התקשרו
התקשרו
0778054428
קורס קונדיטוריה פרו בדנון
קורס קונדיטוריה פרו

קורס קונדיטוריה פרו //

לרכוש מקצוע בחצי שנה בלבד

הצעד הראשון שלכם לעולם הקונדיטוריה המקצועית מתחיל כאן. קורס קונדיטוריה זה מציע תכנית לימודים מעמיקה ומתקדמת המשלבת טכניקות קלאסיות ומודרניות, עם דגש על יצירתיות, דיוק ומצוינות. הקורס כולל הכשרה מעשית תוך חשיפה לטכניקות מתקדמות, שימוש בחומרי גלם איכותיים, והכנת מאפים, עוגות וממתקים ברמה הגבוהה ביותר. במהלך הקורס תלמדו להכיר את עולם הקונדיטוריה בצורה מקצועית ומעמיקה, ובכך תכינו את עצמכם להשתלבות מיידית בתחום.

  • שעות לימוד: 748
  • מספר מפגשים: 46
  • שעות הקורס: בוקר / אחה״צ
  • משך הלימודים: 6-12 חודשים
  • מנחה הקורס: סגל המגמה לקונדיטוריה

קהל יעד

  • חובבים וקונדיטורים מתחילים המעוניינים להתמקצע ולפתח קריירה בתחום
  • חובבים המעוניינים לרכוש ידע מקיף ומקצועי ללא פשרות

בסיום הקורס יכולים המשתתפים להמשיך ישירות למסלול שף

בצקי שמרים מתקדמים

עוגות בוטיק

קינוחים ומנות אחרונות

קונדיטוריה לבנטינית

סימולטור לקונדיטוריה

קונדיטוריה בת זמננו

גלידה

טכנולוגיה לקונדיטורים

קונדיטוריה עולמית

טכניקות מתקדמות

השתלמות פטיסרי עם מקסנס ברבו

נושאי הקורס

בצקי שמרים מתקדמים הכנת בצקי שמרים ברמה מקצועית מחייבת שליטה מעמיקה בטכניקות של התפחה, עיבוד ושימור המרקם האוורירי, תוך שמירה על אחידות, נראות ואיכות. ביחידה זו תכירו שיטות עבודה מתקדמות ליצירת מאפים יוצאי דופן, תוך דגש על הבנת התהליכים הפיזיקליים והכימיים המתרחשים בבצק ובזמן האפייה.
עוגות בוטיק הכנת עוגות בוטיק דורשת שליטה מוחלטת בטכניקות מתקדמות, ידע מעמיק במרקמים, טעמים, פרזנטציה, ויכולת להשיג רמת גימור מושלמת בכל פרט. הכנת עוגות בוטיק היא אמנות שמחברת בין יצירתיות, ידע וטכניקה. ביחידה זו, תתנסו בכל שלבי העבודה מהכנת הבסיסים ועד לעיצוב וגימור עם טכניקות מתקדמות וחדשניות.
קינוחים ומנות אחרונות קינוחים ומנות אחרונות הם לא רק חלק מסיום הארוחה- הם יצירה קולינרית שלמה המשלבת טכניקות מדויקות, איזון טעמים ויצירת חוויות בלתי נשכחות. קונדיטור מקצועי חייב להכיר את תחום הקינוחים על מגוון סגנונותיו ולשלוט במיומנויות שונות ומתקדמות כדי ליצור מנות ייחודיות המתאימות למגוון סגנונות אירוח. ביחידה זו תלמדו להכין קינוחים קלאסיים ומודרניים המשלבים בין טכניקות קונדיטוריה מתקדמות לשיקול דעת קולינרי ועיצובי.
קונדיטוריה לבנטינית הקונדיטוריה הלבנטינית מציעה עולם טעמים עשיר, מלא בהשפעות תרבותיות שונות שהשפיעו על המטבח האזורי במשך מאות שנים. מדובר באומנות הכנת קינוחים ומאפים המבוססים על חומרי גלם מקומיים, שמייצגים את עושר המסורת הקולינרית של המזרח התיכון. ביחידה זו, תלמדו את יסודות הקונדיטוריה הלבנטינית, תכירו את השיטות והטכניקות המסורתיות שמאחוריהם, תוך שילוב של טעמים אינטרפרטציות מודרניות.
סימולטור לקונדיטוריה היא יחידת לימוד מעשית, שמהווה את פרויקט הדגל של מגמת הקונדיטוריה והאפייה. במסגרת יחידת לימוד זו, תלמידי המגמה מפתחים, אופים ומוכרים בלילה שבין חמישי לשישי מגוון רחב של מאפים, עוגות ולחמים לקהל הרחב. העבודה בסימולטור מספקת הזדמנות ללמוד מהקונדיטורים והמורים המובילים בתחום, לחוות את הדינמיקה של עולם האפייה המודרני, ולפתח את יכולותיכם המקצועיות והיצירתיות בהכנת מאפים שמותאמים לשוק המודרני, תוך שמירה על ערכים של איכות ומצוינות.
קונדיטוריה בת זמננו מציבה אתגר חדש ומרגש עבור קונדיטורים בכל רחבי העולם, בכך שהם נדרשים לשלב בין המסורת הקלאסית לבין חדשנות, טכנולוגיה ויצירתיות. ביחידה זו, תחשפו לטרנדים החמים בעולם הקונדיטוריה המודרנית, תכירו את ההתפתחויות הטכנולוגיות שמשפיעות על עולם הקינוחים והמאפים, ואת הדרך שבה הקונדיטורים המובילים מצליחים לשלב חומרי גלם עכשוויים, טכניקות חדשות והשראה מעולם התרבות והאומנות.
גלידה היא אמנות קולינרית שמבוססת על שילוב בין טכניקות מדעיות לבין יצירתיות אינסופית. תחום הגלידה נמצא בפריחה אדירה בשנים האחרונות, עם מגוון טעמים, מרקמים וטרנדים חדשניים, מה שהופך אותה לקינוח פופולרי ומבוקש בכל רחבי העולם. ביחיד זו תחשפו לעולם המורכב והעשיר של הגלידה, תכירו את מרכיביה השונים ותלמדו איך להכין גלידות בעבודת יד, תוך שליטה מלאה בטכניקות ותרכובות חומרי הגלם.
טכנולוגיה לקונדיטורים הטכנולוגיה בימינו משנה את פני הקונדיטוריה המודרנית ומביאה עמה אפשרויות חדשות ומרתקות ליצירת קינוחים ומאפים ברמות גימור גבוהות, מדויקות וחדשניות. הקונדיטורים של היום חייבים לשלוט גם במדע שמאחורי הטכנולוגיה כדי להצליח להתאים את עצמם לשוק המתפתח ולהעניק ללקוחות חוויות חדשות ומיוחדות. ביחידה זו תלמדו כיצד לשלב טכנולוגיות מתקדמות בתהליכי ההכנה והאפייה, לשדרג טכניקות קלאסיות ולהכיר את המדע שמאחורי העשייה.
קונדיטוריה עולמית הדרך להרחבת האופקים מתחילה בהבנה של הקשר העמוק בין אוכל, תרבות ומסורת. היכרות עם הקונדיטוריה העולמית מאפשרת להעשיר את סל הכלים והטכניקות ולבסס את היסודות שעליהם תיבנה השפה, הזהות והיצירתיות האישית. ביחידה זו תלמדו את המאפיינים הייחודיים של קונדיטוריות מכל רחבי העולם, כגון הקונדיטוריה הצרפתית, האיטלקית, היפנית, המזרח תיכונית, ועוד. תפתחו הבנה מעמיקה של השפעות תרבותיות, חומרי גלם מקומיים ושיטות עבודה המאפיינות כל מדינה ותרבות, ותתרגלו טכניקות מתקדמות להפקת קינוחים מגוונים.
טכניקות מתקדמות ההבנה והשליטה בטכניקות מתקדמות בקונדיטוריה הן מפתח ליכולת ליצור מאפים ומנות ברמת גימור גבוהה, תוך שמירה על דיוק ואחידות בטעמים, מרקמים ופרזנטציה. ביחידת לימוד זו נתמקד בהעמקת הידע ושיפור המיומנויות הבסיסיות. במהלך השיעורים תתנסו בטכניקות מתקדמות, תחשפו לחומרי גלם חדשים ותפתחו יכולת לשלב בין מסורת ויישומים מודרניים כדי ליצור מנות ומאפים וצאי דופן.

בצקי שמרים מתקדמים

התמחות בעולם השמרים

הכנת בצקי שמרים ברמה מקצועית מחייבת שליטה מעמיקה בטכניקות של התפחה, עיבוד ושימור המרקם האוורירי, תוך שמירה על אחידות, נראות ואיכות. ביחידה זו תכירו שיטות עבודה מתקדמות ליצירת מאפים יוצאי דופן, תוך דגש על הבנת התהליכים הפיזיקליים והכימיים המתרחשים בבצק ובזמן האפייה.

עוגות בוטיק

עוגות ראווה וטכניקות מתקדמות

הכנת עוגות בוטיק דורשת שליטה מוחלטת בטכניקות מתקדמות, ידע מעמיק במרקמים, טעמים, פרזנטציה, ויכולת להשיג רמת גימור מושלמת בכל פרט. הכנת עוגות בוטיק היא אמנות שמחברת בין יצירתיות, ידע וטכניקה. ביחידה זו, תתנסו בכל שלבי העבודה מהכנת הבסיסים ועד לעיצוב וגימור עם טכניקות מתקדמות וחדשניות.

קינוחים ומנות אחרונות

קינוחי מסעדה

קינוחים ומנות אחרונות הם לא רק חלק מסיום הארוחה- הם יצירה קולינרית שלמה המשלבת טכניקות מדויקות, איזון טעמים ויצירת חוויות בלתי נשכחות. קונדיטור מקצועי חייב להכיר את תחום הקינוחים על מגוון סגנונותיו ולשלוט במיומנויות שונות ומתקדמות כדי ליצור מנות ייחודיות המתאימות למגוון סגנונות אירוח. ביחידה זו תלמדו להכין קינוחים קלאסיים ומודרניים המשלבים בין טכניקות קונדיטוריה מתקדמות לשיקול דעת קולינרי ועיצובי.

קונדיטוריה לבנטינית

ממתקים וקינוחים מאזור הלבנט

הקונדיטוריה הלבנטינית מציעה עולם טעמים עשיר, מלא בהשפעות תרבותיות שונות שהשפיעו על המטבח האזורי במשך מאות שנים. מדובר באומנות הכנת קינוחים ומאפים המבוססים על חומרי גלם מקומיים, שמייצגים את עושר המסורת הקולינרית של המזרח התיכון. ביחידה זו, תלמדו את יסודות הקונדיטוריה הלבנטינית, תכירו את השיטות והטכניקות המסורתיות שמאחוריהם, תוך שילוב של טעמים אינטרפרטציות מודרניות.

סימולטור לקונדיטוריה

התנסות מעשית ביצור ותפעול

היא יחידת לימוד מעשית, שמהווה את פרויקט הדגל של מגמת הקונדיטוריה והאפייה. במסגרת יחידת לימוד זו, תלמידי המגמה מפתחים, אופים ומוכרים בלילה שבין חמישי לשישי מגוון רחב של מאפים, עוגות ולחמים לקהל הרחב. העבודה בסימולטור מספקת הזדמנות ללמוד מהקונדיטורים והמורים המובילים בתחום, לחוות את הדינמיקה של עולם האפייה המודרני, ולפתח את יכולותיכם המקצועיות והיצירתיות בהכנת מאפים שמותאמים לשוק המודרני, תוך שמירה על ערכים של איכות ומצוינות.

קונדיטוריה בת זמננו

מבוא לקונדיטוריה מודרנית

מציבה אתגר חדש ומרגש עבור קונדיטורים בכל רחבי העולם, בכך שהם נדרשים לשלב בין המסורת הקלאסית לבין חדשנות, טכנולוגיה ויצירתיות. ביחידה זו, תחשפו לטרנדים החמים בעולם הקונדיטוריה המודרנית, תכירו את ההתפתחויות הטכנולוגיות שמשפיעות על עולם הקינוחים והמאפים, ואת הדרך שבה הקונדיטורים המובילים מצליחים לשלב חומרי גלם עכשוויים, טכניקות חדשות והשראה מעולם התרבות והאומנות.

גלידה

מבוא לעולם הגלידה

היא אמנות קולינרית שמבוססת על שילוב בין טכניקות מדעיות לבין יצירתיות אינסופית. תחום הגלידה נמצא בפריחה אדירה בשנים האחרונות, עם מגוון טעמים, מרקמים וטרנדים חדשניים, מה שהופך אותה לקינוח פופולרי ומבוקש בכל רחבי העולם. ביחיד זו תחשפו לעולם המורכב והעשיר של הגלידה, תכירו את מרכיביה השונים ותלמדו איך להכין גלידות בעבודת יד, תוך שליטה מלאה בטכניקות ותרכובות חומרי הגלם.

טכנולוגיה לקונדיטורים

תאוריה, מדע וטכנולוגיה

הטכנולוגיה בימינו משנה את פני הקונדיטוריה המודרנית ומביאה עמה אפשרויות חדשות ומרתקות ליצירת קינוחים ומאפים ברמות גימור גבוהות, מדויקות וחדשניות. הקונדיטורים של היום חייבים לשלוט גם במדע שמאחורי הטכנולוגיה כדי להצליח להתאים את עצמם לשוק המתפתח ולהעניק ללקוחות חוויות חדשות ומיוחדות. ביחידה זו תלמדו כיצד לשלב טכנולוגיות מתקדמות בתהליכי ההכנה והאפייה, לשדרג טכניקות קלאסיות ולהכיר את המדע שמאחורי העשייה.

קונדיטוריה עולמית

היסטוריה, תרבות ומסורת

הדרך להרחבת האופקים מתחילה בהבנה של הקשר העמוק בין אוכל, תרבות ומסורת. היכרות עם הקונדיטוריה העולמית מאפשרת להעשיר את סל הכלים והטכניקות ולבסס את היסודות שעליהם תיבנה השפה, הזהות והיצירתיות האישית. ביחידה זו תלמדו את המאפיינים הייחודיים של קונדיטוריות מכל רחבי העולם, כגון הקונדיטוריה הצרפתית, האיטלקית, היפנית, המזרח תיכונית, ועוד. תפתחו הבנה מעמיקה של השפעות תרבותיות, חומרי גלם מקומיים ושיטות עבודה המאפיינות כל מדינה ותרבות, ותתרגלו טכניקות מתקדמות להפקת קינוחים מגוונים.

טכניקות מתקדמות

שליטה בטכניקות חדשניות

ההבנה והשליטה בטכניקות מתקדמות בקונדיטוריה הן מפתח ליכולת ליצור מאפים ומנות ברמת גימור גבוהה, תוך שמירה על דיוק ואחידות בטעמים, מרקמים ופרזנטציה. ביחידת לימוד זו נתמקד בהעמקת הידע ושיפור המיומנויות הבסיסיות. במהלך השיעורים תתנסו בטכניקות מתקדמות, תחשפו לחומרי גלם חדשים ותפתחו יכולת לשלב בין מסורת ויישומים מודרניים כדי ליצור מנות ומאפים וצאי דופן.

קורס קונדיטוריה פרו - דנון

על הלימודים

מתכונת הלימוד של בית הספר דומה למתכונת הלימודים בקורדון בלו

  • הדגמות מפורטות

    עולם של ידע עם כל מה שצריך לדעת

  • Hands On

    לימודים מעשיים - פורמט הלמידה

  • כיתות הלימוד מתקדמות

    כל אחד עובד לבד בעמדת עבודה המרווחת והמצוידת בישראל

  • ola - כל הידע בכף ידך

    מערך שיעורים מקוון עם עשרות שיעורים בלעדיים

קורס קונדיטוריה פרו - בית ספר דנון

״פופ אפ״ האפייה של דנון

פרויקט יחודי מסוגו בישראל.

״פופ אפ״ האפייה של דנון

שישי פטיסרי הוא פרויקט דגל ראשון מסוגו של המגמה לקונדיטוריה. תלמידי המגמה אופים בלילה שבין חמישי לשישי מגוון רחב של מאפים, עוגות ולחמים הנמכרים לקהל הרחב. התרגול המעשי בשלב ההכשרה הראשוני, מעניק לתלמידים תמונה רחבה על הענף, במהלכו הם נחשפים גם להיבטים עסקיים ותפעוליים ומקבלים ידע וכלים שילוו אותם בדרכם המקצועית. למעלה מחמש שנים שהפופ אפ של דנון מככב בכתבות ובתורים קולינריים נחשבים, כמקום שבו נוצרים טרנדים וקונדיטוריה מקומית ישראלית נולדת בכל פעם מחדש.

קורס קונדיטוריה פרו - בית ספר דנון

תעודה שפותחת דלתות

התעודה של דנון- כרטיס הכניסה שלכם למוסדות קולינריים מובילים בארץ ובעולם. בזכות הערכה חסרת התקדים לה זוכה בית הספר, הפכה התעודה של דנון לסמל של מקצוענות ומצוינות קולינרית בתחום ההכשרה המקצועית בעולם כולו. בוגרי בית הספר יוצאים לשוק העבודה עם תעודה אשר מעניקה להם יתרון בולט, שכן היא מייצגת הוכחה להכשרה מקיפה, ניסיון מעשי מוכח וידע ופרקטיקה ללא פשרות. עם אלפי בוגרים ובוגרות שכבר השתלבו בענף, הסטודנטים של דנון מחוזרים על ידי מסעדות, קונדיטוריות ועסקי מזון מובילים ונחטפים לעבודה עוד בשלב הלימודים.

תעודה שפותחת דלתות - דנון

תכנית הסטאז׳

סטאז׳ים ומסלולי קריירה

קורס קונדיטוריה רב תחומי בדנון
קורס קונדיטוריה רב תחומי בדנון
logos

קורסים נוספים במגמת הקונדיטוריה

  • קונדיטוריה Rav

    צעד ראשון לעולם של מקצוענות ויצירה

    3-6 חודשים

  • קונדיטוריה +Pro

    מכלול כלים בתחומי המסעדנות והטכנולוגיה

    12-18 חודשים

  • קורס chef

    תוכנית הדגל להכשרת שפים וקונדיטורים

    12-24 חודשים

  • המסלול הבינלאומי

    משלחת לימודית לבירת הקולינריה העולמית

    14 ימים

שאלות ותשובות

  • שיטת הלימוד "hands on" משלבת בין לימודים מעשיים ותיאורטיים, תוך דגש על תרגול ורכישת ידע קולינרי מעמיק. השיעורים מתקיימים במתכונת של הרצאה והדגמה, לאחריה כל תלמיד מתנסה באופן עצמאי ובעמדת עבודה אישית בכל שלבי העבודה.
  • בוגרי דנון יכולים להשתלב כשפים, קונדיטורים, טבחים, מנהלים יועצים קולינריים ועוד… במסעדות, מלונות, וחברות בתחום המזון והמסעדנות.
  • לא, הקורסים שלנו מיועדים למגוון רמות - החל מחובבים ללא ניסיון, ועד לשפים מקצועיים שמעוניינים להעמיק את הידע שלהם. קיימים קורסים הכשרה בסיסיים שמספקים את היסודות לכל מי שרוצה להיכנס לעולם הקולינריה, לצד קורסים מתקדמים שמיועדים לשפים עם ניסיון קודם.

רוצים לשמוע עוד על לימודי קונדיטוריה?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת

* שדות חובה
אישור דיוור שיווקי