לראשונה בישראל בית ספר ללחם

 

לראשונה בישראל בית ספר ללחם

30
מפגשים
390
שעות לימוד

לראשונה בישראל קורס לחם

קורס האפייה המקיף והמקצועי בישראל

30
מפגשים
390
שעות לימוד
115
סוגי לחם ומאפה
7
מאנשי הלחם המובילים
מיומנויות אפייה

לעבוד כמו מקצוענים - הקניית מיומנויות אפייה מקצועיות, עבודה עם מכשור מקצועי ותנורים, לישה, כדרור ועיצוב, שליטה ובקרה בשלבי ההכנה השונים ומכלול הטכניקות הדרושות לאופים הלחם של ימנו.

מגוון לחמים

היכרות מעמיקה עם סגנונות הלחם השונים, שמרים, מחמצות, וסטרטרים שונים. מכלול גישות היצור וההתפחה ואכסולות יצור בינלאומיות ומקומיות. חשיפה למגוון רחב של לחמים מן העולם.

חומרי גלם

קמח הוא ללא ספק אחד מחומרי הגלם המרכזיים במאפייה. במסגרת הקורס לומדים ומתנסים עם מגוון הקמחים הזמינים בישראל ועל המשמעויות השונות של שימוש בקמחי חיטה וקמחים נוספים.

ידע משלים

מעבר לתכנים המעשיים, משולבת בקורס טכנולוגיית אפייה מורחבת ותכנים משלימים נוספים. פרק בצקים ומאפיי בוקר ובסיס בתחום הקונדיטוריה מעניקים לתלמידים אפשרויות יישום רחבות יותר.

סגל אופים מהשורה הראשונה

סגל האופים והמרצים לאפיית לחמים מורכב מטובי האופים של ישראל, אנשי מקצוע  מנוסים המגובשים סביב הרצון לפתח ולקדם את תעשיית הלחם המקומית ולהעביר את הידע הרב שברשותם.
בראש החוג ללחם עומד ארז קומורובסקי אשר שותף לחזון ומרכז את תכני הלימוד לצדו עומדים אופים ואנשי לחם נוספים.

סגל אופים מהשורה הראשונה

סגל האופים והמרצים לאפיית לחמים מורכב מטובי האופים של ישראל, אנשי מקצוע  מנוסים המגובשים סביב הרצון לפתח ולקדם את תעשיית הלחם המקומית ולהעביר את הידע הרב שברשותם.

בראש החוג ללחם עומד ארז קומורובסקי אשר שותף לחזון ומרכז את תכני הלימוד לצדו עומדים,אופים ואנשי לחם נוספים.


קורס לחם מקצועי ממש כמו בחו״ל

מיומנויות אפייה

לעבוד כמו מקצוענים - הקניית מיומנויות אפייה מקצועיות, עבודה עם מכשור מקצועי ותנורים, לישה, כדרור ועיצוב, שליטה ובקרה בשלבי ההכנה השונים ומכלול הטכניקות הדרושות לאופים הלחם של ימנו.

מגוון לחמים

היכרות מעמיקה עם סגנונות הלחם השונים, שמרים, מחמצות, וסטרטרים שונים. מכלול גישות היצור וההתפחה ואכסולות יצור בינלאומיות ומקומיות. חשיפה למגוון רחב של לחמים מן העולם.

חומרי גלם

קמח הוא ללא ספק אחד מחומרי הגלם המרכזיים במאפייה. במסגרת הקורס לומדים ומתנסים עם מגוון הקמחים הזמינים בישראל ועל המשמעויות השונות של שימוש בקמחי חיטה וקמחים נוספים.

ידע משלים

מעבר לתכנים המעשיים, משולבת בקורס טכנולוגיית אפייה מורחבת ותכנים משלימים נוספים. פרק בצקים ומאפיי בוקר ובסיס בתחום הקונדיטוריה מעניקים לתלמידים אפשרויות יישום רחבות יותר.

כרטיס הכניסה שלך לעולם הלחם המקצועי

מקצוע בצמיחה

תחום אפיית הלחמים בישראל התפתח בשנים האחרונות בצורה יוצאת דופן. יותר ויותר אופים מציעים לחם ארטיזנלי באיכות בינלאומית. התפתחות זו מציבה בפני אופים חדשים רף דרישות גבוה ומצריכה הכשרה מקצועית מקיפה ומתקדמת.

תוכנית ראשונה מסוגה

מעתה אין צורך לנסוע לחו"ל ללמוד את מקצוע אפיית הלחמים. בית הספר מציע קורס לחם מקיף ומעמיק ומעניק לבוגרים כלים להשתלב ולהוביל את תעשיית הלחם. הלימודים מיישמים טכניקות מסורתיות לצד שיטות עבודה עדכניות כמקובל במאפיות המובילות בעולם.

כרטיס הכניסה שלך לעולם הלחם המקצועי
מקצוע בצמיחה

תחום אפיית הלחמים בישראל התפתח בשנים האחרונות בצורה יוצאת דופן. יותר ויותר אופים מציעים לחם ארטיזנלי באיכות בינלאומית. התפתחות זו מציבה בפני אופים חדשים רף דרישות גבוה ומצריכה הכשרה מקצועית מקיפה ומתקדמת.

תוכנית ראשונה מסוגה

מעתה אין צורך לנסוע לחו"ל ללמוד את מקצוע אפיית הלחמים. בית הספר מציע קורס לחם מקיף ומעמיק ומעניק לבוגרים כלים להשתלב ולהוביל את תעשיית הלחם. הלימודים מיישמים טכניקות מסורתיות לצד שיטות עבודה עדכניות כמקובל במאפיות המובילות בעולם.

רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.


* שדות חובה
אישור דיוור שיווקי
דנון - ספר מתכונים - שיעורים בקונדיטוריה יצרתית
ספר המתכונים של דנון עכשיו במכירה מוקדמת

70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת


לפרטים נוספים
דנון - ספר מתכונים - שיעורים בקונדיטוריה יצרתית
ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת

70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת


לפרטים נוספים