לימודי קונדיטוריה - ארבעה מסלולים להתפתחות מקצועית
מקצוע הקונדיטוריה עובר בשנים האחרונות מהפיכה של ממש וקונדיטורים נדרשים יותר מתמיד לפתח וליצור חוויות ומרקמים חדשים.
לימודי קונדיטוריה בבית הספר מתקיימים בארבעה מסלולים ארוכים ומסלול השתלמויות ממוקדות. לימודי קונדיטוריה מאפשרים לתלמידים להשתלב, להתפתח ולהוביל את המקצוע היפה הזה.
המגמה מציעה לימודי קונדיטוריה למתחילים אבל לא רק, מסלולי הלימוד בנויים בשלבים ומציעים לתלמיד חופש וגמישות בתכנון המסלול הפדגוגי המתאים לצרכיו.
לימודי קונדיטוריה - ארבעה מסלולים להתפתחות מקצועית
מקצוע הקונדיטוריה עובר בשנים האחרונות מהפיכה של ממש וקונדיטורים נדרשים יותר מתמיד לפתח וליצור חוויות ומרקמים חדשים.
לימודי קונדיטוריה בבית הספר מתקיימים בארבעה מסלולים ארוכים ומסלול השתלמויות ממוקדות. לימודי קונדיטוריה מאפשרים לתלמידים להשתלב, להתפתח ולהוביל את המקצוע היפה הזה.
המגמה מציעה לימודי קונדיטוריה למתחילים אבל לא רק, מסלולי הלימוד בנויים בשלבים ומציעים לתלמיד חופש וגמישות בתכנון המסלול הפדגוגי המתאים לצרכיו.
פטיסרי - כל אחד יכול
לימודי קונדיטוריה בישראל נמצאים בעליה מתמדת, זוהי מגמה עולמית שמתחזקת בשנים האחרונות. קונדיטורים ו Pastry chef הפכו כבר מזמן לגיבורי תרבות בעולם והם תופסים את קדמת הבמה. החשיפה לה זוכה הקונדיטוריה והנגישות של מתכונים וטכניקות יוצרות קרקע פוריה ללימודי קונדיטוריה. לימודי הקונדיטוריה מאפשרים לכם לבלוט,
ולהוציא את הכישרון והיצירתיות שלכם בתוך שאתם משלבים הנאה ויצירה.
לימודי קונדיטוריה בבית הספר מיועדים לשני קהלים מרכזיים, האחד אנשים המעוניינים לעסוק ולפתח קריירה בתחום הקונדיטוריה המקצועית והשני הוא אנשים שרוצים ללמוד בשביל הכיף, מתוך אהבה אמתית למקצוע. אז איפה כדאי ללמוד קונדיטוריה? אין לשאלה הזו תשובה מוחלטת, אם החיידק מקנן בלבכם, אל תקלו בזה ראש ועשו מחקר רציני, בקרו לפחות בשלושה בתי ספר לפני שאתם מקבלים את ההחלטה.
מאפיית סטודנטים ראשונה מסוגה
תלמידי המגמה לקונדיטוריה מפעילים מאפייה ממש כמו בצרפת.
כחלק מתכנית ההכשרה במגמה לקונדיטוריה, מפעילים התלמידים מאפיית פופ אפ הפתוחה לקהל מדי שישי. תפריט המאפייה משתנה כל הזמן וכולל ליין שלם של מוצרי קונדיטוריה מגוונים ברמה בלתי מתפשרת: מאפים, עוגות, לחמים וקינוחים מקוריים. את המאפייה מפעילים תלמידי המגמה והיא משמשת סימולטור פדגוגי ראשון מסוגו.
סטאז׳ בצרפת
תוכנית סטאז׳ יחודית של דנון פותחת בפני התלמידים
אפשרות לעבוד לצד גדולי היוצרים של זמננו.
לימודי קונדיטוריה אינם שלמים ללא התנסות מעשית. בזכות הקשרים של בית הספר בצרפת ולאור החשיבות הרבה בה רואה בית הספר את החשיפה לשיטות עבודה מפעיל בית הספר לראשונה בישראלת תוכנית השתלמויות מקצועיות בצרפת. התוכנית מאפשרת לתלמידי בית הספר להשתלם אצל אנשי המקצוע המובילים בעולם ופותחת בפניהם הזדמנות שעד כה היתה שמורה למעטים.
פטיסרי - כל אחד יכול
לימודי קונדיטוריה בבית הספר מיועדים לשני קהלים מרכזיים, האחד אנשים המעוניינים לעסוק ולפתח קריירה בתחום הקונדיטוריה המקצועית והשני הוא אנשים שרוצים ללמוד בשביל הכיף, מתוך אהבה אמתית למקצוע. אז איפה כדאי ללמוד קונדיטוריה? אין לשאלה הזו תשובה מוחלטת, אם החיידק מקנן בלבכם, אל תקלו בזה ראש ועשו מחקר רציני, בקרו לפחות בשלושה בתי ספר לפני שאתם מקבלים את ההחלטה.
לימודי קונדיטוריה בישראל נמצאים בעליה מתמדת, זוהי מגמה עולמית שמתחזקת בשנים האחרונות. קונדיטורים ו Pastry chef הפכו כבר מזמן לגיבורי תרבות בעולם והם תופסים את קדמת הבמה. החשיפה לה זוכה הקונדיטוריה והנגישות של מתכונים וטכניקות יוצרות קרקע פוריה ללימודי קונדיטוריה. לימודי הקונדיטוריה מאפשרים לכם לבלוט ולהוציא את הכישרון והיצירתיות שלכם בתוך שאתם משלבים הנאה ויצירה.
סטאז׳ בצרפת
תוכנית סטאז׳ יחודית של דנון פותחת בפני התלמידים
אפשרות לעבוד לצד גדולי היוצרים של זמננו.
מאפיית סטודנטים ראשונה מסוגה
תלמידי המגמה לקונדיטוריה מפעילים מאפייה
ממש כמו בצרפת
לימודי קונדיטוריה אינם שלמים ללא התנסות מעשית. בזכות הקשרים של בית הספר בצרפת ולאור החשיבות הרבה בה רואה בית הספר את החשיפה לשיטות עבודה מפעיל בית הספר לראשונה בישראלת תוכנית השתלמויות מקצועיות בצרפת. התוכנית מאפשרת לתלמידי בית הספר להשתלם אצל אנשי המקצוע המובילים בעולם ופותחת בפניהם הזדמנות שעד כה היתה שמורה למעטים.
קמפוס קולינרי מתקדם
הקמפוס הקולינרי של דנון מציע סביבת לימוד בסטנדרט חסר תקדים בישראל. כיתות הלימוד החדישות מעניקות לתלמידים תנאים אופטימליים ללמוד ולהתפתח ממש כמו בבתי הספר הטובים בעולם.
בין הטובים בעולם
דנון נבחר בין קומץ בתי הספר לקונדיטוריה הטובים בעולם. הוא מהווה מרכז תוסס לאנשי מקצוע בכירים מן הארץ ומן העולם אשר מגיעים לבית הספר לחלוק את הידע שלהם ולהתעדכן בשינויים ובמגמות מן העולם.
ניסיון של שנים
הקונדיטורים ואנשי המקצוע שמלמדים במגמה לקונדיטוריה, הם אנשי מקצוע מנוסים בעלי רקע מקצועי עשיר בטובות הקונדיטוריות בארץ ובעולם. לכולם עבר הדרכתי עשיר וניסיון בהכשרת אלפי קונדיטורים וקונדיטוריות.
סטאז' בצרפת
בזכות ההערכה לה זוכה בית הספר בעולם ובצרפת בפרט, מקיים בית הספר תכנית סטאז׳ יחודית לבוגרי המגמה. בתום הלימודים יכולים המעוניינים לטוס לצרפת ולעבוד לצדם של הקונדיטורים הטובים בעולם. זוהי הזדמנות מקצועית נדירה שהיתה עד עכשיו שמורה לבודדים.
עבודה אישית
לימודי קונדיטוריה בדנון מבוססים על למידה אישית, כמו בבתי הספר הטובים בעולם, כל תלמיד מכין בעצמו את המתכונים ומתרגל את כל שלבי ההכנה והטכניקות בכל שיעור. מתכונת לימודים זאת מאפשרת לכל תלמיד להתקדם בקצב שלו ולהבין עד הסוף את התוכן הנלמד.
זהות קולינרית
לימודי קונדיטוריה במגמה נערכים על פי שיטת לימוד יחודית ומתקדמת לפיתוח זהות קולינרית אישית. CTSCI פותחה על מנת להעניק לתלמידים יסודות אשר יאפשרו להם עם הזמן לפתח שפה קולינרית וסגנון מקצועי אישי הדרושים על מנת להתבלט ולהצליח בעולם של היום.
ניסיון של שנים
הקונדיטורים ואנשי המקצוע שמלמדים במגמה לקונדיטוריה, הם אנשי מקצוע מנוסים בעלי רקע מקצועי עשיר בטובות הקונדיטוריות בארץ ובעולם. לכולם עבר הדרכתי עשיר וניסיון בהכשרת אלפי קונדיטורים וקונדיטוריות.
בין הטובים בעולם
דנון נבחר בין קומץ בתי הספר לקונדיטוריה הטובים בעולם. הוא מהווה מרכז תוסס לאנשי מקצוע בכירים מן הארץ ומן העולם אשר מגיעים לבית הספר לחלוק את הידע שלהם ולהתעדכן בשינויים ובמגמות מן העולם.
קמפוס קולינרי מתקדם
הקמפוס הקולינרי של דנון מציע סביבת לימוד בסטנדרט חסר תקדים בישראל. כיתות הלימוד החדישות מעניקות לתלמידים תנאים אופטימליים ללמוד ולהתפתח ממש כמו בבתי הספר הטובים בעולם.
זהות קולינרית
לימודי קונדיטוריה במגמה נערכים על פי שיטת לימוד יחודית ומתקדמת לפיתוח זהות קולינרית אישית. CTSCI פותחה על מנת להעניק לתלמידים יסודות אשר יאפשרו להם עם הזמן לפתח שפה קולינרית וסגנון מקצועי אישי הדרושים על מנת להתבלט ולהצליח בעולם של היום.
עבודה אישית
לימודי קונדיטוריה בדנון מבוססים על למידה אישית, כמו בבתי הספר הטובים בעולם, כל תלמיד מכין בעצמו את המתכונים ומתרגל את כל שלבי ההכנה והטכניקות בכל שיעור. מתכונת לימודים זאת מאפשרת לכל תלמיד להתקדם בקצב שלו ולהבין עד הסוף את התוכן הנלמד.
סטאז' בצרפת
בזכות ההערכה לה זוכה בית הספר בעולם ובצרפת בפרט, מקיים בית הספר תכנית סטאז׳ יחודית לבוגרי המגמה. בתום הלימודים יכולים המעוניינים לטוס לצרפת ולעבוד לצדם של הקונדיטורים הטובים בעולם. זוהי הזדמנות מקצועית נדירה שהיתה עד עכשיו שמורה לבודדים.
סטאז׳ בצרפת
תוכנית הסטאז׳ היחודית של בית הספר פותחת בפני התלמידים אפשרות לעבוד לצד גדולי היוצרים של זמננו.
פריז היא ללא עוררין הבירה של הקונדיטוריה העולמית, מקום מושבם של גדולי הקונדיטורים של ימינו. המגמות היצירתיות ושיטות העבודה הנהוגות שם מובילות את הקונדיטוריה העולמית. זו ההבנה שעומדת בבסיסה של תוכנית סטאז׳ זו. לימודי קונדיטוריה אינם שלמים ללא התנסות מעשית. מטרת התוכנית לחשוף את תלמידי בית הספר למתרחש בעולם, לגלות מקרוב תרבות קולינרית אחרת ולהוות מקורות השראה וגירוי מקצועיים.
בזכות הקשרים הענפים של בית הספר עם אנשי המקצוע בכירים בצרפת ולאור החשיבות הרבה בה רואה בית הספר את החשיפה לשיטות עבודה וסגנונות אישיים משיק בית הספר לראשונה בישראלת תוכנית השתלמויות מקצועיות בצרפת ובאירופה. התוכנית מאפשרת לתלמידי בית הספר להשתלם במקצועות הבישול, הקונדיטוריה, האפייה והשוקולד אצל אנשי מקצוע מובילים בעולם ופותחת בפני התלמידים הזדמנות שעד כה היתה שמורה למעטים.
סטאז׳ בצרפת
תוכנית הסטאז׳ היחודית של בית הספר פותחת בפני התלמידים אפשרות לעבוד לצד גדולי היוצרים של זמננו.
סטאז׳ בצרפת
תוכנית הסטאז׳ היחודית של בית הספר פותחת בפני התלמידים אפשרות לעבוד לצד גדולי היוצרים של זמננו.
בזכות הקשרים הענפים של בית הספר עם אנשי המקצוע בכירים בצרפת ולאור החשיבות הרבה בה רואה בית הספר את החשיפה לשיטות עבודה וסגנונות אישיים משיק בית הספר לראשונה בישראלת תוכנית השתלמויות מקצועיות בצרפת ובאירופה. התוכנית מאפשרת לתלמידי בית הספר להשתלם במקצועות הבישול, הקונדיטוריה, האפייה והשוקולד אצל אנשי מקצוע מובילים בעולם ופותחת בפני התלמידים הזדמנות שעד כה היתה שמורה למעטים.
פריז היא ללא עוררין הבירה של הקונדיטוריה העולמית, מקום מושבם של גדולי הקונדיטורים של ימינו. המגמות היצירתיות ושיטות העבודה הנהוגות שם מובילות את הקונדיטוריה העולמית. זו ההבנה שעומדת בבסיסה של תוכנית סטאז׳ זו. לימודי קונדיטוריה אינם שלמים ללא התנסות מעשית. מטרת התוכנית לחשוף את תלמידי בית הספר למתרחש בעולם, לגלות מקרוב תרבות קולינרית אחרת ולהוות מקורות השראה וגירוי מקצועיים.
תוכנית הסטאז׳ היחודית של בית הספר פותחת בפני התלמידים אפשרות לעבוד לצד גדולי היוצרים של זמננו. היא מאפשרת לראשונה בצורה מסודרת לתלמידים ללמוד בקונדיטוריות הטובות בעולם.
צפו בסרטון הסטאז׳ של תום ביטי אצל ניקולה באשייה בפריז >>
רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.
70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת
ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת
70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת
מידע למתעניינים
הקמפוס הקולינרי
סטאז' בצרפת
סימולטור האפייה
מסעדת תרגול לסטודנטים
מלגות לימודים.
קורסי אפייה ולחם
קורס לחם
קורס יסודות האפייה
קורס שמרים 101
לימודי המשך
השתלמויות ממוקדות
קורסים במגמה לקונדיטוריה
לימודי קונדיטוריה רב תחומיים
קורס קונדיטוריה מקצועית / Pro
קורס קונדיטוריה מורחב / Pro Plus
קורס קונדיטוריה בינלאומי
קורסים במגמה לבישול
לימודי שף רב תחומיים
קורס בישול מקצועי / Pro
קורס בישול מורחב / Pro Plus
קורס בישול מתקדם / Chef
קורס בישול בינלאומי
English culinary course
קורסים במגמה לבישול
לימודי שף רב תחומיים
קורס בישול מקצועי / Pro
קורס בישול מורחב / Pro Plus
קורס בישול מתקדם / Chef
קורס בישול בינלאומי
English culinary course
קורסים במגמה לקונדיטוריה
לימודי קונדיטוריה רב תחומיים
קורס קונדיטוריה מקצועית / Pro
קורס קונדיטוריה מורחב / Pro Plus
קורס קונדיטוריה בינלאומי
קורסי אפייה ולחם
קורס לחם
קורס יסודות האפייה
קורס שמרים 101
לימודי המשך
השתלמויות ממוקדות
מידע למתעניינים
הקמפוס הקולינרי
סטאז' בצרפת
סימולטור האפייה
מסעדת תרגול לסטודנטים
מלגות לימודים.