סבינה ולדמן היא שפית בעלת ניסיון רב ומרצה מובילה בבית הספר דנון למצוינות קולינרית. במהלך הקריירה שלה, ניהלה מטבחים של מסעדות מובילות בארץ ובעולם, ולדמן ומתמחה בקולינריה עילית ובפיין דיינינג. לצד תפקידה כמרצה, היא עוסקת בייעוץ קולינרי מקצועי, מלווה פתיחת מסעדות ועסקי מזון, מפתחת מתכונים ומנחה תכניות בישול בטלוויזיה, מה שמבסס את מעמדה כאחת הדמויות המשפיעות בתחום הקולינריה.
סבינה מתמחה בסגנון קולינרי פוסט-מודרני, שבו היא מפרקת את היסודות הקלאסיים של המטבח ובונה אותם מחדש בצורה חדשנית ויצירתית. הידע המעמיק שלה והגישה הייחודית שלה לאוכל הופכים אותה למדריכה מעוררת השראה שמחברת את תלמידיה ליצירתיות, דיוק וחדשנות, תוך שמירה על עקרונות היסוד של המטבח.
הלחם והחמאה…
“שליטה בידע ובטכניקות היא המפתח להצלחה במטבח. לפני שמתחילים ליצור, חשוב להעמיק ולחקור כל סגנון לעומקו – רק כשמבינים את השורשים והעקרונות, אפשר באמת לחדש ולשבור מוסכמות״.
מרצים נוספים במגמת הבישול
רוצה להצטרף?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת