התקשרו
התקשרו
0778054428
charcuterie-mobile
charcuterie

שרקוטרי צרפתי ואיטלקי // חגי לרנר

קורס ייחודי המביא היכרות עם תחום מרתק הכולל הכנת מוצרי בשר קרים ארטיזנליים (עבודת יד) מהמטבח הצרפתי והאיטלקי.

  • מנחה הקורס: חגי לרנר
  • תאריך פתיחה: 06.07.25
  • מספר מפגשים: 4
  • שעות הקורס: 16:00-20:00
  • מחיר הקורס: 3600

קהל היעד

  • המעוניינים לבחון השתלבות במטבח המקצועי.
  • חובבי בישול המעוניינים להעמיק את ידיעותיהם ברמה הגבוהה ביותר.

charcuterie-rolled

שרקוטרי צרפתי

השרקטורי הוא אחד המקצועות העתיקים בעולם המטבח. שימור בשר בצורותיו השונות התפתח במדינות רבות בעולם במקביל אך השרקוטרי הצרפתי הוא אולי המפותח שבהם. קורס ייחודי זה נועד להעניק את הבסיס הטכני והידע הדרוש לייצור שרקוטרי ארטיזנלי. במהלך ארבעה מפגשי הדגמה נכיר סוגים שונים של פָּטֶה, טרין, נקניקים, נקניקיות, pâté en croûte ועוד. נחשף לשיטות הכנה מסורתיות ומודרניות תוך היכרות עם חומרי גלם ותהליכי עבודה המאפיינים התמחות זו.

segal2

חגי לרנר

את הקורס יעביר שף חגי לרנר, מנהל מגמת הבישול של בית הספר

השתלמויות ולימודי המשך

היכנסו להתרשם ממגוון המסלולים שמציע בית הספר לאנשי מקצוע ולמתקדמים

  • מטבח טבעוני

    השתלמות

    עומר טל

    29 יולי
  • התססה

    הדגמה

    דיוויד פרנקל

    הסתיים
  • קורס קצבות

    הדגמה

    ירון קסטנבוים

    הסתיים
  • ניהול

    השתלמות

    יעל קפלן

    28 אפריל
  • מטבחי אסיה

    השתלמות

    סגל המגמה

    הסתיים

רוצה להצטרף?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת

* שדות חובה
אישור דיוור שיווקי