התקשרו
התקשרו
0778054428
סקוליארד של דנון במה לקולינריה בנמל תל אביב

הסקוליארד - הבמה של תלמידי דנון

כמו בבתי הספר הקולינריים המובילים בעולם, גם בקמפוס של דנון פועלת מסעדה ייחודית המופעלת על ידי תלמידי בית הספר. בימי חמישי בערב מבשלים תלמידי המגמה לבישול ארוחת כחלק בלתי נפרד מתהליך הלמידה. הארוחות בסקוליארד פתוחות לקהל הרחב ומציעות הצצה לעולם היצירה המגוון של בית הספר. בימי שישי פועל ה"סקוליארד" כמאפייה ובית קפה, המזמין את מבקרי נמל תל אביב לטעום ממגוון לחמים ומאפים ייחודיים של תלמידי מגמת הקונדיטוריה.

חמישי רסטו

הארוחות במסעדת ה״סקוליארד״ הן חלק מתכנית הלימודים ומאפשרות לתלמידים לתרגל סרוויס אמיתי כבר בשלבים הראשונים של הכשרתם. העבודה לצד שף מאיר דנון וסגל השפים הבכיר של בית הספר והחשיפה לתהליכי המחקר והפיתוח סביב הארוחות, מעניקה לתלמידים ולקהל חוויה קולינרית ברמה הגבוהה ביותר ומעוררת השראה לחדשנות ויצירה. בימי חמישי בערב מבשלים תלמידי המגמה לבישול ארוחת רסטו של טבחים. התפריט קבוע מראש וכולל 5 מנות לחלוקה. המנות וסגנון הארוחה משתנה ומושפע מעונת השנה וממצב הרוח שלנו.

שישי פטיסרי

שישי פטיסרי הוא פרויקט ייחודי וראשון מסוגו, שנוצר במסגרת מגמת הקונדיטוריה של דנון. במהלך הלילה שבין חמישי לשישי, תלמידי המגמה מתנסים באפיית מגוון רחב של מאפים, עוגות, קינוחים ולחמים, הנמכרים לקהל הרחב במסגרת פופ-אפ שבועי בנמל תל אביב. הפרויקט מהווה חלק מרכזי בתהליך ההכשרה של התלמידים, המשלב בין תרגול מעשי בתנאי אמת לבין חשיפה להיבטים עסקיים, תפעוליים ויצירתיים בעולם הקונדיטוריה. עבור הקהל, שישי פטיסרי מהווה הזדמנות מיוחדת לטעום את פרי היצירה של הדור הבא בקונדיטוריה הישראלית, תוך חיבור למגמות עכשוויות ויצירה של קונדיטוריה מקומית וחדשנית.

רוצה להצטרף?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת

* שדות חובה
אישור דיוור שיווקי