

מבוא לניהול עסקי מזון // יעל קפלן
בעלי עסקים רבים כבר יודעים שיועץ עסקי טוב וליווי ייעוצי הם אלו שיכולים לשפר את ביצועי העסק ולאפשר עסק רווחי לטווח הארוך.
-
מנחה הקורס: יעל קפלן
-
תאריך פתיחה: 28.04.25
-
מספר מפגשים: 4
-
שעות הקורס: 17:00-20:00
-
מחיר הקורס: 2800
קהל יעד
- תלמידי ובוגרי דנון המעוניינים לבחון השתלבות במטבח המקצועי.
- תלמידי ובוגרי דנון, בעלי עסק בתחום המזון .

מבוא לניהול עסקי מזון
ארבעה מפגשים עיוניים עם המרצה יעל קפלן עם למעלה מ20 שנות ניסון בעולם היזמות העסקית במהלך הקורס נלמד על הקמה וניהול של עסקי מזון, הגדרת קהלי יעד, בניית קו מוצרים, עצי מוצר, תמחור, עלויות הקמה ותפעול ובניית תוכנית שיווק.

יעל קפלן
יעל, מרצה עם ניסיון של למעלה מ 25 שנה, נותנת כלים ומלמדת להשתמש בהם כדי לנהל עסק יציב לטווח ארוך תוך הבנת כל התהליכים ובניית שיטות עבודה.
השתלמויות ולימודי המשך
היכנסו להתרשם ממגוון המסלולים שמציע בית הספר לאנשי מקצוע ולמתקדמים.
רוצה להצטרף?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת