

שמרים למתקדמים // יניב תמרי
ההשתלמות למתקדמים הכוללת היכרות עם מגוון מאפים שונים, חלקם קלאסים וחלקם מודרנים. תוך כדי מתן דגש על אופן הכנת המאפים כולל שיטות כריכה שונות, גלגול התפחה אפייה
-
מנחה הקורס: יניב תמרי
-
מספר מפגשים: 2
-
שעות הקורס: 17:00-21:00
-
מחיר הקורס: 1600
-
תאריך פתיחה: טרם נקבע מועד נוסף
קהל יעד
- בוגרי בתי ספר לקונדיטוריה הרוצים לשפר את היכולות שלהם בתחום האפייה.
- קונדיטורים המעוניינים לרכוש ידע מעמיק בתחום.

שמרים למתקדמים
אומנות ה Viennoiserie הצרפתי נהנית מפריחה מחודשת בשנים האחרונות. אופים וקונדיטורים צעירים ופורצי דרך, מפיחים חיים חדשים במסורת הכל כך עשירה ומגוונות של תחום מרתק זה.
השתלמויות ולימודי המשך
היכנסו להתרשם ממגוון המסלולים שמציע בית הספר לאנשי מקצוע ולמתקדמים
רוצה להצטרף?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת