הדור הבא של קינוחי צלחת מעמיד במרכז את הטעם הטבעי של חומרי הגלם. התוצאה: קינוחים פחות מתוקים ופחות עמוסים, שעושים שימוש במיצוי של פירות, ירקות, אגוזים ועשבי תיבול. את הקורס יעביר אורן חיו, השף-קונדיטור של מלון ״ממילא״ בירושלים ומרצה בכיר בדנון.
שמרים למתקדמים א׳
22, 24 ביולי
הקורס יסקור בצורה יסודית את הטכניקות השונות לכריכת בצקי שמרים. בקורס נציג קו מוצרים מסורתיים ומודרנים, היכרות עם קמחים ייעודיים, בצקים בצבעים שונים, וטכניקות מילוי ועיצוב. את הקורס ילמד אלכס ברמן, אלוף ישראל באפייה ומרצה בכיר בדנון.
שמרים למתקדמים ב׳
23, 25 באוגוסט
הקורס ידגים את היישומים השונים של בצקי בריוש, באמצעות פרשנות מחודשת למתכונים קלאסיים: בוסטוק, טרופזיין, פולונז, פנטונה, קוגלהוף, וגם ווריאציות חדשניות לבאבא או רום. את הקורס יעביר אלכס ברמן, אלוף ישראל באפייה ומרצה בכיר בדנון.
רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.
70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת
ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת
70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת
מידע למתעניינים
הקמפוס הקולינרי
סטאז' בצרפת
סימולטור האפייה
מסעדת תרגול לסטודנטים
מלגות לימודים.
קורסי אפייה ולחם
קורס לחם
קורס יסודות האפייה
קורס שמרים 101
לימודי המשך
השתלמויות ממוקדות
קורסים במגמה לקונדיטוריה
לימודי קונדיטוריה רב תחומיים
קורס קונדיטוריה מקצועית / Pro
קורס קונדיטוריה מורחב / Pro Plus
קורס קונדיטוריה בינלאומי
קורסים במגמה לבישול
לימודי שף רב תחומיים
קורס בישול מקצועי / Pro
קורס בישול מורחב / Pro Plus
קורס בישול מתקדם / Chef
קורס בישול בינלאומי
English culinary course
קורסים במגמה לבישול
לימודי שף רב תחומיים
קורס בישול מקצועי / Pro
קורס בישול מורחב / Pro Plus
קורס בישול מתקדם / Chef
קורס בישול בינלאומי
English culinary course
קורסים במגמה לקונדיטוריה
לימודי קונדיטוריה רב תחומיים
קורס קונדיטוריה מקצועית / Pro
קורס קונדיטוריה מורחב / Pro Plus
קורס קונדיטוריה בינלאומי
קורסי אפייה ולחם
קורס לחם
קורס יסודות האפייה
קורס שמרים 101
לימודי המשך
השתלמויות ממוקדות
מידע למתעניינים
הקמפוס הקולינרי
סטאז' בצרפת
סימולטור האפייה
מסעדת תרגול לסטודנטים
מלגות לימודים.