אביחי מזרחי הוא שף מוביל ומוערך המתמחה בדגה ישראלית ובמטבח הים המקומי. לאחר שנים של עבודה לצד שפים מובילים וניהול מסעדות מהשורה הראשונה, הצטרף מזרחי לסגל המרצים של בית הספר. בזכות אהבתו למטבח הים וההיכרות העמוקה עם הדגה הישראלית הפך לאחד המומחים המוכרים והמוערכים בתחום.
הידע העמוק שלו בקולינריה המקומית, בשילוב עם התשוקה להוראה, מאפשרים לו להנחיל לתלמידיו חיבור אמיתי למטבח הים-תיכוני ולתרבות הקולינרית של האזור. עם כישרון טבעי להדרכה, מזרחי הפך במהרה לאחד המרצים המוערכים ומעוררי ההשראה בבית הספר.
הלחם והחמאה…
“כשאתה מוצא את תחום ההתמחות שלך במטבח ומעמיק בו, אתה מבין לעומק את החומר שאתה עובד איתו ויכול לקחת אותו למקומות חדשים.”
מרצים נוספים במגמת הבישול
רוצה להצטרף?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת