שרקוטרי ז׳אן מישל בנווארט

שרקוטרי צרפתי למסעדות

 
 

שרקוטרי צרפתי למסעדות

 MOF ז׳אן מישל בנווארט

השרקוטרי, מקצוע עיבוד הבשרים, הוא אחד המקצועות המעניינים והטכניים במטבח. קורס זה מעניק את היעד והכלים להכנה של מבחר רחב של מנות בראייה מסעדנית.
סוגים שונים של נקניקיות, פטה, טרינים וכבד אווז לצד טורטים של בשר, פטה און קרוט ומנות דגל של השרקוטרי הצרפתי.

ללמוד מאחד מאנשי המקצוע הטובים בצרפת
הקורס מתקיים במשך שלושה ימים רצופים בשעות הבוקר. הוא נערך בפורמט של הדגמה עם מסלול תרגול למעוניינים.
את הקורס מעביר ז׳אן מישל בנווטרט, שרקוטייר הנושא תואר MOF וחתום על כמה מתפריטי השרקוטרי של גדולי השפים בצרפת.

קורס ראשון וייחודי מסוגו
לראשונה קורס המתמקד ביישומים מסעדנים של השרקוטרי הצרפתי בהנחיית אחד מאנשי המקצוע המובילים בתחום זה.
הקורס כולל כמה מהמנות המזוהות ביותר עם השרקוטרי הצרפתי בהתאמה למסעדנות הישראלית.
הקורס כולל מגוון רחב של מתכונים בהתאמה לחומרי הגלם המקומיים תוך שמירה על המסורת מחד ושימוש בשיטות עבודה עדכניות.

בתכנית

פטה כבדי עוף עם פטריות מורל / טרין כבד אווז / רייט ברווז / פטה כפרי אורברנייט / פטה און קרוט רוסטיק / פטה דה פק /
טורט של עוף ושקדי עגל / נקניקיית עוף וקארי / נקניקיית בקר פרובנסיאלית / נקניקיית טלה דרומית / נקניקיית בודאן לבנה / נקניק דם מסורתי / פייה דה קושון ועוד.

שרקוטרי צרפתי למסעדות

ז׳אן מישל בנוארט MOF
24-25 ביוני 2018

השרקוטרי, מקצוע עיבוד הבשרים, הוא אחד המקצועות המעניינים והטכניים במטבח. קורס זה מעניק את היעד והכלים להכנה של מבחר רחב של מנות בראייה מסעדנית.
סוגים שונים של נקניקיות, פטה, טרינים וכבד אווז לצד טורטים של בשר, פטה און קרוט ומנות דגל של השרקוטרי הצרפתי.

לתשלום

קורס ראשון וייחודי מסוגו
לראשונה קורס המתמקד ביישומים מסעדנים של השרקוטרי הצרפתי בהנחיית אחד מאנשי המקצוע המובילים בתחום זה.
הקורס כולל כמה מהמנות המזוהות ביותר עם השרקוטרי הצרפתי בהתאמה למסעדנות הישראלית.
הקורס כולל מגוון רחב של מתכונים בהתאמה לחומרי הגלם המקומיים תוך שמירה על המסורת מחד ושימוש בשיטות עבודה עדכניות.

ללמוד מאחד מאנשי המקצוע הטובים בצרפת
הקורס מתקיים במשך שלושה ימים רצופים בשעות הבוקר. הוא נערך בפורמט של הדגמה עם מסלול תרגול למעוניינים.
את הקורס מעביר ז׳אן מישל בנווטרט, שרקוטייר הנושא תואר MOF וחתום על כמה מתפריטי השרקוטרי של גדולי השפים בצרפת.

בתכנית

פטה כבדי עוף עם פטריות מורל / טרין כבד אווז / רייט ברווז / פטה כפרי אורברנייט / פטה און קרוט רוסטיק / פטה דה פק /
טורט של עוף ושקדי עגל / נקניקיית עוף וקארי / נקניקיית בקר פרובנסיאלית / נקניקיית טלה דרומית / נקניקיית בודאן לבנה / נקניק דם מסורתי / פייה דה קושון ועוד.

הרשמה מקוונת

לראשונה מאפשר בית הספר הרשמה לקורסי המשך דרך אתר זה.
ההרשמה המקוונת מזכה את הנרשמים למסלול זה במחיר מיוחד הזמין רק דרך האתר.

לתשלום
שרקוטרי צרפתי למסעדות

ז׳אן מישל בנוארט MOF

השרקוטרי, מקצוע עיבוד הבשרים, הוא אחד המקצועות המעניינים והטכניים במטבח. קורס זה מעניק את היעד והכלים להכנה של מבחר רחב של מנות בראייה מסעדנית.
סוגים שונים של נקניקיות, פטה, טרינים וכבד אווז לצד טורטים של בשר, פטה און קרוט ומנות דגל של השרקוטרי הצרפתי.

קורס ראשון וייחודי מסוגו
לראשונה קורס המתמקד ביישומים מסעדנים של השרקוטרי הצרפתי בהנחיית אחד מאנשי המקצוע המובילים בתחום זה. הקורס כולל כמה מהמנות המזוהות ביותר עם השרקוטרי הצרפתי בהתאמה למסעדנות הישראלית.
הקורס כולל מגוון רחב של מתכונים בהתאמה לחומרי הגלם המקומיים תוך שמירה על המסורת מחד ושימוש בשיטות עבודה עדכניות.

ללמוד מאחד מאנשי המקצוע הטובים בצרפת
הקורס מתקיים במשך שלושה ימים רצופים בשעות הבוקר. הוא נערך בפורמט של הדגמה עם מסלול תרגול למעוניינים. את הקורס מעביר ז׳אן מישל בנווטרט, שרקוטייר הנושא תואר MOF וחתום על כמה מתפריטי השרקוטרי של גדולי השפים בצרפת.

 
דנון - ספר מתכונים - שיעורים בקונדיטוריה יצרתית
ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת

70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת


לפרטים נוספים
דנון - ספר מתכונים - שיעורים בקונדיטוריה יצרתית

ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת

70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת


לפרטים נוספים