התקשרו
התקשרו
0778054428
קונדיטוריה ללא סוכר בדנון
קורס קונדיטוריה ללא סוכר

קונדיטוריה ללא סוכר // אורן גירון

כיצד יוצרים קונדיטוריה חכמה ויצירתית, ללא שימוש בסוכר, איך ניתן לשלב חלופות מבלי להתפשר על איכות טעם ונראות.

  • מנחה הקורס: אורן גירון
  • תאריך פתיחה: טרם נקבע מועד נוסף
  • מספר מפגשים: 3
  • שעות הקורס: 16:00-21:00
  • תאריך פתיחה: טרם נקבע מועד נוסף

קהל יעד

  • טבחים וחובבים המעוניינים ללמוד להכין קינוחים ומאפים ללא שימוש בסוכר.
  • בוגרי בתי ספר לקונדיטוריה המעוניינים להרחיב ולהעמיק את ידיעותיהם ברמה הגבוהה ביותר.

קונדיטוריה ללא סוכר

קונדיטוריה ללא סוכר

עבודה עם טכניקות מתחום המטבח, שימוש ורסטילי בחומרי גלם, היכרות עם חלופות, הרכבי טעם ושימוש נכון במתכון. כיצד מייצרים חלופות ממוצרים טבעיים. מגוון של מתכונים המשלבים עקרונות הכנה של בצקים פריכים, קרמים, מוסים, עוגות בחושות וגימורים מלוטשים ללא שימוש במוצרי חלב

שף אורן גירון

אורן גירון

את הקורס מעביר השף אורן גירון, שף בכיר במגמה ללימודי קונדיטוריה.

השתלמויות נוספות

בית הספר מציע מגוון מסלולים וקורסים שמתעדכנים מעת לעת

  • פטיסרי טבעוני

    השתלמות

    סגל ביה״ס

    09 יוני
  • ק. ללא גלוטן

    הדגמה

    אורן גירון

    הסתיים
  • שמרים למתקדמים

    הדגמה

    יניב תמרי

    הסתיים
  • ניהול

    השתלמות

    יעל קפלן

    28 אפריל
  • עלים למתקדמים

    הדגמה

    עידן קושניר

    הסתיים
  • פיצה נפוליטנית

    השתלמות

    מיה דנון

    הסתיים
  • ק. ללא חלב

    הדגמה

    אורן גירון

    הסתיים

רוצה להצטרף?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת

* שדות חובה
אישור דיוור שיווקי