

קונדיטוריה ללא חלב // אורן גירון
שאלה שרוב הקונדיטורים בישראל שואלים את עצמם זו איך יוצרים קינוחים ללא חלב בלי להתפשר על האיכות והטעם? במהלך ההשתלמות נלמד כיצד יוצרים קונדיטוריה חכמה ויצירתית, ללא שימוש במוצרי חלב.
-
מנחה הקורס: אורן גירון
-
מספר מפגשים: 3
-
שעות הקורס: 16:00-21:00
-
תאריך פתיחה: טרם נקבע מועד נוסף
קהל יעד
- טבחים וחובבים המעוניינים ללמוד להכין קינוחים ומאפים ללא שימוש במוצרי חלב מבלי להתפשר.
- בוגרי בתי ספר לקונדיטוריה המעוניינים להעמיק את ידיעותיהם ברמה הגבוהה ביותר.

קונדיטוריה ללא חלב
עבודה עם טכניקות מתחום המטבח, שימוש ורסטילי בחומרי גלם, היכרות עם חלופות, הרכבי טעם ושימוש נכון במתכון. כיצד מייצרים חלופות ממוצרים טבעיים. מגוון של מתכונים המשלבים עקרונות הכנה של בצקים פריכים, קרמים, מוסים, עוגות בחושות וגימורים מלוטשים ללא שימוש במוצרי חלב.
השתלמויות נוספות
בית הספר מציע מגוון מסלולים וקורסים שמתעדכנים מעת לעת
רוצה להצטרף?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת