

קונדיטוריה ללא גלוטן // אורן גירון
קורס זה עוסק במגוון פתרונות בתחום הקונדיטוריה ללא גלוטן ומביא היכרות עם תחליפים שקיימים בשוק והרכבת תערובות בהתאמה אישית והשימוש בהן במגוון רחב של מוצרים.
-
מנחה הקורס: אורן גירון
-
תאריך פתיחה: טרם נקבע מועד נוסף
-
מספר מפגשים: 3
-
שעות הקורס: 17:00-21:00
-
מחיר הקורס: 2100
קהל יעד
- טבחים וחובבים המעוניינים ללמוד להכין קינוחים ומאפים ללא גלוטן מבלי להתפשר.
- בוגרי בתי ספר לקונדיטוריה המעוניינים להעמיק את ידיעותיהם ברמה הגבוהה ביותר.

קונדיטוריה ללא גלוטן
קורס המביא היכרות עם תחום האפייה ללא גלוטן, תחום מרתק שנמצא בהתפתחות בלתי פוסקת בשנים האחרונות נלמד על תפקידי הגלוטן, מקורותיו ותחליפיו. נתנסה בייצור עצמי של תערובות קמחים מהם נכין מגוון רחב של בצקים מאפים וקינוחים מבלי להתפשר על טעם ונראות.
השתלמויות נוספות
בית הספר מציע מגוון מסלולים וקורסים שמתעדכנים מעת לעת
רוצה להצטרף?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת