

קורס קצבות // ירון קסטנבוים
התמחות ממוקדת וייחודית בהנחיית ירון קסטנבוים, אחד מאנשי הבשר המוערכים בארץ. מטרתה המרכזית להעניק ידע מקיף ועדכני בכל הקשור לבחירה, טיפול, יישון והכנה של חלקי הבקר השונים.
-
מנחה הקורס: ירון קסטנבוים
-
מספר מפגשים: 3
-
שעות הקורס: 16:00-20:00
-
תאריך פתיחה: טרם נקבע מועד נוסף
קהל יעד
- בוגרי בתי ספר לבישול המעניין להתמחות בתחום הבשר
- אנשי מקצוע וחובבי בשר שרוצים היכרות מקצועית ומעמיקה עם חומר הגלם המופלא הזה

קורס קצבות - בשר בקר
קורס בן שלושה מפגשים בפורמט של הרצאה, הדגמה וטעימות בתחום הבקר בהנחיית ירון קסטנבאום בעל קצביית מיטמרקט ומסעדת M25. בקורס נחשף לתפיסה הקולינרית הייחודית שמביא עמו ירון, תוך התמחות באחד התחומים החשובים בעולם הקולינריה.
השתלמויות נוספות
בית הספר מציע מגוון מסלולים וקורסים שמתעדכנים מעת לעת
רוצה להצטרף?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת