

מטבח שף טבעוני // עומר טל
ארבעה מפגשי הדגמה והשראה, בהם נכיר את המטבח הטבעוני, מבוסס הצומח. מבוא לבישול טבעוני מקצועי, צירים ורטבים, תחליפי גבינות וחמאות, עבודה עם אגוזים, מעבר בין חלב, "שמנת" אל גבינות קרמיות וגבינות חצי קשות וקשות, מבוא לפרוביוטיקה/תחליפי בשר, ואיך יוצרים אותו ללא חלבון מן החי/אמולסיות, תחליפי ביצה מתחלבים ובסיס למייצבים.
-
מנחה הקורס: עומר טל
-
תאריך פתיחה: טרם נקבע
-
מספר מפגשים: 4
-
שעות הקורס: 16:00-20:00
-
מחיר הקורס: 2820
קהל יעד
- חובבי בישול המעוניינים להעמיק את ידיעותיהם ברמה הגבוהה ביותר.
- .בוגרי בתי ספר לבישול המעוניינים להחשף לעולם הבישול הטבעוני

מטבח שף טבעוני
מטבח טבעוני, הוא קורס בן ארבעה מפגשים שמטרתו להעניק ידע מקיף ופרקטי בנושא הבישול הטבעוני, תוך התייחסות נרחבת למסורות בישול ולחומרי הגלם המקומיים. הקורס עוסק באחד התחומים החמים והחשובים בעולם הקולינריה העכשווית ומיועד לטבחים ולחובבים המעוניינים להתמחות ולרכוש ידע תיאורטי וטכני מעמיק בנושא.
השתלמויות ולימודי המשך
היכנסו להתרשם ממגוון המסלולים שמציע בית הספר לאנשי מקצוע ולמתקדמים
רוצה להצטרף?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת