בצקי שמרים מתקדמים הכנת בצקי שמרים ברמה מקצועית מחייבת שליטה מעמיקה בטכניקות של התפחה, עיבוד ושימור המרקם האוורירי, תוך שמירה על אחידות, נראות ואיכות. ביחידה זו תכירו שיטות עבודה מתקדמות ליצירת מאפים יוצאי דופן, תוך דגש על הבנת התהליכים הפיזיקליים והכימיים המתרחשים בבצק ובזמן האפייה.
עוגות בוטיק הכנת עוגות בוטיק דורשת שליטה מוחלטת בטכניקות מתקדמות, ידע מעמיק במרקמים, טעמים, פרזנטציה, ויכולת להשיג רמת גימור מושלמת בכל פרט. הכנת עוגות בוטיק היא אמנות שמחברת בין יצירתיות, ידע וטכניקה. ביחידה זו, תתנסו בכל שלבי העבודה מהכנת הבסיסים ועד לעיצוב וגימור עם טכניקות מתקדמות וחדשניות.
קינוחים ומנות אחרונות קינוחים ומנות אחרונות הם לא רק חלק מסיום הארוחה- הם יצירה קולינרית שלמה המשלבת טכניקות מדויקות, איזון טעמים ויצירת חוויות בלתי נשכחות. קונדיטור מקצועי חייב להכיר את תחום הקינוחים על מגוון סגנונותיו ולשלוט במיומנויות שונות ומתקדמות כדי ליצור מנות ייחודיות המתאימות למגוון סגנונות אירוח. ביחידה זו תלמדו להכין קינוחים קלאסיים ומודרניים המשלבים בין טכניקות קונדיטוריה מתקדמות לשיקול דעת קולינרי ועיצובי.
קונדיטוריה לבנטינית הקונדיטוריה הלבנטינית מציעה עולם טעמים עשיר, מלא בהשפעות תרבותיות שונות שהשפיעו על המטבח האזורי במשך מאות שנים. מדובר באומנות הכנת קינוחים ומאפים המבוססים על חומרי גלם מקומיים, שמייצגים את עושר המסורת הקולינרית של המזרח התיכון. ביחידה זו, תלמדו את יסודות הקונדיטוריה הלבנטינית, תכירו את השיטות והטכניקות המסורתיות שמאחוריהם, תוך שילוב של טעמים אינטרפרטציות מודרניות.
סימולטור לקונדיטוריה היא יחידת לימוד מעשית, שמהווה את פרויקט הדגל של מגמת הקונדיטוריה והאפייה. במסגרת יחידת לימוד זו, תלמידי המגמה מפתחים, אופים ומוכרים בלילה שבין חמישי לשישי מגוון רחב של מאפים, עוגות ולחמים לקהל הרחב. העבודה בסימולטור מספקת הזדמנות ללמוד מהקונדיטורים והמורים המובילים בתחום, לחוות את הדינמיקה של עולם האפייה המודרני, ולפתח את יכולותיכם המקצועיות והיצירתיות בהכנת מאפים שמותאמים לשוק המודרני, תוך שמירה על ערכים של איכות ומצוינות.
קונדיטוריה בת זמננו מציבה אתגר חדש ומרגש עבור קונדיטורים בכל רחבי העולם, בכך שהם נדרשים לשלב בין המסורת הקלאסית לבין חדשנות, טכנולוגיה ויצירתיות. ביחידה זו, תחשפו לטרנדים החמים בעולם הקונדיטוריה המודרנית, תכירו את ההתפתחויות הטכנולוגיות שמשפיעות על עולם הקינוחים והמאפים, ואת הדרך שבה הקונדיטורים המובילים מצליחים לשלב חומרי גלם עכשוויים, טכניקות חדשות והשראה מעולם התרבות והאומנות.
גלידה היא אמנות קולינרית שמבוססת על שילוב בין טכניקות מדעיות לבין יצירתיות אינסופית. תחום הגלידה נמצא בפריחה אדירה בשנים האחרונות, עם מגוון טעמים, מרקמים וטרנדים חדשניים, מה שהופך אותה לקינוח פופולרי ומבוקש בכל רחבי העולם. ביחיד זו תחשפו לעולם המורכב והעשיר של הגלידה, תכירו את מרכיביה השונים ותלמדו איך להכין גלידות בעבודת יד, תוך שליטה מלאה בטכניקות ותרכובות חומרי הגלם.
טכנולוגיה לקונדיטורים הטכנולוגיה בימינו משנה את פני הקונדיטוריה המודרנית ומביאה עמה אפשרויות חדשות ומרתקות ליצירת קינוחים ומאפים ברמות גימור גבוהות, מדויקות וחדשניות. הקונדיטורים של היום חייבים לשלוט גם במדע שמאחורי הטכנולוגיה כדי להצליח להתאים את עצמם לשוק המתפתח ולהעניק ללקוחות חוויות חדשות ומיוחדות. ביחידה זו תלמדו כיצד לשלב טכנולוגיות מתקדמות בתהליכי ההכנה והאפייה, לשדרג טכניקות קלאסיות ולהכיר את המדע שמאחורי העשייה.
קונדיטוריה עולמית הדרך להרחבת האופקים מתחילה בהבנה של הקשר העמוק בין אוכל, תרבות ומסורת. היכרות עם הקונדיטוריה העולמית מאפשרת להעשיר את סל הכלים והטכניקות ולבסס את היסודות שעליהם תיבנה השפה, הזהות והיצירתיות האישית. ביחידה זו תלמדו את המאפיינים הייחודיים של קונדיטוריות מכל רחבי העולם, כגון הקונדיטוריה הצרפתית, האיטלקית, היפנית, המזרח תיכונית, ועוד. תפתחו הבנה מעמיקה של השפעות תרבותיות, חומרי גלם מקומיים ושיטות עבודה המאפיינות כל מדינה ותרבות, ותתרגלו טכניקות מתקדמות להפקת קינוחים מגוונים.
טכניקות מתקדמות ההבנה והשליטה בטכניקות מתקדמות בקונדיטוריה הן מפתח ליכולת ליצור מאפים ומנות ברמת גימור גבוהה, תוך שמירה על דיוק ואחידות בטעמים, מרקמים ופרזנטציה. ביחידת לימוד זו נתמקד בהעמקת הידע ושיפור המיומנויות הבסיסיות. במהלך השיעורים תתנסו בטכניקות מתקדמות, תחשפו לחומרי גלם חדשים ותפתחו יכולת לשלב בין מסורת ויישומים מודרניים כדי ליצור מנות ומאפים וצאי דופן.