השף אורן גירון נחשב לאחד מאנשי ההוראה המנוסים והמוערכים בארץ. גירון הוא בוגר בהצטיינות של בית הספר ״Le Cordon Bleu” בלונדון.
לגירון מיוחסת השפעה רבה על הנוף הקולינרי בארץ והוא נחשב לאחד מחלוצי הקונדיטוריה הישראלית המודרנית. הוא משתף פעולה עם שפים מובילים מהארץ והעולם, משתתף בתוכניות טלוויזיה כותב מאמרים וספרי בישול, ומשתלב בפרויקטים קולינריים רבים.
לפני שהצטרף לדנון, עמד בראש ״עושים בישול״, מרכז קולינרי משלו, אשר פעל במשך שנים רבות. הוא מעיד על עצמו כי האהבה שלו להדרכה התחילה כבר בתקופת לימודיו ומאז הוא לא מפסיק ללמד ולחלוק את הידע שלו עם תלמידים.
“הוראה היא הרבה מעבר להעברת ידע – היא מקור בלתי נדלה ללמידה עצמית. דרך התלמידים שלי אני לומד כל יום משהו חדש, והדיאלוג איתם הפך אותי לשף טוב יותר. האהבה להדרכה היא מה שדוחף אותי להמשיך לחקור, להתפתח ולשאוף למצוינות במטבח.“
מרצים נוספים
רוצה להצטרף?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת