התקשרו
התקשרו
0778054428
פרו פלוס - קונדיטוריה
קורס קונדיטוריה פרו פלוס

קורס קונדיטוריה מורחב PLUS //

לימודי קונדיטוריה ללא פשרות

הצעד הראשון שלכם לקריירה יוצאת דופן בעולם הקונדיטוריה מתחיל כאן. מסלול הכשרה ייחודי הנועד להעניק לכם יתרון משמעותי בשוק העבודה ולספק את כל הכלים להצלחה בתחום הקונדיטוריה. הקורס מהווה "אקסלרייטור" למי שמעוניין להפוך לקונדיטור ברמה הגבוהה ביותר או לפתוח עסק עצמאי בתחום הקונדיטוריה. תכנית הלימודים כוללת תכנים מתקדמים וחדשניים.

  • שעות לימוד: 808
  • מספר מפגשים: 58
  • שעות הקורס: ערב
  • משך הלימודים: 12 חודשים
  • מנחה הקורס: סגל המגמה לקונדיטוריה

קהל יעד

  • המעוניינים לפתח קריירה מקצועית בתחום
  • המעוניינים לרכוש ידע ניהולי מקיף ומקצועי ללא פשרות

בסיום הקורס יכולים המשתתפים להמשיך ישירות למסלול שף

ניהול קונדיטוריה

שיווק לעסקי מזון

צילום ומדיה קולינרית

קונדיטוריה טבעונית

לחמי מחמצת

פיצות

קונדיטוריה ללא גלוטן

טכנולוגיה לקונדיטורים

קונדיטוריה עולמית

טכניקות מתקדמות

נושאי הקורס

ניהול קונדיטוריה הוא אתגר המשלב בין ידע מעשי, יכולות טכניות מתקדמות, יצירתיות ויכולת ניהולית גבוהה. מדובר במערכת מורכבת שדורשת ניהול צוות, תפעול יומיומי, שמירה על איכות המוצרים, ותיאום בין מערך הייצור לשאר מחלקות העסק. על מנהל הקונדיטוריה להבטיח שהמערכות פועלות בצורה חלקה ויעילה, תוך שמירה על רווחיות וסטנדרטים גבוהים של איכות ומצוינות. ביחידה זו תלמדו את יסודות ניהול הקונדיטוריה, כולל תכנון עבודה, ניהול משאבים, עבודה עם ספקים, ובניית ליין מוצרים חדשני ובעל ערך מוסף, שמתאים לצרכים העסקיים ולדרישות השוק.
שיווק לעסקי מזון הצלחה בשוק המזון אינה תלוית רק בטעמים ובאיכות המוצרים, אלא גם ביכולת לשווק אותם בצורה אפקטיבית וליצור חיבור עם קהל הלקוחות. שיווק לעסקי מזון דורש הבנה מעמיקה של טרנדים בשוק, התנהגות ודרישות הקהל, וניהול מותג חכם, שמוביל לביקוש מתמיד ולהגדלת הנראות בשוק תחרותי. ביחידה זו תקבלו את הכלים והאסטרטגיות לשיווק אפקטיבי לעסקי מזון, כך שתוכלו לבנות מותג יציב, להגדיל את החשיפה ולהגיב ביעילות לשינויים בשוק ובדרישת הקהל.
צילום ומדיה קולינרית היא אומנות בפני עצמה, המשלבת יצירתיות, טכניקה והבנה עמוקה של האוכל על כל מרכיביו. בעולם של היום, בו התמונות משחקות תפקיד מרכזי בשיווק ובחוויית הלקוח, הצילום הקולינרי הפך לכלי חיוני בעסקי המזון. צילום איכותי יכול לייצג את האוכל בצורה שתגרום ללקוחות להרגיש חיבור ישיר למנה ולמותג. ביחידה זו תלמדו את יסודות הצילום הקולינרי, כולל תאורה, קומפוזיציה ושיטות להצגת מנות בצורה אסתטית ומעוררת השראה.
קונדיטוריה טבעונית הקונדיטוריה הטבעונית מתפתחת לכדי תחום מוביל ומעורר השראה, המשלב יצירתיות, חדשנות ועקרונות מוסריים וסביבתיים. תחום זה פותח דלת לעולם עשיר של טעמים, מרקמים וצבעים, תוך שימוש בחומרי גלם מהצומח בלבד. יצירת קינוחים טבעוניים ברמה גבוהה מחייבת הבנה עמוקה של התנהגות חומרי הגלם, יצירתיות וגמישות מחשבתית, כדי להפיק תוצאות מפתיעות ומרשימות. ביחידה זו תלמדו כיצד להכין קינוחים טבעוניים מלאי טעם, מרקם ופרזנטציה, המתאימים לבתי קפה, מסעדות ומאפיות, ומצליחים לרגש קהלים רחבים- טבעוניים ולא-טבעוניים כאחד.
לחמי מחמצת לחמי מחמצת זוכים לפופולריות עצומה בשנים האחרונות, עם ביקוש גובר מצד קהל המחפש מוצרים טבעיים, איכותיים וטעימים, המשלבים בריאות ומלאכת יד מסורתית. הכנת לחמים אלו מחייבת הבנה מעמיקה בתהליכי התססה טבעיים, שליטה בטכניקות עיצוב ואפייה מדויקת. ביחידה זו תתמקדו בפיתוח המיומנויות הנדרשות להכנת לחמי מחמצת מקצועיים, תוך שימת דגש על ניהול מחמצת, הבנת תהליכי התססה, עבודה עם מגוון קמחים והתאמה לסגנונות אפייה שונים.
פיצות פיצה היא אומנות של פשטות ומצוינות קולינרית, המשלבת טכניקה מדויקת, חומרי גלם איכותיים ותשומת לב לפרטים. ביחידה זו תלמדו את יסודות הכנת הפיצה האיטלקית הקלאסית והמודרנית, כולל עבודה עם סוגי קמחים שונים, טכניקות התפחה, רידוד ועיצוב. תתמקדו ביצירת בצקים ייחודיים לפיצות נפוליטניות, רומאיות, ופיצות בסגנון מודרני, תוך התייחסות למרקם, טעם, ופרזנטציה.
קונדיטוריה ללא גלוטן העולם הקולינרי המודרני מתאפיין בהתאמה לצרכים תזונתיים מגוונים, וקונדיטוריה ללא גלוטן היא חלק בלתי נפרד ממגמה זו. מדובר בתחום ייחודי ומרתק, המצריך ידע מעמיק בחומרי גלם חלופיים וטכניקות ייחודיות ליצירת קינוחים איכותיים ומרשימים שאינם מכילים גלוטן. ביחידה זו תלמדו כיצד לעבוד עם קמחים ותערובות ללא גלוטן, לייצר מרקמים מדויקים ולפתח טעמים עשירים. תתנסו ביצירת מאפים וקינוחים קלאסיים ומודרניים ללא גלוטן, תוך שמירה על סטנדרטים גבוהים של איכות וגימור.
טכנולוגיה לקונדיטורים הטכנולוגיה בימינו משנה את פני הקונדיטוריה המודרנית ומביאה עמה אפשרויות חדשות ומרתקות ליצירת קינוחים ומאפים ברמות גימור גבוהות, מדויקות וחדשניות. הקונדיטורים של היום חייבים לשלוט גם במדע שמאחורי הטכנולוגיה כדי להצליח להתאים את עצמם לשוק המתפתח ולהעניק ללקוחות חוויות חדשות ומיוחדות. ביחידה זו תלמדו כיצד לשלב טכנולוגיות מתקדמות בתהליכי ההכנה והאפייה, לשדרג טכניקות קלאסיות ולהכיר את המדע שמאחורי העשייה.
קונדיטוריה עולמית הדרך להרחבת האופקים מתחילה בהבנה של הקשר העמוק בין אוכל, תרבות ומסורת. היכרות עם הקונדיטוריה העולמית מאפשרת להעשיר את סל הכלים והטכניקות ולבסס את היסודות שעליהם תיבנה השפה, הזהות והיצירתיות האישית. ביחידה זו תלמדו את המאפיינים הייחודיים של קונדיטוריות מכל רחבי העולם, כגון הקונדיטוריה הצרפתית, האיטלקית, היפנית, המזרח תיכונית, ועוד. תפתחו הבנה מעמיקה של השפעות תרבותיות, חומרי גלם מקומיים ושיטות עבודה המאפיינות כל מדינה ותרבות, ותתרגלו טכניקות מתקדמות להפקת קינוחים מגוונים.
טכניקות מתקדמות ההבנה והשליטה בטכניקות מתקדמות בקונדיטוריה הן מפתח ליכולת ליצור מאפים ומנות ברמת גימור גבוהה, תוך שמירה על דיוק ואחידות בטעמים, מרקמים ופרזנטציה. ביחידת לימוד זו נתמקד בהעמקת הידע ושיפור המיומנויות הבסיסיות. במהלך השיעורים תתנסו בטכניקות מתקדמות, תחשפו לחומרי גלם חדשים ותפתחו יכולת לשלב בין מסורת ויישומים מודרניים כדי ליצור מנות ומאפים וצאי דופן.

ניהול קונדיטוריה

מבוא לניהול קונדיטוריה

הוא אתגר המשלב בין ידע מעשי, יכולות טכניות מתקדמות, יצירתיות ויכולת ניהולית גבוהה. מדובר במערכת מורכבת שדורשת ניהול צוות, תפעול יומיומי, שמירה על איכות המוצרים, ותיאום בין מערך הייצור לשאר מחלקות העסק. על מנהל הקונדיטוריה להבטיח שהמערכות פועלות בצורה חלקה ויעילה, תוך שמירה על רווחיות וסטנדרטים גבוהים של איכות ומצוינות. ביחידה זו תלמדו את יסודות ניהול הקונדיטוריה, כולל תכנון עבודה, ניהול משאבים, עבודה עם ספקים, ובניית ליין מוצרים חדשני ובעל ערך מוסף, שמתאים לצרכים העסקיים ולדרישות השוק.

שיווק לעסקי מזון

מבוא לשיווק עסקי מזון

הצלחה בשוק המזון אינה תלוית רק בטעמים ובאיכות המוצרים, אלא גם ביכולת לשווק אותם בצורה אפקטיבית וליצור חיבור עם קהל הלקוחות. שיווק לעסקי מזון דורש הבנה מעמיקה של טרנדים בשוק, התנהגות ודרישות הקהל, וניהול מותג חכם, שמוביל לביקוש מתמיד ולהגדלת הנראות בשוק תחרותי. ביחידה זו תקבלו את הכלים והאסטרטגיות לשיווק אפקטיבי לעסקי מזון, כך שתוכלו לבנות מותג יציב, להגדיל את החשיפה ולהגיב ביעילות לשינויים בשוק ובדרישת הקהל.

צילום ומדיה קולינרית

מבוא לצילום מזון

היא אומנות בפני עצמה, המשלבת יצירתיות, טכניקה והבנה עמוקה של האוכל על כל מרכיביו. בעולם של היום, בו התמונות משחקות תפקיד מרכזי בשיווק ובחוויית הלקוח, הצילום הקולינרי הפך לכלי חיוני בעסקי המזון. צילום איכותי יכול לייצג את האוכל בצורה שתגרום ללקוחות להרגיש חיבור ישיר למנה ולמותג. ביחידה זו תלמדו את יסודות הצילום הקולינרי, כולל תאורה, קומפוזיציה ושיטות להצגת מנות בצורה אסתטית ומעוררת השראה.

קונדיטוריה טבעונית

יסודות הקונדיטוריה הטבעונית

הקונדיטוריה הטבעונית מתפתחת לכדי תחום מוביל ומעורר השראה, המשלב יצירתיות, חדשנות ועקרונות מוסריים וסביבתיים. תחום זה פותח דלת לעולם עשיר של טעמים, מרקמים וצבעים, תוך שימוש בחומרי גלם מהצומח בלבד. יצירת קינוחים טבעוניים ברמה גבוהה מחייבת הבנה עמוקה של התנהגות חומרי הגלם, יצירתיות וגמישות מחשבתית, כדי להפיק תוצאות מפתיעות ומרשימות. ביחידה זו תלמדו כיצד להכין קינוחים טבעוניים מלאי טעם, מרקם ופרזנטציה, המתאימים לבתי קפה, מסעדות ומאפיות, ומצליחים לרגש קהלים רחבים- טבעוניים ולא-טבעוניים כאחד.

לחמי מחמצת

התמחות בלחמי מחמצת ארטיזנליים

לחמי מחמצת זוכים לפופולריות עצומה בשנים האחרונות, עם ביקוש גובר מצד קהל המחפש מוצרים טבעיים, איכותיים וטעימים, המשלבים בריאות ומלאכת יד מסורתית. הכנת לחמים אלו מחייבת הבנה מעמיקה בתהליכי התססה טבעיים, שליטה בטכניקות עיצוב ואפייה מדויקת. ביחידה זו תתמקדו בפיתוח המיומנויות הנדרשות להכנת לחמי מחמצת מקצועיים, תוך שימת דגש על ניהול מחמצת, הבנת תהליכי התססה, עבודה עם מגוון קמחים והתאמה לסגנונות אפייה שונים.

פיצות

יסודות אפיית פיצה

פיצה היא אומנות של פשטות ומצוינות קולינרית, המשלבת טכניקה מדויקת, חומרי גלם איכותיים ותשומת לב לפרטים. ביחידה זו תלמדו את יסודות הכנת הפיצה האיטלקית הקלאסית והמודרנית, כולל עבודה עם סוגי קמחים שונים, טכניקות התפחה, רידוד ועיצוב. תתמקדו ביצירת בצקים ייחודיים לפיצות נפוליטניות, רומאיות, ופיצות בסגנון מודרני, תוך התייחסות למרקם, טעם, ופרזנטציה.

קונדיטוריה ללא גלוטן

מבוא לקונדיטוריה ללא גלוטן

העולם הקולינרי המודרני מתאפיין בהתאמה לצרכים תזונתיים מגוונים, וקונדיטוריה ללא גלוטן היא חלק בלתי נפרד ממגמה זו. מדובר בתחום ייחודי ומרתק, המצריך ידע מעמיק בחומרי גלם חלופיים וטכניקות ייחודיות ליצירת קינוחים איכותיים ומרשימים שאינם מכילים גלוטן. ביחידה זו תלמדו כיצד לעבוד עם קמחים ותערובות ללא גלוטן, לייצר מרקמים מדויקים ולפתח טעמים עשירים. תתנסו ביצירת מאפים וקינוחים קלאסיים ומודרניים ללא גלוטן, תוך שמירה על סטנדרטים גבוהים של איכות וגימור.

טכנולוגיה לקונדיטורים

מדע וטכניקות מתקדמות

הטכנולוגיה בימינו משנה את פני הקונדיטוריה המודרנית ומביאה עמה אפשרויות חדשות ומרתקות ליצירת קינוחים ומאפים ברמות גימור גבוהות, מדויקות וחדשניות. הקונדיטורים של היום חייבים לשלוט גם במדע שמאחורי הטכנולוגיה כדי להצליח להתאים את עצמם לשוק המתפתח ולהעניק ללקוחות חוויות חדשות ומיוחדות. ביחידה זו תלמדו כיצד לשלב טכנולוגיות מתקדמות בתהליכי ההכנה והאפייה, לשדרג טכניקות קלאסיות ולהכיר את המדע שמאחורי העשייה.

קונדיטוריה עולמית

היסטוריה, תרבות ומסורת

הדרך להרחבת האופקים מתחילה בהבנה של הקשר העמוק בין אוכל, תרבות ומסורת. היכרות עם הקונדיטוריה העולמית מאפשרת להעשיר את סל הכלים והטכניקות ולבסס את היסודות שעליהם תיבנה השפה, הזהות והיצירתיות האישית. ביחידה זו תלמדו את המאפיינים הייחודיים של קונדיטוריות מכל רחבי העולם, כגון הקונדיטוריה הצרפתית, האיטלקית, היפנית, המזרח תיכונית, ועוד. תפתחו הבנה מעמיקה של השפעות תרבותיות, חומרי גלם מקומיים ושיטות עבודה המאפיינות כל מדינה ותרבות, ותתרגלו טכניקות מתקדמות להפקת קינוחים מגוונים.

טכניקות מתקדמות

שליטה בטכניקות מתקדמות

ההבנה והשליטה בטכניקות מתקדמות בקונדיטוריה הן מפתח ליכולת ליצור מאפים ומנות ברמת גימור גבוהה, תוך שמירה על דיוק ואחידות בטעמים, מרקמים ופרזנטציה. ביחידת לימוד זו נתמקד בהעמקת הידע ושיפור המיומנויות הבסיסיות. במהלך השיעורים תתנסו בטכניקות מתקדמות, תחשפו לחומרי גלם חדשים ותפתחו יכולת לשלב בין מסורת ויישומים מודרניים כדי ליצור מנות ומאפים וצאי דופן.

קורס קונדיטוריה מקצועי בדנון

על הלימודים

מתכונת הלימוד של בית הספר דומה למתכונת הלימודים בקורדון בלו

  • הדגמות מפורטות

    עולם של ידע עם כל מה שצריך לדעת

  • Hands On

    לימודים מעשיים - פורמט הלמידה

  • כיתות הלימוד מתקדמות

    כל אחד עובד לבד בעמדת עבודה המרווחת והמצוידת בישראל

  • ola - כל הידע בכף ידך

    מערך שיעורים מקוון עם עשרות שיעורים בלעדיים

מאפיית התלמידים של דנון

״פופ אפ״ האפייה של דנון

פרויקט יחודי מסוגו בישראל.

״פופ אפ״ האפייה של דנון

שישי פטיסרי הוא פרויקט דגל ראשון מסוגו של המגמה לקונדיטוריה. תלמידי המגמה אופים בלילה שבין חמישי לשישי מגוון רחב של מאפים, עוגות ולחמים הנמכרים לקהל הרחב. התרגול המעשי בשלב ההכשרה הראשוני, מעניק לתלמידים תמונה רחבה על הענף, במהלכו הם נחשפים גם להיבטים עסקיים ותפעוליים ומקבלים ידע וכלים שילוו אותם בדרכם המקצועית. למעלה מחמש שנים שהפופ אפ של דנון מככב בכתבות ובתורים קולינריים נחשבים, כמקום שבו נוצרים טרנדים וקונדיטוריה מקומית ישראלית נולדת בכל פעם מחדש.

מאפיית התלמידים של דנון

תעודה שפותחת דלתות

התעודה של דנון - כרטיס הכניסה שלכם למוסדות קולינריים מובילים בארץ ובעולם. בזכות הערכה לה זוכה בית הספר, הפכה התעודה של דנון לסמל של מקצוענות ומצוינות קולינרית בתחום ההכשרה המקצועית בעולם כולו. בוגרי בית הספר יוצאים לשוק העבודה עם תעודה אשר מעניקה להם יתרון בולט, שכן היא מייצגת הוכחה להכשרה מקיפה, ניסיון מעשי מוכח וידע ופרקטיקה ללא פשרות. עם אלפי בוגרים ובוגרות שכבר השתלבו בענף, הסטודנטים של דנון מחוזרים על ידי מסעדות, קונדיטוריות ועסקי מזון מובילים ונחטפים לעבודה עוד בשלב הלימודים.

תעודה שפותחת דלתות - דנון

תכנית הסטאז׳

סטאז׳ים ומסלולי קריירה

קורס קונדיטוריה רב תחומי בדנון
קורס קונדיטוריה רב תחומי בדנון
logos

  • קונדיטוריה Rav

    צעד ראשון לעולם של מקצוענות ויצירה

    3-6 חודשים

  • קונדיטוריה Pro

    כרטיס הכניסה שלך לעולם המקצועי

    6-12 חודשים

  • קורס chef

    תוכנית הדגל להכשרת שפים וקונדיטורים

    12-24 חודשים

  • המסלול הבינלאומי

    משלחת לימודית לבירת הקולינריה העולמית

    14 ימים

שאלות ותשובות

  • שיטת הלימוד "hands on" משלבת בין לימודים מעשיים ותיאורטיים, תוך דגש על תרגול ורכישת ידע קולינרי מעמיק. השיעורים מתקיימים במתכונת של הרצאה והדגמה, לאחריה כל תלמיד מתנסה באופן עצמאי ובעמדת עבודה אישית בכל שלבי העבודה.
  • בוגרי דנון יכולים להשתלב כשפים, קונדיטורים, טבחים, מנהלים יועצים קולינריים ועוד… במסעדות, מלונות, וחברות בתחום המזון והמסעדנות.
  • לא, הקורסים שלנו מיועדים למגוון רמות - החל מחובבים ללא ניסיון, ועד לשפים מקצועיים שמעוניינים להעמיק את הידע שלהם. קיימים קורסים הכשרה בסיסיים שמספקים את היסודות לכל מי שרוצה להיכנס לעולם הקולינריה, לצד קורסים מתקדמים שמיועדים לשפים עם ניסיון קודם.

רוצים לשמוע עוד על לימודי קונדיטוריה?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת

* שדות חובה
אישור דיוור שיווקי