לראשונה בישראל בית ספר ללחם
לראשונה בישראל בית ספר ללחם
לראשונה בישראל קורס לחם
קורס האפייה המקיף והמקצועי בישראל
מיומנויות אפייה
לעבוד כמו מקצוענים - הקניית מיומנויות אפייה מקצועיות, עבודה עם מכשור מקצועי ותנורים, לישה, כדרור ועיצוב, שליטה ובקרה בשלבי ההכנה השונים ומכלול הטכניקות הדרושות לאופים הלחם של ימנו.
מגוון לחמים
היכרות מעמיקה עם סגנונות הלחם השונים, שמרים, מחמצות, וסטרטרים שונים. מכלול גישות היצור וההתפחה ואכסולות יצור בינלאומיות ומקומיות. חשיפה למגוון רחב של לחמים מן העולם.
חומרי גלם
קמח הוא ללא ספק אחד מחומרי הגלם המרכזיים במאפייה. במסגרת הקורס לומדים ומתנסים עם מגוון הקמחים הזמינים בישראל ועל המשמעויות השונות של שימוש בקמחי חיטה וקמחים נוספים.
ידע משלים
מעבר לתכנים המעשיים, משולבת בקורס טכנולוגיית אפייה מורחבת ותכנים משלימים נוספים. פרק בצקים ומאפיי בוקר ובסיס בתחום הקונדיטוריה מעניקים לתלמידים אפשרויות יישום רחבות יותר.
סגל אופים מהשורה הראשונה
סגל האופים והמרצים לאפיית לחמים מורכב מטובי האופים של ישראל, אנשי מקצוע מנוסים המגובשים סביב הרצון לפתח ולקדם את תעשיית הלחם המקומית ולהעביר את הידע הרב שברשותם.
בראש החוג ללחם עומד ארז קומורובסקי אשר שותף לחזון ומרכז את תכני הלימוד לצדו עומדים אופים ואנשי לחם נוספים.
סגל אופים מהשורה הראשונה
סגל האופים והמרצים לאפיית לחמים מורכב מטובי האופים של ישראל, אנשי מקצוע מנוסים המגובשים סביב הרצון לפתח ולקדם את תעשיית הלחם המקומית ולהעביר את הידע הרב שברשותם.
בראש החוג ללחם עומד ארז קומורובסקי אשר שותף לחזון ומרכז את תכני הלימוד לצדו עומדים,אופים ואנשי לחם נוספים.
קורס לחם מקצועי ממש כמו בחו״ל
מיומנויות אפייה
לעבוד כמו מקצוענים - הקניית מיומנויות אפייה מקצועיות, עבודה עם מכשור מקצועי ותנורים, לישה, כדרור ועיצוב, שליטה ובקרה בשלבי ההכנה השונים ומכלול הטכניקות הדרושות לאופים הלחם של ימנו.
מגוון לחמים
היכרות מעמיקה עם סגנונות הלחם השונים, שמרים, מחמצות, וסטרטרים שונים. מכלול גישות היצור וההתפחה ואכסולות יצור בינלאומיות ומקומיות. חשיפה למגוון רחב של לחמים מן העולם.
חומרי גלם
קמח הוא ללא ספק אחד מחומרי הגלם המרכזיים במאפייה. במסגרת הקורס לומדים ומתנסים עם מגוון הקמחים הזמינים בישראל ועל המשמעויות השונות של שימוש בקמחי חיטה וקמחים נוספים.
ידע משלים
מעבר לתכנים המעשיים, משולבת בקורס טכנולוגיית אפייה מורחבת ותכנים משלימים נוספים. פרק בצקים ומאפיי בוקר ובסיס בתחום הקונדיטוריה מעניקים לתלמידים אפשרויות יישום רחבות יותר.
כרטיס הכניסה שלך לעולם הלחם המקצועי
מקצוע בצמיחה
תחום אפיית הלחמים בישראל התפתח בשנים האחרונות בצורה יוצאת דופן. יותר ויותר אופים מציעים לחם ארטיזנלי באיכות בינלאומית. התפתחות זו מציבה בפני אופים חדשים רף דרישות גבוה ומצריכה הכשרה מקצועית מקיפה ומתקדמת.
תוכנית ראשונה מסוגה
מעתה אין צורך לנסוע לחו"ל ללמוד את מקצוע אפיית הלחמים. בית הספר מציע קורס לחם מקיף ומעמיק ומעניק לבוגרים כלים להשתלב ולהוביל את תעשיית הלחם. הלימודים מיישמים טכניקות מסורתיות לצד שיטות עבודה עדכניות כמקובל במאפיות המובילות בעולם.
כרטיס הכניסה שלך לעולם הלחם המקצועי
מקצוע בצמיחה
תחום אפיית הלחמים בישראל התפתח בשנים האחרונות בצורה יוצאת דופן. יותר ויותר אופים מציעים לחם ארטיזנלי באיכות בינלאומית. התפתחות זו מציבה בפני אופים חדשים רף דרישות גבוה ומצריכה הכשרה מקצועית מקיפה ומתקדמת.
תוכנית ראשונה מסוגה
מעתה אין צורך לנסוע לחו"ל ללמוד את מקצוע אפיית הלחמים. בית הספר מציע קורס לחם מקיף ומעמיק ומעניק לבוגרים כלים להשתלב ולהוביל את תעשיית הלחם. הלימודים מיישמים טכניקות מסורתיות לצד שיטות עבודה עדכניות כמקובל במאפיות המובילות בעולם.
רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.
70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת
ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת
70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת
מידע למתעניינים
הקמפוס הקולינרי
סטאז' בצרפת
סימולטור האפייה
מסעדת תרגול לסטודנטים
מלגות לימודים.
קורסי אפייה ולחם
קורס לחם
קורס יסודות האפייה
קורס שמרים 101
לימודי המשך
השתלמויות ממוקדות
קורסים במגמה לקונדיטוריה
לימודי קונדיטוריה רב תחומיים
קורס קונדיטוריה מקצועית / Pro
קורס קונדיטוריה מורחב / Pro Plus
קורס קונדיטוריה בינלאומי
קורסים במגמה לבישול
לימודי שף רב תחומיים
קורס בישול מקצועי / Pro
קורס בישול מורחב / Pro Plus
קורס בישול מתקדם / Chef
קורס בישול בינלאומי
English culinary course
קורסים במגמה לבישול
לימודי שף רב תחומיים
קורס בישול מקצועי / Pro
קורס בישול מורחב / Pro Plus
קורס בישול מתקדם / Chef
קורס בישול בינלאומי
English culinary course
קורסים במגמה לקונדיטוריה
לימודי קונדיטוריה רב תחומיים
קורס קונדיטוריה מקצועית / Pro
קורס קונדיטוריה מורחב / Pro Plus
קורס קונדיטוריה בינלאומי
קורסי אפייה ולחם
קורס לחם
קורס יסודות האפייה
קורס שמרים 101
לימודי המשך
השתלמויות ממוקדות
מידע למתעניינים
הקמפוס הקולינרי
סטאז' בצרפת
סימולטור האפייה
מסעדת תרגול לסטודנטים
מלגות לימודים.