התקשרו
התקשרו
0778054428
קורס קונדיטוריה ללא חלב
קונדיטוריה ללא חלב

קונדיטוריה ללא חלב // אורן גירון

שאלה שרוב הקונדיטורים בישראל שואלים את עצמם זו איך יוצרים קינוחים ללא חלב בלי להתפשר על האיכות והטעם? במהלך ההשתלמות נלמד כיצד יוצרים קונדיטוריה חכמה ויצירתית, ללא שימוש במוצרי חלב.

  • מנחה הקורס: אורן גירון
  • מספר מפגשים: 3
  • שעות הקורס: 16:00-21:00
  • תאריך פתיחה: טרם נקבע מועד נוסף

קהל יעד

  • טבחים וחובבים המעוניינים ללמוד להכין קינוחים ומאפים ללא שימוש במוצרי חלב מבלי להתפשר.
  • בוגרי בתי ספר לקונדיטוריה המעוניינים להעמיק את ידיעותיהם ברמה הגבוהה ביותר.

ללא סוכר - קונדיטוריה

קונדיטוריה ללא חלב

עבודה עם טכניקות מתחום המטבח, שימוש ורסטילי בחומרי גלם, היכרות עם חלופות, הרכבי טעם ושימוש נכון במתכון. כיצד מייצרים חלופות ממוצרים טבעיים. מגוון של מתכונים המשלבים עקרונות הכנה של בצקים פריכים, קרמים, מוסים, עוגות בחושות וגימורים מלוטשים ללא שימוש במוצרי חלב.

שף אורן גירון

אורן גירון

את הקורס מעביר השף אורן גירון, שף בכיר במגמה ללימודי קונדיטוריה. גירון נחשב לאחד מאנשי ההוראה המנוסים והמוערכים בארץ. גירון הוא בוגר בהצטיינות של בית הספר ״Le Cordon Bleu" בלונדון. לגירון מיוחסת השפעה רבה על הנוף הקולינרי בארץ והוא נחשב לאחד מחלוצי הקונדיטוריה הישראלית המודרנית.

השתלמויות נוספות

בית הספר מציע מגוון מסלולים וקורסים שמתעדכנים מעת לעת

  • פטיסרי טבעוני

    השתלמות

    סגל ביה״ס

    09 יוני
  • ק. ללא גלוטן

    הדגמה

    אורן גירון

    הסתיים
  • שמרים למתקדמים

    הדגמה

    יניב תמרי

    הסתיים
  • ניהול

    השתלמות

    יעל קפלן

    28 אפריל
  • עלים למתקדמים

    הדגמה

    עידן קושניר

    הסתיים
  • פיצה נפוליטנית

    השתלמות

    מיה דנון

    הסתיים
  • ק. ללא סוכר

    השתלמות

    אורן גירון

    הסתיים

רוצה להצטרף?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת

* שדות חובה
אישור דיוור שיווקי