

ימי קולינריה // יונתן רושפלד
השף יונתן רושפלד מחלוצי הקולינריה הישראלית בעל עשרות מסעדות בארץ ובעולם במפגש אינטימי ומוערר השראה עם תלמיד ובוגרי דנון.
-
מנחה הקורס: השף יונתן רושפלד
-
מספר מפגשים: חד פעמי
-
שעות הקורס: 17:00-21:00
-
תאריך פתיחה: 14/05/25
-
מחיר הקורס: 360 ש״ח
קהל יעד
- תלמידי בית הספר ובוגרים שמעוניינים להכיר מקרוב את עולם היצירה של אנשי המקצוע המובילים בישראל.
- חובבי מטבח ששוקלים לימודים מקצועיים.
מועדי מפגשים חדשים מפורסמים מדי מספר ימים
הצצה נדירה אל תוך עולם היצירה הישראלי
סדרת ההרצאות "שני קולינריה" של דנון היא חוויה יוצאת דופן של השראה קולינרית, בה מתארחים השפים והקונדיטורים המובילים בישראל. כל מפגש הוא הזדמנות נדירה להיחשף לעולמם האישי והמקצועי של היוצרים שמעצבים את המטבח המקומי – דרך הדגמה חיה, שיחה פתוחה, והסיפורים שמרכיבים את תפיסת העולם של כל שף. ההדגמות מתקיימות בפורמט של הדגמה וטעימות, רגעים מעוררי השראה שמחברים בין ידע, יצירתיות ותשוקה אמיתית למקצוע.
יונתן רושפלד
שף יונתן רושפלד הוא אחת הדמויות המשפיעות והייחודיות בעולם הקולינריה הישראלי. עם שובו לישראל, ביסס את מעמדו כאחד השפים הבולטים בארץ – בזכות גישה יצירתית, דיוק בלתי מתפשר, וטביעת יד ברורה בכל צלחת. רושפלד הוביל מסעדות עטורות פרסים, יצר סגנון אישי המזוהה איתו בכל טכניקה וטעם, והפך לדמות מעוררת השראה בקרב שפים צעירים וסטודנטים לבישול. נוכחותו בדנון מביאה עמה עומק מקצועי, ניסיון בינלאומי וראייה קולינרית פורצת דרך.
מפגשים קרובים בסדרה
בואו להכיר את האנשים שעושים את הקולינריה הישראלית
רוצה להצטרף?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת