שרקוטרי צרפתי למסעדות
MOF ז׳אן מישל בנווארט
השרקוטרי, מקצוע עיבוד הבשרים, הוא אחד המקצועות המעניינים והטכניים במטבח. קורס זה מעניק את היעד והכלים להכנה של מבחר רחב של מנות בראייה מסעדנית.
סוגים שונים של נקניקיות, פטה, טרינים וכבד אווז לצד טורטים של בשר, פטה און קרוט ומנות דגל של השרקוטרי הצרפתי.
ללמוד מאחד מאנשי המקצוע הטובים בצרפת
הקורס מתקיים במשך שלושה ימים רצופים בשעות הבוקר. הוא נערך בפורמט של הדגמה עם מסלול תרגול למעוניינים.
את הקורס מעביר ז׳אן מישל בנווטרט, שרקוטייר הנושא תואר MOF וחתום על כמה מתפריטי השרקוטרי של גדולי השפים בצרפת.
קורס ראשון וייחודי מסוגו
לראשונה קורס המתמקד ביישומים מסעדנים של השרקוטרי הצרפתי בהנחיית אחד מאנשי המקצוע המובילים בתחום זה.
הקורס כולל כמה מהמנות המזוהות ביותר עם השרקוטרי הצרפתי בהתאמה למסעדנות הישראלית.
הקורס כולל מגוון רחב של מתכונים בהתאמה לחומרי הגלם המקומיים תוך שמירה על המסורת מחד ושימוש בשיטות עבודה עדכניות.
בתכנית
פטה כבדי עוף עם פטריות מורל / טרין כבד אווז / רייט ברווז / פטה כפרי אורברנייט / פטה און קרוט רוסטיק / פטה דה פק /
טורט של עוף ושקדי עגל / נקניקיית עוף וקארי / נקניקיית בקר פרובנסיאלית / נקניקיית טלה דרומית / נקניקיית בודאן לבנה / נקניק דם מסורתי / פייה דה קושון ועוד.
שרקוטרי צרפתי למסעדות
ז׳אן מישל בנוארט MOF
24-25 ביוני 2018
השרקוטרי, מקצוע עיבוד הבשרים, הוא אחד המקצועות המעניינים והטכניים במטבח. קורס זה מעניק את היעד והכלים להכנה של מבחר רחב של מנות בראייה מסעדנית.
סוגים שונים של נקניקיות, פטה, טרינים וכבד אווז לצד טורטים של בשר, פטה און קרוט ומנות דגל של השרקוטרי הצרפתי.
קורס ראשון וייחודי מסוגו
לראשונה קורס המתמקד ביישומים מסעדנים של השרקוטרי הצרפתי בהנחיית אחד מאנשי המקצוע המובילים בתחום זה.
הקורס כולל כמה מהמנות המזוהות ביותר עם השרקוטרי הצרפתי בהתאמה למסעדנות הישראלית.
הקורס כולל מגוון רחב של מתכונים בהתאמה לחומרי הגלם המקומיים תוך שמירה על המסורת מחד ושימוש בשיטות עבודה עדכניות.
ללמוד מאחד מאנשי המקצוע הטובים בצרפת
הקורס מתקיים במשך שלושה ימים רצופים בשעות הבוקר. הוא נערך בפורמט של הדגמה עם מסלול תרגול למעוניינים.
את הקורס מעביר ז׳אן מישל בנווטרט, שרקוטייר הנושא תואר MOF וחתום על כמה מתפריטי השרקוטרי של גדולי השפים בצרפת.
בתכנית
פטה כבדי עוף עם פטריות מורל / טרין כבד אווז / רייט ברווז / פטה כפרי אורברנייט / פטה און קרוט רוסטיק / פטה דה פק /
טורט של עוף ושקדי עגל / נקניקיית עוף וקארי / נקניקיית בקר פרובנסיאלית / נקניקיית טלה דרומית / נקניקיית בודאן לבנה / נקניק דם מסורתי / פייה דה קושון ועוד.
הרשמה מקוונת
לראשונה מאפשר בית הספר הרשמה לקורסי המשך דרך אתר זה.
ההרשמה המקוונת מזכה את הנרשמים למסלול זה במחיר מיוחד הזמין רק דרך האתר.
שרקוטרי צרפתי למסעדות
ז׳אן מישל בנוארט MOF
השרקוטרי, מקצוע עיבוד הבשרים, הוא אחד המקצועות המעניינים והטכניים במטבח. קורס זה מעניק את היעד והכלים להכנה של מבחר רחב של מנות בראייה מסעדנית.
סוגים שונים של נקניקיות, פטה, טרינים וכבד אווז לצד טורטים של בשר, פטה און קרוט ומנות דגל של השרקוטרי הצרפתי.
קורס ראשון וייחודי מסוגו
לראשונה קורס המתמקד ביישומים מסעדנים של השרקוטרי הצרפתי בהנחיית אחד מאנשי המקצוע המובילים בתחום זה. הקורס כולל כמה מהמנות המזוהות ביותר עם השרקוטרי הצרפתי בהתאמה למסעדנות הישראלית.
הקורס כולל מגוון רחב של מתכונים בהתאמה לחומרי הגלם המקומיים תוך שמירה על המסורת מחד ושימוש בשיטות עבודה עדכניות.
ללמוד מאחד מאנשי המקצוע הטובים בצרפת
הקורס מתקיים במשך שלושה ימים רצופים בשעות הבוקר. הוא נערך בפורמט של הדגמה עם מסלול תרגול למעוניינים. את הקורס מעביר ז׳אן מישל בנווטרט, שרקוטייר הנושא תואר MOF וחתום על כמה מתפריטי השרקוטרי של גדולי השפים בצרפת.
ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת
70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת
ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת
70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת
מידע למתעניינים
הקמפוס הקולינרי
סטאז' בצרפת
סימולטור האפייה
מסעדת תרגול לסטודנטים
מלגות לימודים.
קורסי אפייה ולחם
קורס לחם
קורס יסודות האפייה
קורס שמרים 101
לימודי המשך
השתלמויות ממוקדות
קורסים במגמה לקונדיטוריה
לימודי קונדיטוריה רב תחומיים
קורס קונדיטוריה מקצועית / Pro
קורס קונדיטוריה מורחב / Pro Plus
קורס קונדיטוריה בינלאומי
קורסים במגמה לבישול
לימודי שף רב תחומיים
קורס בישול מקצועי / Pro
קורס בישול מורחב / Pro Plus
קורס בישול מתקדם / Chef
קורס בישול בינלאומי
English culinary course
קורסים במגמה לבישול
לימודי שף רב תחומיים
קורס בישול מקצועי / Pro
קורס בישול מורחב / Pro Plus
קורס בישול מתקדם / Chef
קורס בישול בינלאומי
English culinary course
קורסים במגמה לקונדיטוריה
לימודי קונדיטוריה רב תחומיים
קורס קונדיטוריה מקצועית / Pro
קורס קונדיטוריה מורחב / Pro Plus
קורס קונדיטוריה בינלאומי
קורסי אפייה ולחם
קורס לחם
קורס יסודות האפייה
קורס שמרים 101
מידע למתעניינים
הקמפוס הקולינרי
סטאז' בצרפת
סימולטור האפייה
מסעדת תרגול לסטודנטים
מלגות לימודים.