התקשרו
התקשרו
0778054428
מקסנב ברבו בדנון
מקסנס ברבו בית ספר דנון

הפטיסרי של מקסנס ברבו // מקסנס ברבו

ביקורו הראשון של הקונדיטור הצעיר ופורץ הדרך מפריז, הקורס סיפק הצצה לעולמו היצירתי של הקונדיטור הצעיר, דרך מנות דגל ממטבחו האישי, הזדמנות לפגוש באחד מאנשי המקצוע המעניינים של זמננו.

  • מנחה הקורס: מקסנס ברבו
  • מספר מפגשים: 3
  • שעות הקורס: 9:00-15:00
  • תאריך פתיחה: טרם נקבע מועד נוסף

קהל יעד

  • השתלמות חובה לכל קונדיטור וקונדיטורית
  • אנשי מקצוע המעוניינים להחשף לטכניקות חדשות.

השתלמות פטיסרי עם מקסנס ברבו

עולם היצירה של מקסנס ברבו

כיתת האומן עם השף קונדיטור מקסנס ברבו שהגיע היישר מפריז על מנת לחלוק לחלוק עם המשתתפים את תפישת עולמו הקולינרית. ההשתלמות מיועדת לאנשי מקצוע וקונדיטורים אשר מעוניינים לשאוב השראה ולהיחשף לחוד החנית של היצירה הצרפתית בת זמננו.

מקסנס ברבו

מקסנס ברבו

ברבו השף קונדיטור הראשי של מלון השנגרילה המפורסם, נחשב לאחד מהקונדיטורים הצעירים והמעניינים ביותר בפריז, בזכות הטכניקות אשר מייחדות את יצירותיו ומעניקות להן גוון חדשני ומיוחד. ברבו זוכה למקום של כבוד בהיכל התהילה של הקונדיטוריה הצרפתית בת זמננו ומהווה השראה עבור קונדיטורים צעירים רבים.

השתלמויות נוספות

בית הספר מציע מגוון מסלולים וקורסים שמתעדכנים מעת לעת

  • קורס שוקולד

    השתלמות חו״ל

    פיליפ ברטרנד

    הסתיים
  • גלידה וג׳לטו

    השתלמות חו״ל

    אלברטו פרנזולין

    הסתיים
  • פיליפ קונטיצ׳יני

    השתלמות חו״ל

    פיליפ קונטנציני

    הסתיים
  • בולונז׳רי צרפתי

    השתלמות חו״ל

    פיליפ הרמנייה

    הסתיים
  • ג׳פרי קנייה

    השתלמות חו״ל

    ג׳פרי קנייה

    הסתיים
  • סדריק גרולה

    השתלמות חו״ל

    סדריק גרולה

    הסתיים
  • פיציולו

    השתלמות חו״ל

    אלסנדרו לוסטוקו

    הסתיים

רוצה להצטרף?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת

* שדות חובה
אישור דיוור שיווקי