

שרקוטרי צרפתי ואיטלקי // חגי לרנר
קורס ייחודי המביא היכרות עם תחום מרתק הכולל הכנת מוצרי בשר קרים ארטיזנליים (עבודת יד) מהמטבח הצרפתי והאיטלקי.
-
מנחה הקורס: חגי לרנר
-
תאריך פתיחה: 06.07.25
-
מספר מפגשים: 4
-
שעות הקורס: 16:00-20:00
-
מחיר הקורס: 3600
קהל היעד
- המעוניינים לבחון השתלבות במטבח המקצועי.
- חובבי בישול המעוניינים להעמיק את ידיעותיהם ברמה הגבוהה ביותר.

שרקוטרי צרפתי
השרקטורי הוא אחד המקצועות העתיקים בעולם המטבח. שימור בשר בצורותיו השונות התפתח במדינות רבות בעולם במקביל אך השרקוטרי הצרפתי הוא אולי המפותח שבהם. קורס ייחודי זה נועד להעניק את הבסיס הטכני והידע הדרוש לייצור שרקוטרי ארטיזנלי. במהלך ארבעה מפגשי הדגמה נכיר סוגים שונים של פָּטֶה, טרין, נקניקים, נקניקיות, pâté en croûte ועוד. נחשף לשיטות הכנה מסורתיות ומודרניות תוך היכרות עם חומרי גלם ותהליכי עבודה המאפיינים התמחות זו.
השתלמויות ולימודי המשך
היכנסו להתרשם ממגוון המסלולים שמציע בית הספר לאנשי מקצוע ולמתקדמים
רוצה להצטרף?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת