קורס בישול מתקדם Chef
69 מפגשים / 734 שעות לימוד
מסלול הלימודים "שף" הוא מסלול הדגל של המגמה לבישול.
הוא כולל את תכני קורס הפרו, פרו פלוס ועוד 15 מפגשים מעשיים במסעדת בית הספר.
המסלול מציע השראה וידע קולינרי עמוק לצד הכשרה מעשית ראשונה בהיקפה.
קורס בישול מתקדם
69 מפגשים / 810 שעות לימוד
מסלול הלימודים "שף" הוא מסלול הדגל של המגמה לבישול.
הוא כולל את תכני קורס הפרו, פרו פלוס ועוד 15 מפגשים מעשיים במסעדת בית הספר.
המסלול מציע השראה וידע קולינרי עמוק לצד הכשרה מעשית ראשונה בהיקפה.
טכניקות מתקדמות
הקורס מכיל מגוון רחב של טכניקות ושיטות עבודה מתקדמות ופחות נפוצות. מגוון יישומים מן המטבח המודרני והאוונגרדי, מטבחי עמים אקזוטיים לצד סל טכניקות מן המטבחים הקלאסים. מגוון תכנים חיוניים לתפחות מקצועית והשראה.
מגוון חומרי גלם יחודיים
היכרות עם מגוון חומרי גלם ושיטות הכנה: נתחי בשר לא שגרתיים, שליווים, סוגי צדפות שונים, דובר סול, ודג טורבו הם רק חלק מחומרי הגלם שכלולים בקורס. בין מטרות הקורס לחשוף את המשתתפים לקולינריה וחומרי גלם כפי שמקובל בעולם.
תרגול סרוויס במסעדת בית הספר
הקורס המתקדם מתקיים ברובו במסעדת בית הספר. הוא מורכב מארוחות קונספט הנעות על מנעד קולינרי רחב ומציגות שיטות בישול וסגנונות מטבח מתקדמים. התלמידים מתרגלים סרוויס תוך שהם מתוודעים לטכניקות ומטבחים מתקדמים.
טכניקות מתקדמות
הקורס מכיל מגוון רחב של טכניקות ושיטות עבודה מתקדמות ופחות נפוצות. מגוון יישומים מן המטבח המודרני והאוונגרדי, מטבחי עמים אקזוטיים לצד סל טכניקות מן המטבחים הקלאסים. מגוון תכנים חיוניים לתפחות מקצועית והשראה.
מגוון רחב של חומרי גלם
היכרות עם מגוון חומרי גלם ושיטות הכנה: נתחי בשר לא שגרתיים, שליווים, סוגי צדפות שונים, דובר סול, ודג טורבו הם רק חלק מחומרי הגלם שכלולים בקורס. בין מטרות הקורס לחשוף את המשתתפים לקולינריה וחומרי גלם כפי שמקובל בעולם.
תרגול במסעדת בית הספר
הקורס המתקדם מתקיים ברובו במסעדת בית הספר. הוא מורכב מארוחות קונספט הנעות על מנעד קולינרי רחב ומציגות שיטות בישול וסגנונות מטבח מתקדמים. התלמידים מתרגלים סרוויס תוך שהם מתוודעים לטכניקות ומטבחים מתקדמים.
רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.
70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת
ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת
70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת
מידע למתעניינים
הקמפוס הקולינרי
סטאז' בצרפת
סימולטור האפייה
מסעדת תרגול לסטודנטים
מלגות לימודים.
קורסי אפייה ולחם
קורס לחם
קורס יסודות האפייה
קורס שמרים 101
לימודי המשך
השתלמויות ממוקדות
קורסים במגמה לקונדיטוריה
לימודי קונדיטוריה רב תחומיים
קורס קונדיטוריה מקצועית / Pro
קורס קונדיטוריה מורחב / Pro Plus
קורס קונדיטוריה בינלאומי
קורסים במגמה לבישול
לימודי שף רב תחומיים
קורס בישול מקצועי / Pro
קורס בישול מורחב / Pro Plus
קורס בישול מתקדם / Chef
קורס בישול בינלאומי
English culinary course
קורסים במגמה לבישול
לימודי שף רב תחומיים
קורס בישול מקצועי / Pro
קורס בישול מורחב / Pro Plus
קורס בישול מתקדם / Chef
קורס בישול בינלאומי
English culinary course
קורסים במגמה לקונדיטוריה
לימודי קונדיטוריה רב תחומיים
קורס קונדיטוריה מקצועית / Pro
קורס קונדיטוריה מורחב / Pro Plus
קורס קונדיטוריה בינלאומי
קורסי אפייה ולחם
קורס לחם
קורס יסודות האפייה
קורס שמרים 101
לימודי המשך
השתלמויות ממוקדות
מידע למתעניינים
הקמפוס הקולינרי
סטאז' בצרפת
סימולטור האפייה
מסעדת תרגול לסטודנטים
מלגות לימודים.