

קונדיטוריה ללא סוכר // אורן גירון
כיצד יוצרים קונדיטוריה חכמה ויצירתית, ללא שימוש בסוכר, איך ניתן לשלב חלופות מבלי להתפשר על איכות טעם ונראות.
-
מנחה הקורס: אורן גירון
-
תאריך פתיחה: טרם נקבע מועד נוסף
-
מספר מפגשים: 3
-
שעות הקורס: 16:00-21:00
-
תאריך פתיחה: טרם נקבע מועד נוסף
קהל יעד
- טבחים וחובבים המעוניינים ללמוד להכין קינוחים ומאפים ללא שימוש בסוכר.
- בוגרי בתי ספר לקונדיטוריה המעוניינים להרחיב ולהעמיק את ידיעותיהם ברמה הגבוהה ביותר.

קונדיטוריה ללא סוכר
עבודה עם טכניקות מתחום המטבח, שימוש ורסטילי בחומרי גלם, היכרות עם חלופות, הרכבי טעם ושימוש נכון במתכון. כיצד מייצרים חלופות ממוצרים טבעיים. מגוון של מתכונים המשלבים עקרונות הכנה של בצקים פריכים, קרמים, מוסים, עוגות בחושות וגימורים מלוטשים ללא שימוש במוצרי חלב
השתלמויות נוספות
בית הספר מציע מגוון מסלולים וקורסים שמתעדכנים מעת לעת
רוצה להצטרף?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת