קורס ג׳לטו איטלקי
להכיר מקרוב את עולם הגלידה המקצועי
בחודש נובמבר הגיע לדנון מאסטר ג׳לטייר אלברטו פרנזולין, מי שמשמש בשנים האחרונות כמנהל ההדרכות של חברת ״פברי״ האיטלקית לקורס ראשון מסוגו בנושא ג׳לטו איטלקי.
במהלך יומיים אינטנסיביים הוא לימד את אמנות הכנת הג׳לטו, וכיצד ניתן ליצור מתכונים חדשים בעזרת חומרי הגלם שעומדים לרשותנו.
הקורס כלל היכרות תיאורטית ומעשית עם מרכיבי הגלידה, הבנת תפקידיהם של החומרים השונים ושל יחסי הגומלין ביניהם, עבודה נכונה עם מייצבים, בסיסים, היכרות עם מונחי יסוד וציוד מקצועי.
הקורס כלל הכנה של מתכוני גלידה שונים - גלידות רכות, גלידות יוגורט וסורבטים, וגם מוצרים משלימים מעולם הקונדיטוריה.
הקורס נועד לאנשי מקצוע בתחום המטבח והקונדיטוריה המעוניינים לשלב גלידות בליין המוצרים שלהם.
קורס ג׳לטו איטלקי
להכיר מקרוב את עולם הגלידה המקצועי
בחודש נובמבר הגיע לדנון מאסטר ג׳לטייר אלברטו פרנזולין, מי שמשמש בשנים האחרונות כמנהל ההדרכות של חברת ״פברי״ האיטלקית לקורס ראשון מסוגו בנושא ג׳לטו איטלקי.
במהלך יומיים אינטנסיביים הוא לימד את אמנות הכנת הג׳לטו, וכיצד ניתן ליצור מתכונים חדשים בעזרת חומרי הגלם שעומדים לרשותנו.
הקורס כלל היכרות תיאורטית ומעשית עם מרכיבי הגלידה, הבנת תפקידיהם של החומרים השונים ושל יחסי הגומלין ביניהם, עבודה נכונה עם מייצבים, בסיסים, היכרות עם מונחי יסוד וציוד מקצועי.
הקורס כלל הכנה של מתכוני גלידה שונים - גלידות רכות, גלידות יוגורט וסורבטים, וגם מוצרים משלימים מעולם הקונדיטוריה.
הקורס נועד לאנשי מקצוע בתחום המטבח והקונדיטוריה המעוניינים לשלב גלידות בליין המוצרים שלהם.
רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.
ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת
70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת
ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת
70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת
מידע למתעניינים
הקמפוס הקולינרי
סטאז' בצרפת
סימולטור האפייה
מסעדת תרגול לסטודנטים
מלגות לימודים.
קורסי אפייה ולחם
קורס לחם
קורס יסודות האפייה
קורס שמרים 101
לימודי המשך
השתלמויות ממוקדות
קורסים במגמה לקונדיטוריה
לימודי קונדיטוריה רב תחומיים
קורס קונדיטוריה מקצועית / Pro
קורס קונדיטוריה מורחב / Pro Plus
קורס קונדיטוריה בינלאומי
קורסים במגמה לבישול
לימודי שף רב תחומיים
קורס בישול מקצועי / Pro
קורס בישול מורחב / Pro Plus
קורס בישול מתקדם / Chef
קורס בישול בינלאומי
English culinary course
קורסים במגמה לבישול
לימודי שף רב תחומיים
קורס בישול מקצועי / Pro
קורס בישול מורחב / Pro Plus
קורס בישול מתקדם / Chef
קורס בישול בינלאומי
English culinary course
קורסים במגמה לקונדיטוריה
לימודי קונדיטוריה רב תחומיים
קורס קונדיטוריה מקצועית / Pro
קורס קונדיטוריה מורחב / Pro Plus
קורס קונדיטוריה בינלאומי
קורסי אפייה ולחם
קורס לחם
קורס יסודות האפייה
קורס שמרים 101
מידע למתעניינים
הקמפוס הקולינרי
סטאז' בצרפת
סימולטור האפייה
מסעדת תרגול לסטודנטים
מלגות לימודים.