עולם שלם של לחם

בשנים האחרונות יותר ויותר אנשים נחשפים לעולם הקסום של אפיית לחם, וטכניקות, שפעם היו שמורות לאופים מקצועיים בלבד, משתלבות בתכניות הלימוד בבתי הספר המובילים לבישול בכל העולם. היכולת ״לחוש״ את הבצק, ״להקשיב״ לפעולת המחמצות ולצקת לתוך המאפה את הנשמה והאישיות של האופה - הם משהו שכל אחד יכול ללמוד. אנחנו כאן כדי ללמד אתכם איך לעשות את זה. בדנון תמצאו מגוון מסלולי אפייה שהתאמנו במיוחד עבורכם, בין אם אתם חובבי אפייה המבקשים להתמקצע או קונדיטורים וטבחים המעוניינים להרחיב את השכלתם. את קורסי האפייה בדנון מלמדים אופים בכירים מהארץ ומהעולם, תחת ניהולו הפדגוגי של ארז קומרובסקי, שמוסיף לתכני הקורסים גם את התבלין המיוחד שלו...


סקוליארד תלמידים מבשלים
קורס יסודות האפייה
סקוליארד הספרייה הקולינרית
קורס בולונז׳רי צרפתי

השתלמות מקצועית בת 5 ימים, שמציגה את עולם היצירה של  פיליפ הרמנייה, בעל תואר MOF מממשלת צרפת. הקורס בפורמט מעשי שבה הרמנייה ידגים ויכין ביחד עם התלמידים מנעד רחב של לחמים צרפתיים אזוריים וקו שלם של מאפי בוקר מקוריים. הקורס מיועד לבוגרי מגמות האפייה והקונדיטוריה ולאנשי מקצוע בתחום.

קורס יסודות האפייה

קורס ממוקד בן 6 מפגשים, המעניק למשתתפים היכרות עם היבטים שונים מעולם הלחם. כל מפגש מוקדש לנושא אחר, מלחמי מחבת ולחמים שטוחים ועד לעבודה עם סוגים שונים של מחמצות. הקורס מיועד לטבחים ולקונדיטורים המבקשים להיכנס לעולם הלחם, וגם לחובבי אפייה, שמעוניינים להעמיק את הידע שלהם.

קורס הלחם המקצועי

הקורס מציע את ההכשרה המקיפה ביותר שניתן להשיג היום בתחום הלחם בישראל. 30 מפגשים הכוללים לימוד טכניקות מסורתיות לצד טכניקות מתקדמות, היכרות עם אסכולות שונות באפייה, חומרי גלם, מחמצות, סוגי שמרים וסטרטרים שונים, וכמובן מגוון אדיר של מוצרי לחם ומאפי בוקר.

עולם שלם של לחם

בשנים האחרונות יותר ויותר אנשים נחשפים לעולם הקסום של אפיית לחם, וטכניקות, שפעם היו שמורות לאופים מקצועיים בלבד, משתלבות בתכניות הלימוד בבתי הספר המובילים לבישול בכל העולם. היכולת ״לחוש״ את הבצק, ״להקשיב״ לפעולת המחמצות ולצקת לתוך המאפה את הנשמה והאישיות של האופה - הם משהו שכל אחד יכול ללמוד. אנחנו כאן כדי ללמד אתכם איך לעשות את זה. בדנון תמצאו מגוון מסלולי אפייה שהתאמנו במיוחד עבורכם, בין אם אתם חובבי אפייה המבקשים להתמקצע או קונדיטורים וטבחים המעוניינים להרחיב את השכלתם. את קורסי האפייה בדנון מלמדים אופים בכירים מהארץ ומהעולם, תחת ניהולו הפדגוגי של ארז קומרובסקי, שמוסיף לתכני הקורסים גם את התבלין המיוחד שלו...

סקוליארד תלמידים מבשלים
קורס הלחם המקצועי

הקורס מציע את ההכשרה המקיפה ביותר שניתן להשיג היום בתחום הלחם בישראל. 30 מפגשים הכוללים לימוד טכניקות מסורתיות לצד טכניקות מתקדמות, היכרות עם אסכולות שונות באפייה, חומרי גלם, מחמצות, סוגי שמרים וסטרטרים שונים, וכמובן מגוון אדיר של מוצרי לחם ומאפי בוקר.

קורס אפיית לחם
קורס יסודות האפייה

קורס ממוקד בן 6 מפגשים, המעניק למשתתפים היכרות עם היבטים שונים מעולם הלחם. כל מפגש מוקדש לנושא אחר, מלחמי מחבת ולחמים שטוחים ועד לעבודה עם סוגים שונים של מחמצות. הקורס מיועד לטבחים ולקונדיטורים המבקשים להיכנס לעולם הלחם, וגם לחובבי אפייה, שמעוניינים להעמיק את הידע שלהם.

סקוליארד תלמידים מבשלים
עולם האפייה של אוליביה מנייה

השתלמות מקצועית בת 5 ימים, שמציגה את עולם היצירה של אוליביה מנייה, בעל תואר MOF מממשלת צרפת. מדובר בסדנה מעשית שבה אוליביה מנייה ידגים ויכין ביחד עם התלמידים מנעד רחב של לחמים צרפתיים אזוריים וקו שלם של מאפי בוקר מקוריים. הקורס מיועד לבוגרי מגמות האפייה והקונדיטוריה ולאנשי מקצוע בתחום.

רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.


* שדות חובה
אישור דיוור שיווקי
דנון - ספר מתכונים - שיעורים בקונדיטוריה יצרתית
ספר המתכונים של דנון עכשיו במכירה מוקדמת

70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת


לפרטים נוספים
דנון - ספר מתכונים - שיעורים בקונדיטוריה יצרתית
ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת

70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת


לפרטים נוספים