התקשרו
התקשרו
0778054428
קורס קונדיטוריה ללא גלוטן
קונדיטוריה ללא גלוטן

קונדיטוריה ללא גלוטן // אורן גירון

קורס זה עוסק במגוון פתרונות בתחום הקונדיטוריה ללא גלוטן ומביא היכרות עם תחליפים שקיימים בשוק והרכבת תערובות בהתאמה אישית והשימוש בהן במגוון רחב של מוצרים.

  • מנחה הקורס: אורן גירון
  • תאריך פתיחה: טרם נקבע מועד נוסף
  • מספר מפגשים: 3
  • שעות הקורס: 17:00-21:00
  • מחיר הקורס: 2100

קהל יעד

  • טבחים וחובבים המעוניינים ללמוד להכין קינוחים ומאפים ללא גלוטן מבלי להתפשר.
  • בוגרי בתי ספר לקונדיטוריה המעוניינים להעמיק את ידיעותיהם ברמה הגבוהה ביותר.

ללא גלוטן

קונדיטוריה ללא גלוטן

קורס המביא היכרות עם תחום האפייה ללא גלוטן, תחום מרתק שנמצא בהתפתחות בלתי פוסקת בשנים האחרונות נלמד על תפקידי הגלוטן, מקורותיו ותחליפיו. נתנסה בייצור עצמי של תערובות קמחים מהם נכין מגוון רחב של בצקים מאפים וקינוחים מבלי להתפשר על טעם ונראות.

שף אורן גירון

אורן גירון

את הקורס מעביר השף אורן גירון, שף בכיר במגמה ללימודי קונדיטוריה. גירון נחשב לאחד מאנשי ההוראה המנוסים והמוערכים בארץ. גירון הוא בוגר בהצטיינות של בית הספר ״Le Cordon Bleu" בלונדון. לגירון מיוחסת השפעה רבה על הנוף הקולינרי בארץ והוא נחשב לאחד מחלוצי הקונדיטוריה הישראלית המודרנית.

השתלמויות נוספות

בית הספר מציע מגוון מסלולים וקורסים שמתעדכנים מעת לעת

  • פטיסרי טבעוני

    השתלמות

    סגל ביה״ס

    09 יוני
  • שמרים למתקדמים

    הדגמה

    יניב תמרי

    הסתיים
  • ניהול

    השתלמות

    יעל קפלן

    28 אפריל
  • עלים למתקדמים

    הדגמה

    עידן קושניר

    הסתיים
  • פיצה נפוליטנית

    השתלמות

    מיה דנון

    הסתיים
  • ק. ללא סוכר

    השתלמות

    אורן גירון

    הסתיים
  • ק. ללא חלב

    הדגמה

    אורן גירון

    הסתיים

רוצה להצטרף?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת

* שדות חובה
אישור דיוור שיווקי