התקשרו
התקשרו
0778054428
תומר טל, שני קולינריה בדנון בית הספר למצוינות קולינרית
תומר טל שני קולינריה בדנון

ימי קולינריה // סדרת השתלמויות עם השפים המובילים של ישראל

שני קולינריה היא סדרת מפגשי השראה בהנחיית אנשי המקצוע המובילים של הקולינריה הישראלית. שפים, קונדיטורים ואנשי מקצוע מחזית העשייה הקולינרית שמגיעים לבית הספר לחלוק עם התלמידים והבוגרים של דנון את הסיפור שלהם תפיסת העולם המקצועית שלהם.

  • מנחה הקורס: השפים המובילים בישראל
  • מספר מפגשים: חד פעמי
  • שעות הקורס: 17:00-21:00
  • תאריך פתיחה: משתנה
  • מחיר הקורס: 360 ש״ח

קהל יעד

  • תלמידי בית הספר ובוגרים שמעוניינים להכיר מקרוב את עולם היצירה של אנשי המקצוע המובילים בישראל.
  • טבחים וקונדיטורים שמעוניינים להשתלם.
  • חובבי מטבח ששוקלים לימודים מקצועיים.

מועדי מפגשים חדשים מפורסמים מדי מספר ימים

הצצה נדירה אל תוך עולם היצירה הישראלי

סדרת ההרצאות "שני קולינריה" של דנון היא חוויה יוצאת דופן של השראה קולינרית, בה מתארחים השפים והקונדיטורים המובילים בישראל. כל מפגש הוא הזדמנות נדירה להיחשף לעולמם האישי והמקצועי של היוצרים שמעצבים את המטבח המקומי – דרך הדגמה חיה, שיחה פתוחה, והסיפורים שמרכיבים את תפיסת העולם של כל שף. ההדגמות האינטימית מיועדות לתלמידי ולבוגרי דנון, לצד קהל מצומצם של שפים חובבים ואנשי מקצוע. אלה הם רגעים מעוררי השראה שמחברים בין ידע, יצירתיות ותשוקה אמיתית למקצוע.

השפים והיוצרים הקולינריים של ישראל

חיים כהן / ארז קומרובסקי / תומר טל / הילל תווקולי / יונתן רושפלד / גיל דהאן / ניר מסיקה / מיקי שמו / מיכאל גרטופבקי / יחי זינו / תמר כהן צדק / מושיק רוט / אייל שני / גיא אריש / מושיקו גמליאל / בנצי ארבל / מתן אברהמס / רז רהב / ירון קסטנבאום / ענר בן רפאל / אלון שבו ועוד רבים נוספים

מפגשים קרובים בסדרה

בואו להכיר את האנשים שעושים את הקולינריה הישראלית

  • יונתן רושפלד

    ימי קולינריה

    יונתן רושפלד

    14 מאי
  • אייל שני

    ימי קולינריה

    אייל שני

    הסתיים

רוצה להצטרף?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת

* שדות חובה
אישור דיוור שיווקי