

הפטיסרי של קונטנצ׳יני // פיליפ קונטנצ׳יני
כיתת אומן נדירה בהנחיית הקונדיטור פיליפ קונטיצ׳יני, אחד מהמוחות הגדולים והמבריקים של הקונדיטוריה הצרפתית בכל הזמנים. מעבר להיכרות האישית עם קונטיצ'יני, קיבלנו הצצה נדירה לעולם היצירה ולפילוסופיה הייחודית של עבודתו של אחד מהקונדיטורים ששינו את פני הקונדיטוריה המודרנית.
-
מנחה הקורס: פיליפ קונטנצ׳יני
-
מספר מפגשים: 3
-
שעות הקורס: 9:00-15:00
-
תאריך פתיחה: טרם נקבע מועד נוסף
קהל יעד
- השתלמות חובה לכל קונדיטור וקונדיטורית.
- אנשי מקצוע המעוניינים להחשף לפילוסופיה של אחד מגודלי הקונדיטורים בעולם.
עולם היצירה של פיליפ קונטנצ׳יני
ההשתלמות התקיימה בפורמט ייחודי פרי פיתוח ראשון של דנון ושל הקונדיטור הצרפתי. היה זה ביקורו הראשון של קוטנצ׳יני בארץ, בכל יום הוצגו מספר מתכונים, סביב חומר גלם מרכזי בעולם הפטיסרי של קונטיצ'יני. המשתתפים נחשפו לתהליך העבודה והמחקר ולדרכים שבחר קונטיצ'יני להשתמש ולהדגיש את תכונותיו הייחודיות של כל חומר גלם.
השתלמויות ולימודי המשך
היכנסו להתרשם ממגוון המסלולים שמציע בית הספר לאנשי מקצוע ולמתקדמים
רוצה להצטרף?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת