עולם שלם של לחם
בשנים האחרונות יותר ויותר אנשים נחשפים לעולם הקסום של אפיית לחם, וטכניקות, שפעם היו שמורות לאופים מקצועיים בלבד, משתלבות בתכניות הלימוד בבתי הספר המובילים לבישול בכל העולם. היכולת ״לחוש״ את הבצק, ״להקשיב״ לפעולת המחמצות ולצקת לתוך המאפה את הנשמה והאישיות של האופה - הם משהו שכל אחד יכול ללמוד. אנחנו כאן כדי ללמד אתכם איך לעשות את זה. בדנון תמצאו מגוון מסלולי אפייה שהתאמנו במיוחד עבורכם, בין אם אתם חובבי אפייה המבקשים להתמקצע או קונדיטורים וטבחים המעוניינים להרחיב את השכלתם. את קורסי האפייה בדנון מלמדים אופים בכירים מהארץ ומהעולם, תחת ניהולו הפדגוגי של ארז קומרובסקי, שמוסיף לתכני הקורסים גם את התבלין המיוחד שלו...
קורס בולונז׳רי צרפתי
השתלמות מקצועית בת 5 ימים, שמציגה את עולם היצירה של פיליפ הרמנייה, בעל תואר MOF מממשלת צרפת. הקורס בפורמט מעשי שבה הרמנייה ידגים ויכין ביחד עם התלמידים מנעד רחב של לחמים צרפתיים אזוריים וקו שלם של מאפי בוקר מקוריים. הקורס מיועד לבוגרי מגמות האפייה והקונדיטוריה ולאנשי מקצוע בתחום.
קורס יסודות האפייה
קורס ממוקד בן 6 מפגשים, המעניק למשתתפים היכרות עם היבטים שונים מעולם הלחם. כל מפגש מוקדש לנושא אחר, מלחמי מחבת ולחמים שטוחים ועד לעבודה עם סוגים שונים של מחמצות. הקורס מיועד לטבחים ולקונדיטורים המבקשים להיכנס לעולם הלחם, וגם לחובבי אפייה, שמעוניינים להעמיק את הידע שלהם.
קורס הלחם המקצועי
הקורס מציע את ההכשרה המקיפה ביותר שניתן להשיג היום בתחום הלחם בישראל. 30 מפגשים הכוללים לימוד טכניקות מסורתיות לצד טכניקות מתקדמות, היכרות עם אסכולות שונות באפייה, חומרי גלם, מחמצות, סוגי שמרים וסטרטרים שונים, וכמובן מגוון אדיר של מוצרי לחם ומאפי בוקר.
עולם שלם של לחם
בשנים האחרונות יותר ויותר אנשים נחשפים לעולם הקסום של אפיית לחם, וטכניקות, שפעם היו שמורות לאופים מקצועיים בלבד, משתלבות בתכניות הלימוד בבתי הספר המובילים לבישול בכל העולם. היכולת ״לחוש״ את הבצק, ״להקשיב״ לפעולת המחמצות ולצקת לתוך המאפה את הנשמה והאישיות של האופה - הם משהו שכל אחד יכול ללמוד. אנחנו כאן כדי ללמד אתכם איך לעשות את זה. בדנון תמצאו מגוון מסלולי אפייה שהתאמנו במיוחד עבורכם, בין אם אתם חובבי אפייה המבקשים להתמקצע או קונדיטורים וטבחים המעוניינים להרחיב את השכלתם. את קורסי האפייה בדנון מלמדים אופים בכירים מהארץ ומהעולם, תחת ניהולו הפדגוגי של ארז קומרובסקי, שמוסיף לתכני הקורסים גם את התבלין המיוחד שלו...
קורס הלחם המקצועי
הקורס מציע את ההכשרה המקיפה ביותר שניתן להשיג היום בתחום הלחם בישראל. 30 מפגשים הכוללים לימוד טכניקות מסורתיות לצד טכניקות מתקדמות, היכרות עם אסכולות שונות באפייה, חומרי גלם, מחמצות, סוגי שמרים וסטרטרים שונים, וכמובן מגוון אדיר של מוצרי לחם ומאפי בוקר.
קורס יסודות האפייה
קורס ממוקד בן 6 מפגשים, המעניק למשתתפים היכרות עם היבטים שונים מעולם הלחם. כל מפגש מוקדש לנושא אחר, מלחמי מחבת ולחמים שטוחים ועד לעבודה עם סוגים שונים של מחמצות. הקורס מיועד לטבחים ולקונדיטורים המבקשים להיכנס לעולם הלחם, וגם לחובבי אפייה, שמעוניינים להעמיק את הידע שלהם.
עולם האפייה של אוליביה מנייה
השתלמות מקצועית בת 5 ימים, שמציגה את עולם היצירה של אוליביה מנייה, בעל תואר MOF מממשלת צרפת. מדובר בסדנה מעשית שבה אוליביה מנייה ידגים ויכין ביחד עם התלמידים מנעד רחב של לחמים צרפתיים אזוריים וקו שלם של מאפי בוקר מקוריים. הקורס מיועד לבוגרי מגמות האפייה והקונדיטוריה ולאנשי מקצוע בתחום.
רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.
70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת
ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת
70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת
מידע למתעניינים
הקמפוס הקולינרי
סטאז' בצרפת
סימולטור האפייה
מסעדת תרגול לסטודנטים
מלגות לימודים.
קורסי אפייה ולחם
קורס לחם
קורס יסודות האפייה
קורס שמרים 101
לימודי המשך
השתלמויות ממוקדות
קורסים במגמה לקונדיטוריה
לימודי קונדיטוריה רב תחומיים
קורס קונדיטוריה מקצועית / Pro
קורס קונדיטוריה מורחב / Pro Plus
קורס קונדיטוריה בינלאומי
קורסים במגמה לבישול
לימודי שף רב תחומיים
קורס בישול מקצועי / Pro
קורס בישול מורחב / Pro Plus
קורס בישול מתקדם / Chef
קורס בישול בינלאומי
English culinary course
קורסים במגמה לבישול
לימודי שף רב תחומיים
קורס בישול מקצועי / Pro
קורס בישול מורחב / Pro Plus
קורס בישול מתקדם / Chef
קורס בישול בינלאומי
English culinary course
קורסים במגמה לקונדיטוריה
לימודי קונדיטוריה רב תחומיים
קורס קונדיטוריה מקצועית / Pro
קורס קונדיטוריה מורחב / Pro Plus
קורס קונדיטוריה בינלאומי
קורסי אפייה ולחם
קורס לחם
קורס יסודות האפייה
קורס שמרים 101
לימודי המשך
השתלמויות ממוקדות
מידע למתעניינים
הקמפוס הקולינרי
סטאז' בצרפת
סימולטור האפייה
מסעדת תרגול לסטודנטים
מלגות לימודים.