התקשרו
התקשרו
0778054428
קורס קונדיטוריה דנון
קורס קונדיטוריה בדנון

קורס קונדיטוריה רב תחומי //

לגלות עולם של ידע ויצירה

הצעד הראשון שלכם לעולם הקונדיטוריה המקצועית מתחיל כאן. בקורס זה תלמדו את יסודות האפייה והקונדיטוריה ברמה הגבוהה ביותר, תכירו מגוון רחב של טכניקות ושיטות עבודה, ותתנסו ביצירת קינוחים ומאפים מחומרי גלם איכותיים. הקורס יעניק לכם את כל הידע הדרוש להשתלבות בקונדיטוריות מקצועיות, או להכניס את האפייה המקצועית למטבח הביתי.

  • שעות לימוד: 168
  • מספר מפגשים: 21
  • שעות הקורס: בוקר / אחה״צ
  • משך הלימודים: 3-6 חודשים
  • מנחה הקורס: סגל המגמה לקונדיטוריה

קהל יעד

  • לבוחנים קריירה בתחום הקונדיטוריה.
  • לאוהבי קונדיטוריה שרוצים להעמיק ולהתפתח.

בסיום הקורס יכולים המשתתפים להמשיך ישירות למסלול Pro.

מקצוענות בקונדיטוריה

שפה מקצועית ועקרונות עבודה

טארטים, קישים ובצקים פריכים

בצק רבוך

מרנג

עוגות בחושות

עוגיות ומקרונים

שוקולד וממתקים

בצקי עלים

מאפי בוקר

עולם הלחם

Untitled (30)

נושאי הקורס

מקצוענות בקונדיטוריה מתחילה בהבנה של שיטות עבודה נכונות, כללים בסיסיים ודיוק בכל שלב בתהליך. יחידת לימוד זו מתמקדת בהקניית כלים ומיומנויות לעבודה מקצועית בתחום הקונדיטוריה. ביחידה זו תלמדו את המבוא לקונדיטוריה המקצועית ותרכשו מיומנויות בסיסיות תוך תרגול הכנה של מגוון מאפים וקינוחים, שיניחו את הבסיס לעבודה יצירתית ומדויקת.
שפה מקצועית ועקרונות עבודה היכרות עם השפה המקצועית ועקרונות העבודה חיונית לעבודה והבנה של מתכונים ומהווה בסיס להשתלבות בקונדיטוריה המקצועית. יחידת לימוד זו תעניק לכם הבנה מעמיקה של מושגים מקצועיים, שיטות עבודה וכללי יסוד הנדרשים לעבודה במטבח הביתי או המקצועי.
טארטים, קישים ובצקים פריכים הם נדבך יסוד בתחום האפייה והקונדיטוריה, כיוון שהם דורשים שליטה מדויקת בטכניקות הכנה ואפייה, ומניחים את היסודות להבנת יצירתיות ודיוק במאפים. ביחידה זו תלמדו להכין בצקים פריכים קלאסיים ומודרניים, תוך דגש על דיוק בעבודה, שמירה על מרקם פריך, שילובי טקסטורות ודיוק בטעמים.
בצק רבוך הוא אחד הבצקים הבסיסיים והחשובים בקונדיטוריה, המהווה את הבסיס למגוון רחב של מאפים קלאסיים ומודרניים אהובים ומבוקשים. ביחידה זו תלמדו להכין מגוון מאפים וקינוחים המבוססים על בצק רבוך. תכירו את עקרונות העבודה עם חמאה, מים, קמח וביצים, ותרכשו את המיומנויות להכנת מאפים אייקוניים מהקונדיטוריה הצרפתית.
מרנג הוא יסוד חשוב בעולם הקונדיטוריה, המשדרג קינוחים ומאפים עם מרקם קליל ופריך, ויכולת השתלבות במגוון רחב של מאפים. ביחידת לימוד זו תכירו מגוון טכניקות להכנת מרנג מושלם, תוך התנסות בעבודה עם סוגי מרנג שונים כמו מרנג צרפתי, איטלקי ושוויצרי. במהלך השיעורים תלמדו כיצד להקציף חלבונים בצורה נכונה, לשלוט במרקם ויציבות המרנג, ולהשתמש בו להכנת קינוחים כמו פבלובה, מקרונים, טארטים, עוגות ועוד.
עוגות בחושות עוגות בחושות הן מאפים קלאסיים ופופולריים, המיוצרים בטכניקות פשוטות. עם תשומת לב לפרטים, שילוב של טכניקות מתקדמות ורמות גימור גבוהות הן יכולות להפוך למוצר מרשים אטרקטיבי ורווחי. ביחידת לימוד זו תלמדו להכין עוגות בחושות מסוגים שונים, תוך דגש על טכניקות עבודה נכונות ושימוש בחומרי גלם איכותיים.
עוגיות ומקרונים עוגיות ומקרונים הם מאפים קטנים ומרשימים, אשר דורשים דיוק, מיומנות ויצירתיות. ביחידה זו תלמדו את העקרונות להכנת עוגיות פריכות ורכות, עבודה עם בצק פריך ומרנג, ושליטה בטכניקות האפייה והקישוט, לצד הכנת מקרונים מושלמים במגוון טעמים. במהלך השיעורים תחקרו כיצד ניתן לשדרג את המוצר הבסיסי ליצירת ליין מוצרים מרשים ויצירתי, שמתאים לכל סוג של אירוע או קהל יעד.
שוקולד וממתקים הם עולם מרתק ומגוון, עם אינספור אפשרויות יצירתיות להכנה והגשה. ביחידה זו תלמדו כיצד להכין שוקולדים ממולאים, פרלינים, טבליות שוקולד, גנאש ועוד, לצד יצירת ממתקים מסוכר, קרמל ודומיהם. במהלך השיעורים תכירו את התהליכים השונים של tempering (המסה וקרישה מחדש של שוקולד), ותלמדו איך ליצור ממתקים קלאסיים ומודרניים תוך שימוש בטכניקות מתקדמות.
בצקי עלים הם אחד הבצקים הורסטיליים והמרשימים ביותר בקונדיטוריה. הכנת מאפים המבוססים על בצק עלים מצריכה טכניקה ודיוק, תוך דגש על שלב הקיפול והקפדה על יצירת שכבות אחידות שמביאות לתוצאה מושלמת. ביחידה זו תלמדו להכין מוצרים מתוקים ומלוחים המבוססים על בצקי עלים ותתנסו בטכניקות שונות של עבודה עם הבצק. במהלך השיעורים תכינו מגוון רחב של מאפים ומנות אייקוניות מהקונדיטוריה הצרפתית.
מאפי בוקר אחד התחומים החמים והטרנדיים בעולם הקונדיטוריה המודרנית. מאז ומתמיד הביקוש למאפי בוקר איכותיים היה למקור משיכה לקהל לקוחות קבוע ונאמן וקונדיטורים נדרשו לשלוט בהכנת מגוון רחב של מאפים. בשנים האחרונות מאפי הבוקר צברו פופולריות רבה, בזכות קונדיטורים צעירים ופורצי דרך ששינו את התפיסה הקלאסית ופתחו פתח לעולם שלם של ידע ויצירה. ביחידה זו תכירו לעומק את העולם המגוון והמרתק הזה, תתנסו בהכנה של מתכונים קלאסיים ומודרניים תוך דגש על טכניקות עבודה נכונות ושימוש בחומרי גלם טריים ואיכותיים.
עולם הלחם הוא תחום מלא בהיסטוריה, תרבות ויצירתיות, המתאפיין בשימוש בחומרי גלם בסיסיים אך בעלי פוטנציאל אינסופי ליצירה. במהלך השיעורים תלמדו להכין לחמים מסוגים שונים, כמו לחם מחמצת, בגטים, לחמים עם תוספות, שימוש במגוון קמחים, ולחמים ממטבחים שונים בעולם. תכירו את השפעת חומרי הגלם כמו קמח, מים, שמרים ומלח על התוצאה הסופית, ותרכשו את כל הידע והכלים הנדרשים להכנת לחם באופן מקצועי.

מקצוענות בקונדיטוריה

יסודות הקונדיטוריה המקצועית

מתחילה בהבנה של שיטות עבודה נכונות, כללים בסיסיים ודיוק בכל שלב בתהליך. יחידת לימוד זו מתמקדת בהקניית כלים ומיומנויות לעבודה מקצועית בתחום הקונדיטוריה. ביחידה זו תלמדו את המבוא לקונדיטוריה המקצועית ותרכשו מיומנויות בסיסיות תוך תרגול הכנה של מגוון מאפים וקינוחים, שיניחו את הבסיס לעבודה יצירתית ומדויקת.

שפה מקצועית ועקרונות עבודה

מושגים וטכניקות בסיס

היכרות עם השפה המקצועית ועקרונות העבודה חיונית לעבודה והבנה של מתכונים ומהווה בסיס להשתלבות בקונדיטוריה המקצועית. יחידת לימוד זו תעניק לכם הבנה מעמיקה של מושגים מקצועיים, שיטות עבודה וכללי יסוד הנדרשים לעבודה במטבח הביתי או המקצועי.

טארטים, קישים ובצקים פריכים

התמחות בבצק פריך

הם נדבך יסוד בתחום האפייה והקונדיטוריה, כיוון שהם דורשים שליטה מדויקת בטכניקות הכנה ואפייה, ומניחים את היסודות להבנת יצירתיות ודיוק במאפים. ביחידה זו תלמדו להכין בצקים פריכים קלאסיים ומודרניים, תוך דגש על דיוק בעבודה, שמירה על מרקם פריך, שילובי טקסטורות ודיוק בטעמים.

בצק רבוך

התמחות בבצק רבוך

הוא אחד הבצקים הבסיסיים והחשובים בקונדיטוריה, המהווה את הבסיס למגוון רחב של מאפים קלאסיים ומודרניים אהובים ומבוקשים. ביחידה זו תלמדו להכין מגוון מאפים וקינוחים המבוססים על בצק רבוך. תכירו את עקרונות העבודה עם חמאה, מים, קמח וביצים, ותרכשו את המיומנויות להכנת מאפים אייקוניים מהקונדיטוריה הצרפתית.

מרנג

המדע והטכניקה של המרנג

הוא יסוד חשוב בעולם הקונדיטוריה, המשדרג קינוחים ומאפים עם מרקם קליל ופריך, ויכולת השתלבות במגוון רחב של מאפים. ביחידת לימוד זו תכירו מגוון טכניקות להכנת מרנג מושלם, תוך התנסות בעבודה עם סוגי מרנג שונים כמו מרנג צרפתי, איטלקי ושוויצרי. במהלך השיעורים תלמדו כיצד להקציף חלבונים בצורה נכונה, לשלוט במרקם ויציבות המרנג, ולהשתמש בו להכנת קינוחים כמו פבלובה, מקרונים, טארטים, עוגות ועוד.

עוגות בחושות

התמחות בעוגות בחושות

עוגות בחושות הן מאפים קלאסיים ופופולריים, המיוצרים בטכניקות פשוטות. עם תשומת לב לפרטים, שילוב של טכניקות מתקדמות ורמות גימור גבוהות הן יכולות להפוך למוצר מרשים אטרקטיבי ורווחי. ביחידת לימוד זו תלמדו להכין עוגות בחושות מסוגים שונים, תוך דגש על טכניקות עבודה נכונות ושימוש בחומרי גלם איכותיים.

עוגיות ומקרונים

היכרות עם תרבות ושיטות הכנה

עוגיות ומקרונים הם מאפים קטנים ומרשימים, אשר דורשים דיוק, מיומנות ויצירתיות. ביחידה זו תלמדו את העקרונות להכנת עוגיות פריכות ורכות, עבודה עם בצק פריך ומרנג, ושליטה בטכניקות האפייה והקישוט, לצד הכנת מקרונים מושלמים במגוון טעמים. במהלך השיעורים תחקרו כיצד ניתן לשדרג את המוצר הבסיסי ליצירת ליין מוצרים מרשים ויצירתי, שמתאים לכל סוג של אירוע או קהל יעד.

שוקולד וממתקים

עולם השוקולד והפרלינים

הם עולם מרתק ומגוון, עם אינספור אפשרויות יצירתיות להכנה והגשה. ביחידה זו תלמדו כיצד להכין שוקולדים ממולאים, פרלינים, טבליות שוקולד, גנאש ועוד, לצד יצירת ממתקים מסוכר, קרמל ודומיהם. במהלך השיעורים תכירו את התהליכים השונים של tempering (המסה וקרישה מחדש של שוקולד), ותלמדו איך ליצור ממתקים קלאסיים ומודרניים תוך שימוש בטכניקות מתקדמות.

בצקי עלים

שליטה בטכניקות הכנה וכריכה

הם אחד הבצקים הורסטיליים והמרשימים ביותר בקונדיטוריה. הכנת מאפים המבוססים על בצק עלים מצריכה טכניקה ודיוק, תוך דגש על שלב הקיפול והקפדה על יצירת שכבות אחידות שמביאות לתוצאה מושלמת. ביחידה זו תלמדו להכין מוצרים מתוקים ומלוחים המבוססים על בצקי עלים ותתנסו בטכניקות שונות של עבודה עם הבצק. במהלך השיעורים תכינו מגוון רחב של מאפים ומנות אייקוניות מהקונדיטוריה הצרפתית.

מאפי בוקר

עולם השמרים ומאפי הבוקר

אחד התחומים החמים והטרנדיים בעולם הקונדיטוריה המודרנית. מאז ומתמיד הביקוש למאפי בוקר איכותיים היה למקור משיכה לקהל לקוחות קבוע ונאמן וקונדיטורים נדרשו לשלוט בהכנת מגוון רחב של מאפים. בשנים האחרונות מאפי הבוקר צברו פופולריות רבה, בזכות קונדיטורים צעירים ופורצי דרך ששינו את התפיסה הקלאסית ופתחו פתח לעולם שלם של ידע ויצירה. ביחידה זו תכירו לעומק את העולם המגוון והמרתק הזה, תתנסו בהכנה של מתכונים קלאסיים ומודרניים תוך דגש על טכניקות עבודה נכונות ושימוש בחומרי גלם טריים ואיכותיים.

עולם הלחם

יסודות אפיית לחמים

הוא תחום מלא בהיסטוריה, תרבות ויצירתיות, המתאפיין בשימוש בחומרי גלם בסיסיים אך בעלי פוטנציאל אינסופי ליצירה. במהלך השיעורים תלמדו להכין לחמים מסוגים שונים, כמו לחם מחמצת, בגטים, לחמים עם תוספות, שימוש במגוון קמחים, ולחמים ממטבחים שונים בעולם. תכירו את השפעת חומרי הגלם כמו קמח, מים, שמרים ומלח על התוצאה הסופית, ותרכשו את כל הידע והכלים הנדרשים להכנת לחם באופן מקצועי.

קורס קונדיטוריה בדנון

על הלימודים

מתכונת הלימוד של בית הספר דומה למתכונת הלימודים בקורדון בלו

  • הדגמות מפורטות

    עולם של ידע עם כל מה שצריך לדעת

  • Hands On

    לימודים מעשיים - פורמט הלמידה

  • כיתות הלימוד מתקדמות

    כל אחד עובד לבד בעמדת עבודה המרווחת והמצוידת בישראל

  • ola - כל הידע בכף ידך

    מערך שיעורים מקוון עם עשרות שיעורים בלעדיים

ניהול עסקי מזון בדנון - מבוא מסעדנות

פטיסרי כל אחד יכול

פטיסרי כל אחד יכול

התעודה של דנון- כרטיס הכניסה שלכם למוסדות קולינריים מובילים בארץ ובעולם. בזכות הערכה חסרת התקדים לה זוכה בית הספר, הפכה התעודה של דנון לסמל של מקצוענות ומצוינות קולינרית בתחום ההכשרה המקצועית בעולם כולו. בוגרי בית הספר יוצאים לשוק העבודה עם תעודה אשר מעניקה להם יתרון בולט, שכן היא מייצגת הוכחה להכשרה מקיפה, ניסיון מעשי מוכח וידע ופרקטיקה ללא פשרות. עם אלפי בוגרים ובוגרות שכבר השתלבו בענף, הסטודנטים של דנון מחוזרים על ידי מסעדות, קונדיטוריות ועסקי מזון מובילים ונחטפים לעבודה עוד בשלב הלימודים.

ניהול עסקי מזון בדנון - מבוא מסעדנות

קורסים נוספים במגמת הקונדיטוריה

  • קונדיטוריה Pro

    כרטיס הכניסה שלך לעולם המקצועי

    6-12 חודשים

  • קונדיטוריה +Pro

    מכלול כלים בתחומי המסעדנות והטכנולוגיה

    12-18 חודשים

  • קורס chef

    תוכנית הדגל להכשרת שפים וקונדיטורים

    12-24 חודשים

  • המסלול הבינלאומי

    משלחת לימודית לבירת הקולינריה העולמית

    14 ימים

שאלות ותשובות

  • בהחלט. השיעורים מתקיימים במתכונת של הרצאה והדגמה, לאחריה כל תלמיד מתנסה באופן עצמאי בעמדת עבודה אישית בכל שלבי העבודה.
  • לא נדרש ניסיון קודם, אך נדרשת אהבה לתחום, מוסר עבודה גבוה, סקרנות ונכונות ללמוד ולהתפתח.
  • בית הספר מציע תוכניות מימון גמישות ומלגות למתאימים. לפרטים נוספים על אפשרויות תשלום ובדיקת התאמה למלגה, ניתן ליצור קשר עם יועצי הלימודים.

רוצים לשמוע עוד על לימודי קונדיטוריה?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת

* שדות חובה
אישור דיוור שיווקי