

קורס ג׳לטו איטלקי // אלברטו פרנזולין
קורס ג׳לטו מקצועי הכולל הכנה של מתכוני גלידה שונים - גלידות רכות, גלידות יוגורט וסורבטים, וגם מוצרים משלימים מעולם הקונדיטוריה.
-
מנחה הקורס: אלברטו פרנזולין
-
מספר מפגשים: 3
-
שעות הקורס: 10:00-15:00
קהל יעד
- בוגרי בתי ספר לקונדיטוריה שרוצים להחשף לעולם שלם של יצירה.
- אנשי מקצוע מתחום הגלידה שרוצים לשפר את היכולות שלהם ולהחשף לטכניקות חדשות.

קורס ג׳לטו איטלקי
אמנות הכנת הג׳לטו, כיצד ניתן ליצור מתכונים חדשים בעזרת חומרי הגלם שעומדים לרשותנו, כולל היכרות תיאורטית ומעשית עם מרכיבי הגלידה, הבנת תפקידיהם של החומרים השונים ושל יחסי הגומלין ביניהם, עבודה נכונה עם מייצבים, בסיסים, היכרות עם מונחי יסוד וציוד מקצועי כולל הכנה של מתכוני גלידה שונים - גלידות רכות, גלידות יוגורט וסורבטים, וגם מוצרים משלימים מעולם הקונדיטוריה.

אלברטו פרנזולין
מאסטר ג׳לטייר אלברטו פרנזולין, מי שמשמש בשנים האחרונות כמנהל ההדרכות של חברת ״פברי״ האיטלקית יעביר קורס בנושא ג׳לטו איטלקי.
השתלמויות נוספות
בית הספר מציע מגוון מסלולים וקורסים שמתעדכנים מעת לעת
רוצה להצטרף?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת