

קורס פיציולו מקצועי // אלסנדרו לוסטוקו
תחום הפיצה בישראל ממשיך להתפתח. משנה לשנה הרמה עולה והביקוש לפיצה איכותית רק גובר. השף אלסנדרו, אחד ממומחי הפיצה הגדולים בעולם יגיע להעביר קורס פיציולו מקצועי.
-
מנחה הקורס: אלסנדרו לוסטוקו
-
מספר מפגשים: 4
-
שעות הקורס: 10:00-15:00
-
תאריך פתיחה: טרם נקבע מועד נוסף
קהל יעד
- קונדיטורים וחובבי אפיה שרוצים ללמוד טכניקות חדשות
- .פיציולאוים שרוצים לשפר את היכולות שלהם וללמוד טכניקות חדשות ממאסטר פיצה
קורס פיציולו מקצועי
הקורס יעסוק בשיטות עבודה והכנה עדכניות ומסורתיות לפיצה רומאית ופיצה נפוליטנית ויציג גם אסקולות חדשות כמו פיצה גורמה. הוא יכלול מבוא לעולם הקמחים ולתהליכי היצור והאפייה.
השתלמויות ולימודי המשך
בית הספר מציע מגוון מסלולים וקורסים שמתעדכנים מעת לעת
רוצה להצטרף?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת