קונדיטוריה ללא חלב - קונדיטוריה ללא סוכר
כיצד יוצרים קינוחים ללא סוכר או ללא חלב בלי להתפשר על האיכות והטעם?
זו שאלה שרוב הקונדיטורים בישראל שואלים את עצמם. במהלך ההשתלמות למדו המשתתפים איך ליצור קונדיטוריה חכמה ויצירתית, ללא שימוש במוצרי חלב או ללא סוכר.
עבודה עם טכניקות מתחום המטבח, שימוש ורסטילי בחומרי גלם, היכרות עם חלופות, הרכבי טעם ושימוש נכון במתכון. כיצד מייצרים חלופות ממוצרים טבעיים. מגוון של מתכונים המשלבים עקרונות הכנה של בצקים פריכים, קרמים, מוסים, עוגות בחושות וגימורים מלוטשים ללא שימוש במוצרי חלב. והכרת מגוון מתכוני בסיס מהם ניתן לייצר מגוון מוצרים: בצק פריך, קרמה, מוס, בסיס קראנצ׳י, עוגות בחושות, גלסאז׳- והכל ללא תוספת סוכר.
קונדיטוריה ללא חלב | ללא סוכר
כיצד יוצרים קינוחים ללא סוכר או ללא חלב בלי להתפשר על האיכות והטעם?
זו שאלה שרוב הקונדיטורים בישראל שואלים את עצמם. במהלך ההשתלמות למדו המשתתפים איך ליצור קונדיטוריה חכמה ויצירתית, ללא שימוש במוצרי חלב או ללא סוכר.
עבודה עם טכניקות מתחום המטבח, שימוש ורסטילי בחומרי גלם, היכרות עם חלופות, הרכבי טעם ושימוש נכון במתכון. כיצד מייצרים חלופות ממוצרים טבעיים. מגוון של מתכונים המשלבים עקרונות הכנה של בצקים פריכים, קרמים, מוסים, עוגות בחושות וגימורים מלוטשים ללא שימוש במוצרי חלב. והכרת מגוון מתכוני בסיס מהם ניתן לייצר מגוון מוצרים: בצק פריך, קרמה, מוס, בסיס קראנצ׳י, עוגות בחושות, גלסאז׳- והכל ללא תוספת סוכר.
רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.
ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת
70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת
ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת
70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת
מידע למתעניינים
הקמפוס הקולינרי
סטאז' בצרפת
סימולטור האפייה
מסעדת תרגול לסטודנטים
מלגות לימודים.
קורסי אפייה ולחם
קורס לחם
קורס יסודות האפייה
קורס שמרים 101
לימודי המשך
השתלמויות ממוקדות
קורסים במגמה לקונדיטוריה
לימודי קונדיטוריה רב תחומיים
קורס קונדיטוריה מקצועית / Pro
קורס קונדיטוריה מורחב / Pro Plus
קורס קונדיטוריה בינלאומי
קורסים במגמה לבישול
לימודי שף רב תחומיים
קורס בישול מקצועי / Pro
קורס בישול מורחב / Pro Plus
קורס בישול מתקדם / Chef
קורס בישול בינלאומי
English culinary course
קורסים במגמה לבישול
לימודי שף רב תחומיים
קורס בישול מקצועי / Pro
קורס בישול מורחב / Pro Plus
קורס בישול מתקדם / Chef
קורס בישול בינלאומי
English culinary course
קורסים במגמה לקונדיטוריה
לימודי קונדיטוריה רב תחומיים
קורס קונדיטוריה מקצועית / Pro
קורס קונדיטוריה מורחב / Pro Plus
קורס קונדיטוריה בינלאומי
קורסי אפייה ולחם
קורס לחם
קורס יסודות האפייה
קורס שמרים 101
מידע למתעניינים
הקמפוס הקולינרי
סטאז' בצרפת
סימולטור האפייה
מסעדת תרגול לסטודנטים
מלגות לימודים.