

הפטיסרי של מקסנס ברבו // מקסנס ברבו
ביקורו הראשון של הקונדיטור הצעיר ופורץ הדרך מפריז, הקורס סיפק הצצה לעולמו היצירתי של הקונדיטור הצעיר, דרך מנות דגל ממטבחו האישי, הזדמנות לפגוש באחד מאנשי המקצוע המעניינים של זמננו.
-
מנחה הקורס: מקסנס ברבו
-
מספר מפגשים: 3
-
שעות הקורס: 9:00-15:00
-
תאריך פתיחה: טרם נקבע מועד נוסף
קהל יעד
- השתלמות חובה לכל קונדיטור וקונדיטורית
- אנשי מקצוע המעוניינים להחשף לטכניקות חדשות.

עולם היצירה של מקסנס ברבו
כיתת האומן עם השף קונדיטור מקסנס ברבו שהגיע היישר מפריז על מנת לחלוק לחלוק עם המשתתפים את תפישת עולמו הקולינרית. ההשתלמות מיועדת לאנשי מקצוע וקונדיטורים אשר מעוניינים לשאוב השראה ולהיחשף לחוד החנית של היצירה הצרפתית בת זמננו.
השתלמויות נוספות
בית הספר מציע מגוון מסלולים וקורסים שמתעדכנים מעת לעת
רוצה להצטרף?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת