

קונדיטוריה טבעונית //
איך יוצרים קונדיטוריה חכמה ויצירתית תוך שימוש במגוון רחב של חומרי גלם, תוך שימוש בחומרי גלם ממקור צמחי וללא שימוש בחומרי גלם מן החי. לאורך הקורס נכיר ונטעם מגוון רחב של מוצרים וקינוחים טעימים, יצירתיים ואסתטיים.
-
מנחה הקורס: מורי המגמה לקונדיטוריה
-
תאריך פתיחה: 02.12.2024
-
מספר מפגשים: 4
-
שעות הקורס: 16:00-20:00
-
מחיר הקורס: 2820
קהל יעד
- טבחים וחובבים שמעוניינים ללמוד להכין קינוחים ומאפים טבעוניים מבלי להתפשר על הנראות, הטקסטורה והטעם.
- בוגרי בתי ספר לקונדיטוריה המעוניינים להעמיק את ידיעותיהם ברמה הגבוהה ביותר.

קונדיטוריה טבעונית
במהלך ארבעה מפגשי הדגמה והשראה, נכיר את הקונדיטוריה הטבעונית ומבוסס הצומח (plant based). כיצד יוצרים קינוחים טבעוניים מוקפדים ללא פשרות וללא שימוש במוצרים מן החי. שימוש יצירתי באגוזים, גבינות מן הצומח ,תחליפי ביצה., התפתחויות טכנולוגיות ובחינת העתיד של אחד התחומים החמים ביותר בקולינריה העכשווית.
סגל ביה״ס
את הקורס יעבירו צוות המורים הבכיר של המגמה ללימודי קונדיטוריה.
השתלמויות ולימודי המשך
היכנסו להתרשם ממגוון המסלולים שמציע בית הספר לאנשי מקצוע ולמתקדמים
רוצה להצטרף?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת