

הבוגרות והבוגרים של דנון
שבחרו להפוך את התשוקה לדרך חיים
-
איתיאלה היאט
יזמית בתחומי הקולינריה
-
גיא בלאו
שף התאילנדית בשוק
-
אוריאל שיינמן
שף פרטי - butter
-
נורית צ׳יטיאת
The Pastry Box
-
עומר אלוני
שף פרטי - ILU
-
עוז שחרי
מנהל המאפיה של r2m
-
דין שושני
שף ובעלים - Wabi
על המפה הקולינרית
״הלימודים בדנון שילבו הרבה תוכן פרקטי ומעשי, לצד התוכן העיוני והשילוב בין השניים הוא זה שנתן לי את הביטחון לצאת אל החיים האמיתיים בסיום הלימודים, ולהקים את העסק שתמיד חלמתי עליו. כמובן שסגל השפים של דנון, היה הראשון לדעת על כך״
(ליה, בוגרת לימודי קונדיטוריה)
-
סימה דקל
יפו תל אביב - שפית
"חוויית לימודים ברמה הגבוהה ביותר"
-
סימה דקל
יפו תל אביב - שפית
"מורים מעולים וסביבה מקצועית תומכת"
-
סימה דקל
יפו תל אביב - שפית
"לימודים מעשירים עם המון השראה"
-
סימה דקל
יפו תל אביב - שפית
"הבחירה הטובה ביותר למי שלא מוכן להתפשר"
-
סימה דקל
יפו תל אביב - שפית
"ההכשרה הטובה ביותר שיכולתי לאחל לעצמי"
-
סימה דקל
יפו תל אביב - שפית
"מקצועיות, השראה, והכוונה אמיתית לקריירה"
רוצה להצטרף?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת