השף מאיר דנון, מאנשי ההכשרה הקולינרית המובילים בישראל ומפתח שיטת CTSCI מזמין אותך לפתח את הזהות הקולינרית האישית שלך בתוכנית לימודים חדשנית ופורצת דרך.
שיטת הלימוד היחודית של בית הספר מבוססת על שלושה יסודות המשמשים בסיס ליצירה ולזיקוק של זהות אישית:
"אנחנו חיים במציאות מרתקת מבחינה קולינרית, מלאה בהתפתחויות ושינויים, הכשרונות של המחר זקוקים יותר מתמיד להכשרה מקצועית מתאימה
ולארגז כלים רחב ככל הניתן שיאפשר להם למצוא, לפתח ולזקק זהות קולינרית עצמאית" / שף מאיר דנון, מנהל בית הספר.
שף מאיר דנון - מנהל בית הספר
מאיר דנון הוא בוגר בית הספר ״הקורדון בלו״ בפריז, עשה את דרכו לצד טובי השפים של צרפת ובלגיה: האחים פורסל, אלאן סוליברס, גיא מרטן וז׳אן פייר ברונו. כולם שפים של מסעדות מעוטרות בשלושה כוכבי מישלן.
דנון שימש שף ראשי במספר מסעדות שף בפריז. עם חזרתו לישראל קיבל לידיו את ניהול ביה"ס בישולים והוביל אותו עד לסוף שנת 2014.
דנון נחשב בעיני רבים לאחד מאנשי ההכשרה המובילים בישראל.
רוצים לשמוע עוד?
השאירו לנו פרטים ונשוב אליכם בהקדם.